Filmtips ~ safe haven

Jag och Shahrzad såg en jätte bra film igår tillsammans. Safe haven, har hört mycket om den men aldrig sett den, förrän nu. Rekommenderas!




Lunchdejt




Blev en lunchdejt tillsammans med Saga och Hannah idag också. Vi åt på Mamma Mia, och vandrade runt på stan en stund. Sen skiljdes vi åt och jag gick vidare till gymmet och körde ett sista magpass innan skidsemestern.


Något nytt




Tom Odell




 
 
Har blivit helt förtrollad i Tom Odells låtar <3
 

Sommartider hej hej!



- åh vad jag saknar.

Mysfika

Igår efter att skolan slutat gick jag, Hannah och Saga till pim's för lite fika. Aldrig varit där förut men detta var inte den sista gången jag är där. Vi satt där i säkert 2 timmar och pratade om det ena och de andra, väldigt trevligt!




Denna känsla

Världens sjukaste grej hände idag! 
Jag satt och skrev med Saga och Hannah om att resa och bla bla men ja insåg rätt snabbt att det aldrig skulle ske då min ekonomi som student är inte den roligaste. Så jag sa det att så länge jag inte har ett jobb kommer jag aldrig kunna följa med. Då från ingenstans ringer ett okänt nummer min mobil och presenter sig som X från ett företag och berättar att han läst mitt cv och jobb ansökan och ville boka in en intervju med mig, hur sjukt?? Blev så himla glad att jag satte på musik i högsta volym och skrev till varenda kotte jag kände typ. 

Så nu ska jag på min första jobbintervju på fredag. Hoppas verkligen det går bra nu! 



Something new

Hej hej bloggen, hej! 
Har bädda ner mig i min allt för mjuka säng. Så lär nog inte komma upp härifrån på ett tag. Tänkte läsa lite. Har börjat läsa "fifty shades of grey" igen, för att jag har inget liv och vill tagga till mig inför filmen som är om 19 dagar (!!!)

Pratade med min kära väninna Fanny R för en stund sen. Hon skrämde skiten ur mig när hon sa att hon hade andra planer på min 18-årsfest... Sånt skojar man inte om! 

En sämre bild från en bättre dag.

Breakfast



Har precis avslutat en perfekt frukost och ska nu packa väskan för att åka och träna. Ska bli så skönt! Vi åt thaibuffe igår med familjen och Johan, åt så mycket att jag mådde illa. Men gott vare!


Pappas dag

Igår fyllde ju pappa år så jag tog tag i och gjorde en tårta till honom. Den blev himmelskt god! Han blev jätte glad!



Finally!

Vi har äntligen fått igång vårar wifi nu och det är ett nytt bredband med obegränsad surf. Ni som känner mig vet hur mycket problem jag haft med mitt internet. bland annat att det inte når mitt rum och att det tar slut väldigt snabbt. Så nu kan jag äntligen streama lite filmer utan dåligt samvete!

Annars? Jo vi simmade idag på idrotten. Rätt skönt ändå! Har inte gjort det nånting annars denna vecka så då slapp jag tänka på de. Letade efter en present till pappa som fyller år i morgon hela eftermiddagen och när jag väl hittat en så var det helt fel. Så ska åka tillbaka och byta den i morgon.

Har sökt en del jobb nu också. Både deltid och sommarjobb. Så jag håller tummarna för svar!




Favoriter just nu

 
 

Quicky

Blir en snabbis uppdatering för jag är på gymmet just nu och passar på då mitt internet hemma fortfarande krånglar... Har inte hänt något särskilt de senaste dagarna. Hade matteprov igår som gick åt skogen, bokstavligen. Men jag får skylla mig själv. Hade även utvecklingssamtal som gick bra tror jag. Tog bara 10 min så antar att det var bra.

Ska fortsätta här nu så hörs vi!


 

More drama to the world!

Vårat bredband och 3G antennen har varit paj hela helgen så det har varit lite kaos om man säger så. Men som tur är det igång igen nu. Tänkte i alla fall berätta lite om mina helg kortfattat.
 
På lördagen var jag ju som jag sa på Teater med Rebecka. Vi såg Grease och den var hur grym som helst! Asså det kliade i fötterna för att jag så gärna ville gå upp och göra dom sällskap men så kul fick vi inte ha det. Haha nej men dom var verkligen jätte duktiga! I tre timmar satt vi och skrattade och klappade till teatern och det var så värt det! Hade man fått tagit bilder så hade jag haft massor men nu fick man inte det och jag ville inte riskera något då det stod en vakt precis bredvid oss hela showen.
 
Söndagen startades med en god frukost innan ett pass på actic. Just dance stod på schemat. Har aldrig varit med på det förut så jag tänkte " Varför inte liksom?". Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. koregrafin var rätt kass och det var mest kvinnor där och en man.. Känns som att min idrottslärare har så mycket bättre koregrafier på sina lektioner än denna. Men, men, lite kul var det ju!
På kvällen följde jag med pappa upp till berget för att inviga längdskidsspåren. Jag är som Bambi på längdskidor så det slutade med att jag ramlade i en backe och låg där med bena åt olika håll. Får väl bjuda på det!
Fick även köra en bit hem så det var kul!
 
 
 
 
 

Let's do it!




Babysittin

Hej bloggisen!
Är hemma hos min bror just nu. Har varit barnvakt åt Vigo i några timmar. Så mysigt! Fick teaterbiljetter av pappa i julklapp så ska snart ge mig ut för att möta Becca och se på Grease. Älskar teater så det ska bli jätte kul!




Ett litet tips

Har du som jag ett problem att sminkborttagningen inte får bort allt och speciellt inte runt ögonen. I så fall har jag ett tips till dig! ---Vaselin! Väldigt smidigt och billigt. Finns och köpa i vanliga mataffärer som Ica och liknande. 

Ta lite på fingertopparna och massera försiktigt in runt ögonen. Och vips!  Så var allt svart från mascaran/ eyelinern borta!






@gym

God eftermiddag kära läsare!
Jag befinner mig just nu på gymmet och ska sätta i gång och kötta lite hade jag tänkt. Fredag idag vilket är superskönt!
Har inga större planer för ikväll. Tänkte bara vara hemma och se någon film eller nått. Nu måste jag kila, bye!



Om jag är taggad? svar - JA!

Har bokat biobiljetter till Fifty shades of Grey som släpptes idag. Är så taggad på att se filmen! Älskade böckerna så jag hoppas verkligen filmen når upp till förväntningarna. Hursomhelst är det ju typ en månad kvar men tiden går fort och nu har man något mer och se framemot!
 
 

Drömmer mig bort

 
 
 
 
 
 

Lilla lördag

Hej hej!
Denna skoldag har bara varit så onödig! Började med att jag missade bussen och fick stressa till skolan, men sen visade de sig att våran lärare var sjuk så vi hade två inställda lektioner. Sen på religionen fyllde vi bara i en blankett. Så onödigt att jag ens kom till skolan. Men aja. 

Körde ett hursomhelst en timmes pass på gymmet. Körde mest kondition och lite armar. Kände att jag ville ta det lugnt eftersom jag körde så hårt sist. Gick förbi stan på vägen hem och köpte en BB- cream som är på bilden. Har söder använt det förut så ska bli intressant och testa! Köpte även ett par nya jeans men dom får ni se en annan dag! 

Nu måste jag plugga lite sen ska jag sova!



classy//hm


I'll just keep on making the same mistakes. Hoping that you will understand.

 
Den dag har blivit så himla bra! Fick igår reda på att matteprovet är framflyttat tills nästa vecka! Halelujah! Har fått min klänningar som jag beställde också. Och idag har jag fixat lokalen till min 18-årsfest,så taggad! Nu måste jag bara kolla upp med kompisarna vilken helg som passar, så är det klart! På idrotten hade vi ett gympa pass på friskis och svettis som var rätt kul! Nu sitter jag med min smoothie och ska göra klart min idrottsinlämning.
 
Var på gymmet igårkväll för första gången sen ett lååångt uppehåll. Kommer inte ihåg sist jag var där men det var någon vecka innan jullovet. Körde lite blandat men la mest fokus på ben och rumpa, och kan ju säga att det resulterade till en skön träningsvärk nu dagen efter. 
Nu måste jag gå, Chao!
 
 
Ååh vad jag vill resa!

Nu j*klar ska här mixas!

Jag fick en smoothie mixer av pappa och jag älskar den! Har velat ha en ett bra tag och nu fick jag en. Ni som läst min blogg länge vet att jag älskar och göra smoothies. Och nu blir det mycket smidigare  än att hålla på krångla med en stavmixer som jag gjort tidigare



Finbesök

Vi fick finbesök av min brorson Vigo idag. Han var på topphumör och var jätte mysig. Vi bjöd dom på tacopaj och till efterrätt var det jag som hade förberett en supergod fruktsallad med glass och chokladsås, mums!
Det är värsta snöstormen just nu så jag tror stugan kommer flyga bort snart




TRETIO SAKER OM MIG

 
 
  1. Mitt fullständiga namn är Anna Fanny Carina Stålarm
  2. Jag fyller 18 om exakt 25 dagar!
  3. Jag har färgat mitt hår 3 gånger
  4. Jag avskyr smutsiga händer, så jag har nästan alltid handsprit och handkräm i väskan
  5. Mitt favoritämne i skolan är svenska
  6. Mina föräldrar skillde sig när jag var 3 år 
  7. Jag har 1,5 bror
  8. Jag älskar drickyoghurt och smoothie
  9. Jag vill bli polis
  10. Förut hade jag väldigt svårt för att stå och prata inför klassen. Men ändå sen jag började läsa retorik har det försvunnit och nu längtar jag tills nästa tal vi ska ha.
  11. Min mormor betyder väldigt mycket för mig, vi är som bästisar.
  12. Jag har aldrig rest utanför Europa
  13. Jag har haft tandställnig
  14. Jag älskar och flyga, känslan när man lyfter från marken är underbar!
  15. Sena sommarkvällar ute med kompisar är något av det bästa jag vet
  16. Jag hade en kanin när jag var liten, Putte hette han
  17. Jag har alltid haft en liten dröm om att bli skådespelare
  18. Killar med lockigt/rufsigt hår är så snyggt!
  19. När jag var runt 7 år så var det bestämt att jag och mamma skulle flytta till England. Men så blev det inte.
  20. Just nu sitter jag och äter popcorn till Harry Potter
  21. JAG VILL HA ETT JOBB 
  22. Jag älskar och vinna! Vare sig det gäller diskusioner eller tävlingar
  23. Jag får kväljningar av schwarzwaldtårta
  24. Jag tackar aldrig nej till tacos
  25. Jag har ingen direkt bra anledning till varför jag ens gör den här grejen
  26. Jag har tre nära vänner som jag verkligen litar på och kan vara mig själv med.
  27. Att ens nära och kära kommer försvinna en dag skrämmer mig.
  28. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet
  29. Jag måste verkligen städa mitt rum
  30. Jag har varit statist för en svensk långfilm

Fridays are forever

Idag är det fredag fall ni missat de. Känns som en tisdag då vi började skolan igår, men jag klagar inte!
Blev bjuden på smoothies hemma hos Wase, mycket godare än min senaste smoothie som var på "Smoothie Challange"
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt!
 
 
 
 

Tillbaka till rutinerna

Hejsan hejsan!
Sitter just nu och ser på en film, är helt slut. Höll på och somna flera gånger på bussen. Känns ganska skönt att skolan börjat igen för nu kan jag börja ta tag i träningen igen och vända tillbaka dygnet. 

De var kul och träffa alla efter lovet och höra allt dom gjort. Efter skolan simmade jag en halvtimme innan jag åkte hem. Så skönt! Har saknat det enormt.
Konstigt nog så saknar jag inte mitt långa hår, än.

Bye 4 this time sthlm!

Nu säger jag hejdå till Stockholm för denna gång. Jag är svin trött för jag somna inte förrän halv 4 säkert, och skulle upp tidigt för att packa klart allt.
Igår gjorde inte särskilt förutom att jag åkte en sväng till Haninge och köpte en present till Oliver, träffade även på Fanny där som jobbade. 
 
Nej nu måste jag göra mig iordning för att kliva av! 




Smoothie Challange del 2


Smoothie Challange

För någon vecka sedan pratade jag om en överraskning som jag hade för er. Och nu kan jag avslöja att det är ett videoklipp tillsammans med Ira där vi har en s.k " Smoothie Challange". Efter många om har vi äntligen fixa klart den.
Kolla för att se hur det går för oss!
Kvaliten är inte den bästa då vi har filmat med framkameran på iras mobil. Så se klippet helst från din smartphone!
Del 2 kommer inom kort.

Tagga uppesittarkväll!



Nu kanske ni undrar vad jag gör denna måndagskväll 3 dagar innan skolan börjar. Jo jag sitter på golvet och pluggar och sveper svart kaffe för att hålla ögonen öppna. Lär nog sitta här tills mormors kaffe tagit slut. Kul, kul!

XOXO!


Söndagen

Igår var jag barnvakt åt min söta kusin som var här. I början tyckte jag bara hon var jobbig och skrikig men sen gick det över som tur. Är inte van att ta hand om 2 åringar men de gick bra till slut! Hela kvällen/ natten spenderade jag framför min konfliktanalys som förövrigt kommer gå åt skogen 



Sthlm

Lördagens spenderades i stan med Ira. Först och främst var jag på jakt efter en jacka på hollister till Hannah. Men den fann vi inte i Gallerian så vi åkte vi vidare till Täby för att kolla om den fanns där, vilket den inte gjorde heller! Men vi hitta lite andra grejer där så åkte inte dit i onödan i alla fall. Efter lite käk var vi tvungna att åka hem igen.

- nu fick ni se min nya frisyr också! Jag är jätte nöjd!

Gårdagen


Gårdagen var planerad att jag skulle klippa mig på förmiddagen. Men frisören jag skulle gå till var ingen jag kände att jag litade på och hon var bara negativ om frisyren jag ville ha. Så jag gick vidare till en annan och bokade en senare tid. Under tiden så träffade jag Ira, Leo och hennes kompis med bil som vi åkte runt i Nynäs med och ba "chillade" lite ;) nej men vi hade de trevligt och käkade lite skräpmat. Sen vid 17.15 var det dags för min tid hos frissan. Jag har så slitet hår så jag kände att de var dags att ta tag i det och faktiskt få ett fräscht och friskt hår. Så jag visade en bild på hur jag ville ha det och frisören var hur bra som helst så det blev faktiskt väldigt lyckat ändå! Trodde jag skulle ångra mig grovt men de blev motsatsen. Jag är supernöjd! Visar bild i morgon!
 

Bättre tider

Efter det förra inlägget om 2014 så blev det automatiskt att man kolla igenom massa gamla bilder och då hittade jag denna från sommaren på min vän Shahrzads 17 års middag. Trots att jag spenderade min sommmar på äldreboende och i svensk temperatur så var jag alla fall brun och glad där. Åh vad jag vill resa bort nu! Och att Saga ska spendera tre veckor  i Thailand gör det ju inte bättre.
 
Annars då? har i princip inte gjort nånting idag. Somnade vid 4 igår och mormor ropade på mig redan vi halv 10 så det var bara att pallra sig upp. Har även beställt ett par klänningar från Nelly också. Jag tror jag ska ha någon av dom på min 18 års- fest men vi får se!
 
Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg så vi hörs!
 
 

2014 Listan!

Beskriv året med tre ord.
Skratt, Spontant och Glädje

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Problem - Ariana Grande, Salsa tequila - Anders nilsen och Succes - Samir och Viktor

Vart reste du under 2014?
London

 

Vad har du blivit bättre på?
Blivit mera sjävsäker och att slösa pengar.

Lärde du känna några nya människor?

Ja det tror jag. Jag lärde bland annat känna Simone och Becca bättre.

 

Bästa valet du gjorde?

När jag anmälde mig till Englandresan, kanske?

 
 
Vem saknade du?

Min gamla teaterapor! <3

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

 Inte tänka så mycket och ta saker som det kommer istället.

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Ja, om inte bättre!

Vad kommer du sakna från 2014?

Sommaren. Fredagskvällarna tillsammans med Shahrzad. Tripperna till Göteborg. One direction, Veckan Ira var här, när jag och pappa seglade, när jag fick en brorson - Ja de mesta!



Vad önskar du att du gjort mer?
Satsat lite mer på skolan, haha

Vad spenderade du mest pengar på?

Shoppingen i London, tror ja.

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Resa någonstans med någon kompis/kompisar, klara av matte 2b kursen, hitta ett jobb.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

"Be yourself!" -Haha, Nä men  - Njuta av livet och göra sånt jag tycker om!


Då välkomnar vi in år 2015

Nyårsafton igår blev inte alls som planerat. Jag var jätte sjuk och dålig på morgonen och ställde in alla planer om nyårskvällen och förberedde mig för att ha en hemmakväll med mormor. 

Vid 22 tiden så kände jag mig lite bättre. Så jag hoppade i mina kläder och sminkade mig snabbt innan jag tog bussen till Ira. Efter lite skratt till hennes fulla föräldrar och julgranar som föll så skyndande vi oss upp till kyrkan innan tolvslaget och firade in det nya året. 

Från att jag legat hemma och trodde att jag skulle fira i soffan med ett avsnitt av the vampire diaries, så slutade kvällen rätt bra!













Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus