Tre månaders utmaning!


Ira frågade mig igår om jag ville köra med henne på hennes "godisförbud" i tre månader. Varför inte? tänkte jag. 
Mår ändå inte bra av och äta för mycket godis. Men att hålla sig borta från glass, kakor och bullar blir en utmaning! Men jag ska klara det! Har även fått med flera kompisar och t.o.m. pappa antog utmaningen, haha!

Wish me luck! XO


Passade på med ett bra avslut när man ändå får, godnatt!

För tillfället

Som ni säkert märkt har jag ändrat lite i designen. Kände att jag behövde lite nytt och fräscht! Ska finslipa det lite extra i morgon om jag får tid. Puss o hej!

Sagas place

Kvällen hos Saga igår var jätte trevlig. Vi åt god mat, spelade spel och lite annat. Jag, Hannah, Andrea och Sabina sover också över där. Somnade ganska snabbt och gick upp vid 10 för att städa innan vi skulle åka hem. 
 
Jag och Hannah var de enda som skulle till Skövde. Bussen var proppad med folk som skulle till matfestivalen så vi fick sitta på golvet hela vägen. När vi kom fram så gick vi till centrum för att jag skulle köpa en foundation och en hårspray.
 
Nu sitter jag och väntar på att Shahrzad ska komma för att fixa oss tillsammans för kvällen.
 
Några bilder från igår 
 
 
 
 

Nästa odensåker

Hejsan! Känner att jag inte orkar gå in på vad jag gjort de senaste dagarna. Det har varit de gamla vanliga. Skola, gym osv. 

As skön skoldag idag. Började 11.50 och slutade 14.30. Hade engelska och svenska och vi gjorde i princip ingenting. 

Nu för tillfället sitter jag på bussen till Saga i Odensåker. Hon fyllde år igår så vi ska fira henne idag. Jag och Hannah har fixat ihop en rätt rolig present till henne som jag kan visa i morgon! 
Beträttar mer om kvällen i morgon!


Göteborg med klassen

Hejsan hejsan! Idag har vi göttat runt i Göteborg hela dagen med klassen. Haha nej men lite mer ingående.
Dagen startade inte alls bra. Vaknade 7.00 trots att jag hade ställt massa alarm innan. Sen när jag fick panik och skulle fixa mig så hittar jag inte min mobil. Efter ett tag hittar jag den i min tvättkorg vid fötterna på sängen? Har inget minne av att jag la den där. Men men.

Skippade frukosten och hann ändå med bussen som gick 20 över. Skyndade mig från rese till arenan där alla möttes. Sedan väntade en lång men rätt skön bussresa till Göteborg. Vi såg på filmen non-stop dit. As grym film som jag rekommenderar!

Väl i Göteborg gick vi på någon fotoutställning på ett museum och sen fick vi höra en föreläsning om migration. Inte sådär jätte kul men hellre det än skolbänken!

På lunchen gick jag och några tjejer från klassen till nordstan och käkade Kina buffé. Var ingen höjdare direkt då jag mådde rätt dåligt efteråt. Sen passade jag och Vanessa på att köpa lite gott till hemresan innan vi fick springa tillbaka.

Hemresan gick lugnt. Halvsov typ en timme så det var skönt!






Inloppet - försenat inlägg

Första dagen i skolan startar som i fjol med ett så kallat "inlopp" där alla program möter varandra i en 5- kamp, typ. Vädret var inte på topp men det hindrade inte samhäll att ta första platsen! Woho! 

Sen var det ju kul och träffa alla klasskompisar igen :) 




Misslyckade kvällar - check!

Haha okej nu ska vi inte vara så negativa men ja, som rubriken lyder så har dom senaste kvällarna inte nått upp till mina förväntningar direkt.. Men men. Kunde varit värre.

Tisdag cyklade runt med Ira på dagen och fixade lite grejer. Satte oss sedan på ett berg och förtärde chips. Sen vid 7 någon gång (?) drog vi till nicksta ( för mina Skövde läsare så är det en strand )  några grillade där och vi bli dit bjudna av en kompis. Folket var ju inte det roligaste men jag och Ira lättade upp stämningen lite genom att jaga fåglar och åka longboard i mörker. Haha rätt kul! Vid drog rått tidigt för vi insåg att kvällen inte ledde nånstans så vi cyklade hem till Ira och tröstade oss med glass istället.

Onsdag seg efter gårdagen tog jag mig upp vid 11 och fixade mig och packade väskan för att sova hos Fanny. Skyndade mig till bussen och hann i sidors sekund. Väl hos Fanny så satte vi igång och laga mat och fixa oss för kvällen. Efter maten tog vi tåget in till stan och gick till Kungsträdgården för att kolla på "festivalbio" Swedish house maffias dokumentärfilm. Men vi insåg rätt snabbt att varken filmen eller åldersgruppen där var inget för oss så vi åkte hem.
Träffade lite roligare människor på vägen hem istället!
Förutom den enorma spindeln i Fannys rum så somnade vi till slut i soffan. 




Zzzz

Hola!

Sov till halv 1 idag för att komma ikapp med sömnen. Så skönt! Sen drog jag och mammas nya kille(?) till lövhagen och fikade och åkte runt lite och handlade. Sen efter maten kom Fanny hit och vi catchade up lite och gick en promenad innan jag sen mötte upp Ira för att fixa lite grejer. Ska snart gå och lägga mig men ska först kolla klart någon film på teven.


Uppdate om det senaste dagarna

Hejsan hejsan! Har vart rätt mycket det senaste dagarna så ni får ett sånt där standard "de senaste dagarna inlägg"! Wihoo!

Torsdag startade dagen med ett skönt pass på gymmet. Därefter var det bara och skynda sig hem för att fixa sig igen för att ta bussen till stan med Shahrzad. Efter ett tag kom även Simone och vi åkte till alpina och käkade pizza. Så himla gott! Vi tog standard pizzan ( kebabpizza med strips och extra sås) efter en liten matkoma åkte vi tillbaka till stan och strosade runt lite innan vi skulle hem. Kom hem halv 23 och hade inte ens börjat packa då jag skulle upp 6 dagen efter för att åka till Stockholm med pappa.  Fick panikpacka som andligt och somnade inte förrän 2.

Fredag Hade ingen "godmorgon" direkt. Sov kanske 3 timmar och var skit trött. Vi kom iväg vid 7 och somnade rätt snabbt i bilen. Efter nån timme stanna vi på macdonalds och åt frukost. Första vi gjorde när vi kom fram var att hälsa på farfar. Vi tog med honom till kyrkan och fikade lite i solen. Sen svängde vi förbi mormor och sa hej innan pappa skjutsade mig hem till mamma. På kvällen gick jag en promenad med Ira. Vi sågs ju för två veckor sen så det hade inte hänt så mycket under den tiden.




Hundvakt

Igår var jag hundvakt åt världens sötaste hund! (Igen) nämligen Hannahs hund Wilda. Dom skulle åka till Ullared så vi fick äran att ta hand om Wilda under tiden.

Gick en långpromenad med Shahrzad innan det blev för varmt och sen kasta vi lite boll med henne och annat.

Kändes så tomt när dom skulle hämta henne på kvällen. Kommer lätt köpa en hund någon gång i framtiden!




Två mil utan vila

Hejsan hoppsan! Här kommer ett lite försenat inlägg.

I onsdags cyklade jag till min kompis Hanna. Hon bor typ en mil bort från mig ute på landet. Och det går inga bussar dit på lovet och jag hade ingen skjuts, så jag tänkte vafan, jag cyklar! Och det gick snabbare än jag trodde. Det var mest raka sträckor så det tog väl runt 25 min kanske? 

Hos Hanna så spelade vi lite kubb, hoppade studsmatta, åt mat, och såg på film innan jag var tvungen att cykla tillbaka igen!

Tog tyvärr inga bilder :(

Blixtrar och dunder

Började dagen med att städa upp lite i stugan. Åt frukost och fixade mig. Mötte Shahrzad på bussen och åkte in till stan där vi mötte Simone och efter ett tag kom Rebecka. Vi hade planerat att bada men såklart börjar det regna så vi skyndade oss til centrum och åt på donken istället. Slutade med att Simone shoppade och vi var hennes "asisstenter" som rådade henne. Åh längtar tills jag får min lön så jag också kan unna mig nått fint. 
 
Var så uttråkad så jag tog bussen in till stan igen efter maten och gymmade lite mer än en timme. Rätt skönt att gymma när det inte är så mycket folk. Nånting jag ska göra i fortsättningen!
 
-Bildbrist med andra ord. Haha usch är inte alls taggad på att skolan börjar om två veckor... KILL ME!
 

Who run the world? GIRls!

-Bilder från lördag
 

#shahrzad17år

Som sagt så spenderades hela kvällen hos Shahrzad. Vi hade grymt kul! Asså men tror ju att det blir sån här jobbig stel stämning när alla inte känner varandra, men så var det verkligen inte! Alla pratade och skrattade med varandra som om vi känt varandra i flera år. 

Jag och Shahrzad träffades innan och planerade massa "lekar" som vi gjorde. Bl.a. Charader, chubby bunny och musik quiz. Det var jätte kul och alla uppskattade det verkligen. Shahrzads mamma hade gjort supergod mat och tårta som vi åt. Fick typ matkoma efteråt, men det var det värt! 
På slutade av kvällen såg vi på The other woman.

En toppenkväll med andra ord!

Vi tog säkert hundra bilder, men dom har jag på datan så jag tänkte fixa ihop ett collage i morgon. Godnatt!


Next: tjejmiddag hos shanny

Har precis fixat klart mig för att gå till Shahrzad. Hon fyllde ju år förut så nu ska vi fira det! :) kul kul! 
Har sådan himla träningsvärk från igår. Sprang hundra gånger uppför 4 våningar när jag hjälpte Johan med flytten och ett armpass på gymmet efter det. 

Nu måste jag kila iväg. Berätta mer i morgon om kvällen, puss!


I Love frukost!



Frukost måste vara den godaste måltiden på dagen! Lunch är bara onödigt tycker jag. Satsar hellre på en brakfrukost!

Ibland får man

Hej på er! Förlåt att jag varit så dålig med bloggen de senaste dagarna. Veckan började inte så bra så har inte vart på humör för att blogga. Tur att jag har mina fina vänner och prata med! Love 2 u! 

Annars så har det hänt lite roligare saker också sen sist. Jag har badat några gånger med kompisar, var i Göteborg igår med Shahrzad, hjälpt min bror idag med flytten. Har också börjat gymma efter sisådär 3-4 veckors uppehåll... Har gått upp lite efter allt gott man ätit. Haha lite kul att i början av sommaren körde jag på som bara den med träningen men nu, nää! Varför träna när man kan äta? Haha det blir bättre när skolan börjar igen och man kommer in i rutinerna!









Göteborg igår med Shahrzad. Vi strosade runt i stan, gick vilse, tappade bort varandra, åt god mat och åkte färjan runt. En skön dag med andra ord!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus