Tennis

Tidigare var jag i tennishallen med pappa och oliver vi körde lite matcher. De var rätt kul! Har inte spelat på säkert två år så de var ett tag sen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pluggat matte, lagat mat och sett på grown ups 2. Nu ska jag gå och hänga upp kläder och sen duscha.



Godmorgon!


Startar dagen med en bra frukost! 

Semifinal!

Hola! Hur mår ni? Själv mår jag bara bra! Missade bussen i morse och vi skulle till en kyrka för att fira advent. Och jag visste inte vart den kyrkan låg. Sp därför skulle jag möta några från klassen som visste men då missade jag ju bussen. Men som tur så var pappa ledig så han var snäll och skjutsade mig. Jag hatar att komma försent och de blir väldigt pinsamt om man ska rusa in en kyrka och alla tittar på en. Efter skolan gick gick jag och Hanna runt i centrum och kollade lite efter julklappar till familjen och vad vi önskar oss. Vi åt även på bakeoff också. Så gott! Sen kom också Sharzhad och hängde runt med oss. Köpte inget. Kände att jag behöver hålla i mina pengar fram till jul och gå på mellandagsrean istället. Nu är de semifinalen av idol som gäller!


Fina flickor med ursnygga hattar!


Me and my girlfriend

Hej! Sitter och ser på en film just nu. Dagen har gått snabbt. Vi har inte gjort alls mycket i skolan. Första två lektionerna hade vi en engelska redovisning. Jag tycker inte om att prata engelska inför hela klassen. Men vår lärare sa att de gick bra så jag nöjer mig med det. Efter skolan gick jag direkt till gymmet och tränade två timmar. Har sån j*vla träningsvärk i låren från i förrgår men jag vill inte halka efter i träningen så jag kämpade på ändå idag.     Skypade med Fanny förut, har saknat hennes så mycket! Vi hade mycket att prata om men de känns som vi inte hann med allt heller. Längtar till lovet då jag kan träffa alla gamla vänner :)

Fixade mina naglar igår. De tog sin lilla tid men jag är jätte nöjd. Fanny hade sånt Nagellack förut som jag lånade så nu har jag själv hittat de. 


Nagellacket är från ginatricot :)

New years eve

 


Har kollat runt lite på nyårskläder. Finns så mycket snyggt man kan ha. Själv har jag aldrig vart någon klänningsmänniska. Men en topp som dom ovan skulle jag inte banga på att bära på nyårsafton! Så grymt snygga! Alla tre är från Nelly.com
Klicka på länken nedan för att komma till tröjan.
                 Blåa här                                 Guldiga- Här                       Rosefärgade- Här
                      
 

Whatever!

Hej! Sitter och gör ingenting. Spelar ett spel medOliver. Vi fick reda på våra samhällsprov idag. Fick Inge topp betyg direkt. Haha, de roliga va att jag fick en annan elevs prov. Så när jag vände på häftet såg jag ett B. Wow tänkte jag. De kan inte vara möjligt! Och nej de var ju inte möjligt heller för det var ju inte mitt prov när jag läste namnet. Fasen också! Aja jag fick ett D och jag får väll nöja mig med det när man pluggar sista minuten. Ska läsa och plugga lite nu och sen blir det PH.



Who am i? 

Skit dag!

Ja vad ska man säga? Åkte som sagt till gymmet idag. De gick bra tills jag körde lite ryggövningar. Jag blev helt slut så bör jag skulle gå och köra några magövningar med medicinboll så börja jag skaka och orkade inte lyfta upp mig själv ens så jag avrundade där. Men det blev nästan två timmar där ändå. När jag hade gjort mig fräsch och duschat gick jag ber till rese och väntade på bussen fem minuter, var så trött att jag höll på och somna på bussen. Sen när jag kom hem åt jag mat. Har nyss pratat en stund med mamma. Allt känns skit just nu så de var skönt att bara få höra hennes röst. Nu lyssnar jag på lugn musik och försöker plugga matte sen ska jag lägga mig och sova. Ibland är det bara skönt att dra täcket över huvudet och koppla bort världen. Hoppas på att allt är över när man öppnar ögonen. 
Jag ska sluta deppa och avrunda här. Kram på er och godnatt! 




Godmorgon!

hej på er! Just nu sitter jag och äter frukost. Funderar på om jag ska dra till gymmet en sväng. Känner att jag ska passa på när de inte är så mycket folk där. De som hindra mig är att alla mina kläder är smutsiga! Så jag vet inte hur jag ska lösa det för det är redan en tvättmaskin på så jag kan inte tvätta heller. Vi får se hur jag gör helt enkelt! Såg också förut gårdagens avsnitt från paradise hotel. Vet redan vem vinnaren är så det är ju inte lika spännande längre och se. 


Lördag (måndag)

Det känns som lördag idag eftersom jag har studiedag idag och i morgon så känns det som en till helg. Skönt iallafall! I morse åkte jag hem till Hanna och spenderade dagen där. Vi gjorde lite allt möjligt spelade, lagade mat, såg på breaking dawn del 2. Var så länge sen jag såg den filmen kom knappt ihåg hur den slutade. Sen vid 5 kom Pappsen och hämtade mig och när vi kom hem åt vi mat. Har nyss vart på Ica och köpt lite godis. Asså Gud vad dyrt det är! Jag plockade lagomt med lösgodis. Och vanligtvis brukar de väll gå på typ 25kr men sen såg jag att det kostade 89kr/kg så det gick på 40 spänn för typ ingenting så jag kunde inte köpa nån dricka som jag hade planerat. Så de blir saft för min del. Aja varför klagar jag? Låter som Ove Sundberg! I Nynäshamn brukar jag och min kompis köpa för 39kr/kg men ja, bor man utanför stan så får man leva med de. Ska se på en serie nu och sen se på solsidan. Ha en bra kväll!
Man ser t.o.m botten!

Hannas söta lilla katt Viggo.

Cozy

Har lite myskväll med oliven. Vi ser på narnia och trycker i oss popcorn och cola. Har inte alls gjort nått idag, har vart så seg så har inte orkat och sen är det så kallt ute så jag orkar inte gå ut heller. Såg att det är exakt en månad tills julafton! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Känns verkligen inte som att vi snart gått en termin i skolan. Kändes som de var nyss sommarlov. Har inte bestämt mig helt vart jag ska fira jul eller så. Vill både va med mamma och pappa. Vi får se hur de blir. Bästa hade ju vart om man kunde åka utomlands. Förra julen var jag och mamma i Teneriffa och de var perfekt! 



Ge mig värme!




Yesterday

Godmorgon! Har nyss käkat lite frukost. Ska se förra avsnittet av solsidan som jag missade. Igår var jag och Sharzhad på nån fest på arenan. De var helt okej. Det kändes som de bara var fjortisar där. Men vi hade kul ändå ända tills Sharzhad åkte in mig så jag har värsta blåmärket på höften nu. Haha vet inte vad som hände. Jag höll på att åka in en som åkte framför mig så jag hoppade bak när vi landa i poolen och då kom hon bakom mig. 
Fick lite söndagsångest i morse men då kom jag på att jag har sovmorgon i morgon och på tisdag. Så underbart skönt! Nu ska jag fortsätta kolla på solsidan. Vi hörs! 

Från i fredags. (Jag är oseriös)

Önskelista

Mobilskal // Klocka // Träningsskor // Moroccanoil // Träningskläder // Mineralpuder

Grattis skitunge!




Viernes!

Sitter på resecentrum och väntar på tåg från Göteborg. Jag och pappa ska hämta upp olivers syster. Sen ska vi hem och äta. Efter skolan gick jag Hanna och saga till donken och köpte lite glass och fika. Duktig som jag är så brände jag sönder min tunga när jag skulle dricka min cappuchino. Så jag har typ ingen känsel kvar i tungan. Gick förbi Leksaksaffären och köpte en pressent till oliver. Att köpa presenter är de värsta som finns. Antingen så hittar man inget eller så blir personen inte glad. Det är mycket lättare att köpa till tonåringar för då kan man bara köpa ett presentkort eller nått. Jag köpte nått slags spel så jag hoppas han blir någorlunda glad iallafall!
Ha en bra fredag!:)


Dom har satt upp massa fina belysningar i centrum. Känns att julen snart är här.

PARADISE HOTEL

Efter skolan gick jag direkt till gymmet och körde ett rygg och magpass. När jag skulle springa på löpbandet så var det portkod 1321 på tv så ja sprang och hämtade mina hörlurar och kollade på de en halvtimme medans jag tränade. Rätt bra taktik ändå för att stanna kvar på samma maskin. När jag kom hem åt jag mat och har nyss sött på senaste avsnittet av paradise hotel. Överlycklig att Jesper valde Mia istället för Magdalena. Hon är ju bara så jobbig och falsk! Usch. Får se om jag orkar se avsnittet ikväll annars så finns ju som tur tv3play. Jag och Sharzad skulle köpa biljetter till en fest på fredag i dag men det var typ stängt så vi tänkte göra det morgon istället. Håll humöret uppe för snart är det freeedaag!!



Vintern är här!




När man vaknar upp och ser detta blir man ju lite less fast ändå glad? 

Lite förändringar

Hola! Som ni ser så har jag bytt design till bloggen, tyckte den här var bättre för rubrikerna syns mer. Är inte helt klar med den ännu. Ska byta bilderna i headern i morgon om jag hinner. Sov bara 4 timmar i natt så jag ska gå och lägga mig snart. Konstigt nog har jag inte känt mig så värst trött? Filmen var ju grymt bra så jag ångrar mig inte. För de som sett ettan kan jag ju säga att tvåan är lite bättre faktiskt. Det händer mer saker. 

I skolan idag gick vi i projektgruppen till RFSL för att Intervjua en som var trans/ bisexuell. Kände mig jätte obekväm i början men det blev lättare efter ett tag och dom var ju jätte trevliga. De var jag som intervjuade henne men som tur så filmade man inte mig och mina ögonpåsar. Haha! Tacka Gud för de! Nu ska jag gå och mysa ner mig i min säng. Skulle egentligen se på paradise hotel men jag får se de på datan i morgon istället. Godnatt med er! 
Jag och Hannah slog på stort.


Då kör vi!


Hej! Har nyss tagit en powernapp på hela 45 min. Och allt är stängt så jag kommer inte kunna köpa någon energidryck för att hålla mig vaken under filmen. Får väll helt enkelt kämpa mig emot! Godnatt och sovgott för de som kan och inte ska på nattbio.

Taggad!

Hej! Då var vecka 47 igång. Vi har projektvecka i skolan så hela denna vecka efter lunch så har vi media och ska hålla på med våra filmer. Rätt kul faktiskt! Vi har kommit väldigt långt och jag tycker det är kul att hålla på och filma och fixa. 
Hannah och Saga hade reserverat biljetter till catching fire premiären i morgon. Så dom hade en biljett över och frågade om jag ville hänga på, varför inte tänkte jag. Har ändå pratat om att se den i helgen för att de är nästan fullt på premiären och den är vid midnatt. Men nu är det bestämt! Ska bli kul! Lite nattbio sådär mitt i veckan. Nu ska jag gå och lägga mig och samla energi tills i morgon. Godnatt!:)
Jag är fin för den jag är! Nått sådant... 


Sunday funday

Tjäina! Vaknade vid 10 idag och såg på Wallander medans jag åt frukost. Sen packade jag träningsväska och följde med pappa och oliver till arenan, oliver fyller år nästa vecka så han hade bowlingkalas där så jag passade på att gymma. Men det blev sämsta passet nånsin. Jag var där i typ 20 min. Så ja man kan säga att de var helt onödigt men jag fixade mig där för sen kom Johan och Johanna och hämtade mg för vi skulle på middag hos hennes mamma. Det var så gott! Alla fick matkoma efter. Haha! Sen när dem skjutsade hem mig har jag sett på solsidan och Williams lista. Nu ska jag läsa ett kapitel ur boken och sen sova. Så skönt att jag inte börjar tidigt i morgon. 
En annan sak som jag haft i huvudet idag är hur framtiden ser ut osv. Har tittat runt på lägenheter och ställt mig i bostadskö. Blir så taggad på att flytta till något eget men det blir väll efter gymnasiet om man har jobb så man kan försörja sig själv. Dåliga är ju att jag har en plugglinje så som alla säger så kommer vi sluta på Ica :D
Supergod efterrätt! 



Typical


12 åringar nu och 12 åringar då. Så sant!

Hola!

Vart en chilldag idag. I morse så kom de heller inte någon vikarie så vi fick göra lite vad vi ville kan man säga. Vi släkte ner i klassrummet och såg på serier och lyssnade på musik. Sen hade vi lunch och sen historia en timme. Så ja man väll säga att vi hade en lektion idag. Efter skolan gick jag runt på lite olika ställe för att söka jobb. Men de var ju inte det lättaste, antingen så hade dom tillräckligt med personal eller så behövde dom folk över 18 som kunde jobba efter 22. Men jag ger inte upp. Jag ska fortsätta leta nästa vecka. Jag lämnade mitt cv till Coop så vi får väll se om dom hör av sig. När jag kom hem så lagade jag och pappa tacos och senare cyklade jag till sharzad och var där och såg filmer och snackade. Det är värsta stormen ute. Trodde nästan jag skulle välta med cykeln! Det är så skönt att komma in i en varm stuga när det är så ruggigt ute. Nu ska jag läsa några sidor ur min bok innan jag ska sova. Måste upp tidigt i morgon för vi ska åka till min faster. Jag som trodde jag skulle få sovmorgon.
Omg it's snowing in our classroom!! Haha.
Godnatt världen!

 

Sån dag idag

Dagen började med att jag fick ont i huvet och frossa när jag vaknade. Trodde jag hade feber men jag gick till skolan ändå. Det gick som tur över efter ett tag. Jag kände mig bra ett tag tills jag börja tänka på mina gamla vänner och hur mycket jag egentligen saknar nynäs. Jag trivs i Skövde och så, men det är ändå inte samma sak. Efter skolan gick jag till Coop med Sharzhad och skulle söka jobb men deras chef var inte där så jag ska göra ett nytt försök i morgon. När jag kom hem blev allt bara värre. Mitt humör blev ännu sämre pga en sak som hände. Men som tur ringde Ira mig och förstog att jag mådde dåligt.  Tack fina du! Hoppas jag är piggare och gladare i morgon i allafall. 


Bokslukare? Jovisst!

Vilken onödig dag. Började egentligen 8 idag med nk labb men vår lärare kom aldrig så vi fick håltimme istället. Så jag saga och andrea satte oss i ett grupprum och så skapade vi eller rättare sagt  Hannah som var sjuk fick skapa en facebook grupp. Sen när vi skulle ha vikarie på engelskan och svenskan så kom aldrig någon så då fick vi några timmar till. Jag kunde ha sovit till 11 men nej då måste man stressa som en galning och sen har man inte lektioner förrän efter lunch? Aja man ska inte klaga. Men de är inte kul att sen ligga efter för att vikarien aldrig kom. 

Efter skolan gick jag tillbaka till Johan för att hämta min väska. Men dom var så snälla att dom skjutsa mig istället. Och käkade med oss. Nu har jag skickat in en spanska inlämning och ska sätta mig och läsa min bok jag fick idag
Egentligen så hatar jag att läsa men gör det för att de är skönt och bra för hjärnan.

Back to the gym

Hej på er! Börjar nästan undra vilka som läser min blogg, jag vet bara en som jagar säker på kollar den ett par gånger om dan. Men vilka är resten? Det blir väll en obesvarad fråga. Som jag berätta i tidigare inlägg så blev de en sväng in på gymmet. Och inte bara de, utan jag lyckades även boka in mig på ett spinning pass lite sådär 5 min innan. Men de kändes bra för jag hade ingen egen motivation själv så det var skönt att ha någon som hejar på en. Känner att jag kommer få lite träningsvärk i bena då jag inte brydde mig alls om stretchningen. Men de betyder ju bara att man kämpat. Efter gymmet gick jag förbi Willys och köpte en melon som jag tog med mig till Johan som tack för att jag fick sova här för jag börjar så tidigt och mitt busskort har gått ut. Nu ska jag repetera lite inför i morgon. Vi har nämligen en debatt i nk som ska göras. Hoppas de går bra för min grupp. Tycker vi fått med det mesta! 

Sönder redigerad. Usch var jag blev andfådd och röd i ansiktet! Men de var värt de 

Tråkigast

Usch vilken tråkig dag. I skolan hände de ju ingeting alls. Jo en sak! Vi fick spela teater som vi skulle förbereda oss på 10 min med. De var as kul! Sen på median som vi har över två timmar gick de bara neråt. Vår grupp har kommit ganska långt så vi fick sluta en timme tidigare. Skulle egentligen slutat 4 men så skönt att jag redan är hemma nu. Funderar på att dra till gymmet men först måste jag göra mina läxor... Orkar inte men jag måste! 
Jag och Hannah hade sjukt tråkigt! 

E20

Är på väg hem till Skövde igen nu. Blev en kort resa. Har inte hunnit med allt som vi planerade men vi hälsade på farfar och det var huvudsaken. Vi har nyss ätit på burgerking. De är standard att det blir de, Max eller donken. För det är typ de som är närmast motorvägen. Jag bjöd pappa för att det är fars dag. Haha, sån fin middag! Aja han blev glad ändå. Nu är målet att vi kommer hem till solsidan börjar, för de vill man ju inte missa! Sen är de ju partaj och café bärs också :) 




Hittade en gammal bild på mig, Johan och mina kusiner. Dom var 14 så jag var väl runt 7 år då? :')

Tillbaka till nynäs igen

Hej! Nu kan jag avslöja att jag är tillbaka i Nynäshamn/ Stockholm igen! Skulle skrämma en kompis så kunde inte berätta. Och såklart lyckades jag! (Applåder) vi åkte från Skövde typ vid 3 så vi var hos min farbror vid halv 8 och åt mat. Gud så gott det var! De var typ potatisgratäng med skinka i! Efter de åt vi glass. Resan var sjukt seg. Det regns hela vägen och vi fick inte in någon bra radiokanal. Jag gjorde klart en läxa i allafall :) Efter vi ätit glass och sett på så mycket bättre så skjutsa mig hem till mamma så träffa jag iris en kort stund men det var kul och vissa lite från mitt gymnasium från skolktatalogen som kom för några dagar sen. Nu ska jag sova. Så vi hörs antagligen i morgon :)
Haha jag är bäst på att lura/ överraska folk:) 

Ingen hemma!! Fest hos mig! (Ironi)

Slog till med en lyx frukost istället, som rubriken lyder så är ingen hemma just nu. Det är riktigt skönt då det oftast alltid är någon hemma här eftersom vi är 4 st. Men nu är pappa på flygfältet och Maria och oliver åkte nyss till sin farfar. Haha känner mig som den där busiga lilla blonda killen i ensam hemma filmerna. Kommer ihåg när man var liten och ville göra samma sak. Typ rymma till NewYork! Hur coolt vore inte de? Bara lite mer än 1år tills man är 18! Herre vad tiden går snabbt egentligen! Känner mig gammal! Som alla säger - vi har hela livet framför oss! 
Nu ska jag fortsätta se på idol. Tycker alla är på samma nivå. Den ända som verkligen sticker ut är nog Elin. 
Ha en bra regnig lördag alla! (Om det inte gör det hos er. Be till Gud att det inte kommer göra det. För i Västergötland spöregnar det. Så stockholmare förbered er för snart går det upp i landet!)
Heaven! 



Buenas dias!

Somna rätt sent igår, såg på en film som en kompis tipsa mig om. A Walk to remember. Heter den. Den var riktigt bra! Mer än jag förväntat. Och ja de var lite svårt att hålla tårarna inne, så om ni känner att ni behöver gråta ut eller nått, kolla på den! Ligger så skönt i min säng just nu, men jag ska försöka ta mig upp och göra frukost. Är sugen på havregrynsgröt så jag tror nog jag ska slänga ihop de. Idag ska jag göra en sak också som jag inte kan berätta än förrän det är bestämt så jag återkommer! :)
Jag märker mer och mer att i flera filmer så blir dom kära i sin motspelare på riktigt. Så är det i den här filmen, läste på Wikipedia att dom har haft ett förhållande efter filminspelningen. Just nu kommer jag bara på Filmen The last song, att Liam och miley var det också.

Atm

Sitter och dunkar music med Sharzhad just nu. Vi funderar på att dra någonstans, Till stan kanske. Vi får se! Vi har tryckt i oss massa fett nu så vi måste smälta maten först haha. Skönt med fredag!!
Hon är trött på alla som tror att dom är nått!



 

Tips

Hej igen. Tänkte bara tipsa er om bra energi innan träningen. Vaniljkvarg och Fun light saft. Kvarg finns ju i olika modeller men jag tycker att denna är den bästa jag testat. Finns ju kesella också men jag tycker den är mycket fetare. Så om ni vill ha lite extra energi och protein innan träningen så kan jag rekommendera detta + en frukt. Det är perfekt. Försök och undvik allt bröd och liknade det blir ändå som en klump i magen och man får lätt håll när man springer. 
Saften innehåller stevia som är ett mer naturligare sötningsmedel. Det smakar ändå som socker tycker jag. Lite dyrare än vanliga men man piggnar till lite i huvudet.



En dag kvar

Som tur försov jag mig inte idag. Var nära för jag orkade verkligen inte gå upp när klockan ringde. Hade vinterjacka för första gången idag. Kände att de var dags och jag ångrar det inte med tanke på att de spöregna när jag slutade. Dagen jag hyfsat snabbt. Åt på subway med tjejerna för att de var äcklig mat i skolan. Snälla Saga lånade mig pengar, tack för de! Efter skolan tog jag mig genom regnet till biblioteket för att låna en bok men den fanns ju såklart inte inne så jag fick ställa mig på kö. Nu sitter jag hemma och har kokat några egg som sedan ska förtäras! Och jag vet inte varför jag har så komplicerade ord. Haha! 


Den röda saken är typ som en eggklocka som ändrar förg när det är klart och hur kokt man vill ha dom. Rätt så praktiskt ändå.

Lilllördag?

Vilken dag! Jag somnade vid 1 igår och försovde mig i morse till 9 för att mobilen dog i natt så jag vakna av solskenet. Rätt skönt men paniken som uppstår är inte så skön. Vi skulle ha läxförhör på spanska första lektionen men när jag kom ditt en halvtimme försent så sitter alla i bion och kollar på film, sån lättnad! Provet gick ganska bra ändå efter lunchen. Eller ja vågar inte säga så mycket men de var inte så jätte svårt. Efter skolan gick jag och Hanna till mattehjälpen. Var så trött efter provet så jag gjorde bara tre tal. När jag kom hem åt jag lite vanilj kvarg och en macka för att sen ta bussen tillbaka till stan för att gymma. Kändes att de var dags efter 2 veckors uppehåll. De gick rött bra där, mycket folk så man fick vänta lite. Men jag är nöjd. Sen gick jag till Johan och åt god mat där. Och vid 9 kom pappa och hämtade mig. Nu ser jag på ett gammalt avsnitt av pll. Och laddar mobil till fullt för att inte upprepa gårdagen, haha! Godnatt!



Ta en titt vettja!




För lite fritid

Ledsen att jag inte skrev nått igår, men som rubriken lyder så har jag knappt nån tid till de. Asså min vardagsrutiner är inte som dom ska alls längre. Får typ ångest över de men när morgondagen är över så ska det bli stabilt igen. Min hjärna har fortfarande höstlov. 

Igår gjorde jag inte så jätte mycket efter skolan. Frös som bara den när jag fick vänta på bussen men som tur så kom sharhzad och lånade ut sina vantar. Vilken kompis va? Nej men jag har saknat henne jätte mycket på lovet. Vi har bara känt varandra ett par månader men ändå så har vi alltid så mycket att prata om :) Juste på kvällen bakade jag och lillebror en kladd kaka. Eller kladdig kan jag inte säga att den blev men jag klagar inte! Bara gott att ha nått som  plugggodis. 

Ibland är han bara så rolig att umgås med men ibland är han pian in the ass! Haha vi gjorde några videos som jag kanske lägger upp senare, vi får se! Lovar inget.

Idag har jag som vanligt vart i skolan. Det var äcklig mat så jag köpte en kycklingmacka i cafeterian istället. Kan ni gissa vad jag gör nu? Pluggar som vanligt. Har ju som jag sagt prov i morgon kan de mesta men vi får se hur de blir. 
Godnatt! :)

Solsidan

Ånej det blir ingen tuff gymvecka den här heller. Läste nyss på fronter att samhällsprovet är på onsdag. Jag trodde de var på torsdag eller i bästa fall fredag. Men nej så fel ja hade. Får plugga som en idiot i morgon till de. Men det känns som man kan en del sen innan. Höjde humöret genom att se på nya avsnittet av solsidan. Han inte se de på tv så jag gjorde de nyss i stället. Ove och Anette börjar nästan skrämma mig som de håller på! Haha! Tråkig serie de skulle vara utan dom karaktärerna. Ser att klockan börjar närma sig 12 så de är nog dags att sova nu, så Godnatt! :)

Handboll

I morse åkte jag , pappa, oliver och hans kompis till biltema och köpte glödlampor till min fönsterlampa som har legat och dammat i några månader nu eftersom vi inte fick med någon glödlampa när vi köpte den. Typiskt Ikea ! Aja efter de gick vi till Max och käkade lite. Sen åkte vi till arenan och träffade Johan, min kusin, Johanna och deras kompis där och såg på två handbolls matcher. Det var final så de se lite mer tempo än de brukar vara. Varje gång jag ser en match eller något framträdande av nått slag så blir jag bara mer taggad att själv börja på nått. Men de känns som att det är försent för mig eftersom jag är snart 17 år och dom lagen har säkert spelat några år tillsammans. Så jag får se. Kanske fortsätter med teater nästa termin, vi får se! Det är ju lättare att hoppa in i. 

När vi kom hem tog jag och pappa en promenad för att röra lite på oss och nu sitter jag här med mobilen och kollar lite andra bloggar. Ska göra klart en inlämning jag glömt. Usch skola i morgon. Kul!...

Min mysiga lampa! 

Träning-Fittness

Hej på er. Idag har jag i princip inte gjort nånting speciellt alls. Sov ut länge. Åt frukost och såg på tv. På eftermiddan kom Johan och min kusin på middag. Jag och pappa gjorde en jätte god middag. Pommes och marinerad fläskytterfile med bearnaise sås. De var så gott! Sen hade pappa någon finsk blåbärspaj till efterrätt. Efter maten körde vi lite kinect sports. Grym som man är så vann man över killarna på pingis! Haha nog om de. Så tänkte jag prata lite om träning.

Eftersom jag vart hos min mamma en vecka nu så har jag inte kunnat gymma nånting. De har faktiskt var rätt skönt men ändå får ångest att man hamnar på 0 igen. Mitt mål med träningen är inte att gå ner i vikt eller så. Jag trivs med min vikt och mitt BMI är normalt. Utan jag gör det för att bl.a få bättre kondition, bli piggare, få fin kropp. Komma i form helt enkelt! 
Jag blir förvirrad över alla dieter, livsstilar etc som finns. Tycker bara på de senaste åren har hälsan blivit ett stort "ämne" i samhället. Man kan ju inte gå en dag i skolan utan att komma till de ämnet. Vi påverkas väldigt mycket av varandra och media. Alla har vi ett ideal eller ett mål med sitt liv och sin kropp. Men de finns även dom som inte bryr sig heller så mycket. Och det finns dom som överdriver så att de kan gå över gränsen. Sen var de Studievägledaren på grundskolan som sa till mig att om jag vill bli polis så måste jag få igång min kondition redan nu. För då har man förtur på alla de fysiska testen som kommer. Men jag gör mitt bästa. Jag är inte ute efter den pinnsmala drömkroppen. Jag äter onyttigt ibland jag håller inte mig direkt till nått träningsschema. Utan jag kör mitt egna race. Så länge man själv mår bra så tycker jag att man inte ska känna sig tvungen att ändra på sig. Jag blir imponerad på alla som helt ändrar sin livsstil och byter ut alla kolhydrater, ökar med proteiner, avstår från socker. För mig just nu så känns de som ett smaklöst och mer komplicerande liv. Att hålla på tänka på vad man stoppar i sig osv. Men jag beundrar er att ni kämpar så hårt får era mål. Och en vacker dag tror jag alla kan lyckas om man bara vill! 

Oj! Det här blev ett väldigt långt inlägg. Längre än planerat. Klockan är snart 1 så det är väll dags att sova snart. 
Ha en bra kväll/dag läsare godnatt! :)








Tillbaka i Skövde

Då var man tillbaka till Skövde då. Har precis kommit innanför dörren. Fick sällskap av en kompis till centralen. De var typ kaos där. Stog i kö till biljettautomaten i typ 15 min för att alla som var före mig skulle köpa biljetter. Sen när de var min tur så var automaten såklart ur funktion så jag fick ställa mig i en annan kö och samma sak där så funkade den inte så till sist kom jag fram och fick ut min biljett. En fredag eftermiddag är inte den lugnaste dagen i huvudstaden direkt. Skämt åsido, igår var jag, Fanny och 2 av hennes klasskompisar på en halloween fest. Den var helt okej, roligaste var ju innan när vi fixa Fannys ballongklänning för hon skulle vara Lady Gaga. Den blev riktigt häftig faktiskt! Det var roligt och se folket på bussens reaktion när hon steg på. Men de är ju halloween, då får man vara lite knasig! Själv skulle jag föreställa en pirat men jag hade glömt både pistolen och ögonlappen hemma så de var ju tråkigt men de gjorde inget för inte ens hälften hade klätt ut sig. Jag hade en jätte bra kväll ändå. Träffa masa gamla vänner och även lärt känna några nya. Vid 3 ungefär började jag, Fanny, Emma, Carro och Adam att gå hemåt. Carro och Emma sovde över hos Fanny så vi alla gick åt samma håll. När jag kom hem tvättade jag ansiktet och hoppade i sängen men de var helt omöjligt att somna. Vid 9 gick jag upp och duschade och packade väskan. Jag känner nu hur ögonen börjar slockna. Men jag ska kämpa lite till och se vem som åker ut i idol.

-bilder från igår




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus