Valborg

Hej! kom hem för någon timme sen. Slutade egentligen efter matten men jag stannade kvar och åt i skolan för det var jordgubbar och glass som efterrätt så why not?

Fick även se att jag klarade matteprovet och NO provet så det känns ju underbart att slippa tänka på det nu.Hade skriftliga engelska np igår också och det var inte så jätte svårt. Vi hade ämnet "role models" så skulle man utgå från det och skriva en insändare till en tidning.

Som alla säkert vet så är det ju valborgsmässafton idag och jag känner inte för att fira men jag och Sharzhad pratade förut om att vi skulle gå ner till sjön och kolla ikväll så vi får se vad som händer.

Funderar på att åka in till stan igen och gymma för jag har inget att göra och känner för att träna så jag ska gå och packa väskan nu och skynda mig till bussen. Ha en bra kväll alla!
 
Testade även den nya lokan idag "crush", helt okej! :)

The weekend

Hej! Kan ju berätta att jag lever och är ledsen för den urusla uppdateringen. Well, welll. Kan ju sammanfattta helgen för er.

Lördag Gick upp vid 10 och gjorde frukost och städade mtt rum. Pappa och company åkte till Nynäshamn för att hälsa på farfar men jag var ju där på lovet så jag kände för att stanna hemma istället. Vid 1 kom Saga pch Andrea hem till mig. Vi var ute lite i det fina vädret och sen handlade vi inför middagen. På kvällen kom även Hannah och åt tacos med oss. Vi satt ute på haltanen med tända ljus, musik och filtar några timmar, så mysigt! Sen åkte dom hem och jag blev ensam hemma. Inbillade mig själv massa saker men tills slut somnade jag.
 
Söndag Städade hela morgonen, åt rester från dagen innan och såg på welcome to sweden. Mötte upp Shahrzad och gick runt sjön. Flera barn som badade medan vi kom i jeans och jacka. Sen gick vi hem till Shahrzad och åt glass och såg på lite roliga youtube klipp. Sen kom hennes mamma och frågade om jag ville äta där och hon hade gjort tacos. Haha varför inte tänkte jag, tredje gången gillt.
 
Så det var min helg! :)
 
 
 
 

Så glad!!

Asså den här veckan! Älskar den! Börja med att jag och shahrzad simmade en km och gick 8km hem. jag hade mitt tal som gick skit bra. Fick också B på historia redovisningen. Helt sjukt med tanke på att jag gjorde klart den lektionen innan. Han måste gilla mig eller nått :D haha skämt o sido!

Hade skönaste sovmorgonen så jag drog ut på tiden med en god frukost, vikte tvätt och lockade håret. Hade ju bara en lektion så det var ganska onödigt att åka dit när vi inte gjorde något alls. Efter skolan var jag med Hannah och Andrea på stan en stund, stannade vid donken och åt lite och sen tog jag bussen hem. Har nyss ätit en skitgod middag bestående av grillad karré och stekt potatis, så gooott!






Kvällsbloggarn

Har märkt att jag nästan alltid bloggar på kvällarna ( nu vet ni de ). Känns som det finns mer och berätta om man man sammanfattar hela dagen istället. Dagen har rullat på som vanligt. Blev en sväng förbi gymmet efter skolan med fokus på magen. Vem vill inte ha en snygg mage till bikini säsongen? Så jag ska börja köra mera magövningar på gymmet. Får väll se hur resultate blir men man kan ju alltid hoppas och sätta ett mål! 

Juste jag har fått sommarjobb nu också av kommunen. Jag fick på ett äldreboende så det ska bli kul. Har hört från andra att det är rätt kul ändå. Sen älskar jag typ gamlingar så det blir perfekt! Synd ba att det är så dåligt betalt jämfört med Stockholm kommer bara få 4 tusen och där jag bodde förut fick jag över 7 tusen så det känns ju dåligt. Aja får jag inget annat innan sp får det bli det!

Har bara en lektion imorgon så jag börjar 13.20 hur skönt som helst!
Inte idag

igår och idag

Hej, hej! Hann aldrig blogga igår men jag kan sammanfatta dagen lite kort.
Första dagen efter lovet var rätt seg. Satt och gäspade varenda minut kändes det som. Hade mitt tal i svenska nationella. Gick skit bra! fick ett B och jag hade förväntat mig ett D eller mindre men enligt min mentor så hade jag bästa rösten. Så jag blev skit glad!!
Sen hade jag och min grupp redovisning på historian vilket inte gick lite bra då jag läste innantill hela tiden, nåväl!

Idag har det inte hänt så jätte mycket invigde gymmet för första gången sen två veckor. Stannade 1,5 timmar och körde lite blandat för att ta igen efter lovet. Nu håller jag på och kollar på serien "Welcome to sweden" As rolig svensk serie! Lite som solsidan typ. Ska fortsätta att kolla klart den då jag missat de två senaste avsnitten. Hejsvejs!

Helt slut!

Hej bloggen! Som jag berättade igår så simmade jag idag med Sharhzad, Skit skönt faktiskt men jag kände att min kondition var sämst, men det är bara o kämpa igen! Våra busskort funkade inte så vi tänkte -Vafan, vi kan väl gå hem! Som tur var det ju varm ute, lite för varmt kanske. Efter lite skogsvandring och att vi fick fråga om vägen när vi gick vilse så kom vi till slut hem. Nästan 8 km var det, kändes mycket längre dock. Helt slut i benen nu så kommer sova som en stock känner jag.

Har nyss skrivit klart mitt tal och jag vet inte vad jag tycker om det men vi får väl hoppas på de bästa! 


 

Hemma igen

Då är man hemma igen. Kom igår vid 3. Var piss trött igår för jag har inte sovit ut på hela lovet så idag blev det en liten sovmorgon för mig. Fick typ panik över att skolan började idag men sen kom jag på att det är en röd dag, hur skönt!? Ska snart gå till bussen och åka och simma med Sharzhad, hade egentligen velat gymma men hon har inget gymkort så det får bli simning idag! Känns som jag har gått upp 5 kg efter all mat som mormor gett mig. Så nu är det dags att ta tag i träningen igen.

Usch jag har både nationella i svenska och redovisning i morgon, vet inte alls hur detta kommer gå.
Nu måste jag skynda mig, Chao!

Sista dagen

Hej hej! Tyvärr så hinner jag inte vara så aktiv på bloggen men jag gör mitt bästa! 

Igår kom ju min bror hit. Vi åkte en sväng till stora vika och jag hälsade på Fanny och sa hejdå. Känns så tråkigt att det är så långt kvar tills vi ses igen men tiden brukar gå snabbt ändå! 

Imorse åkte vi in till stan och fixade lite grejer sen mötte jag upp Caroline på centralen. Har inte träffat henne på ett bra tag och vi har inte umgåtts sen vi gick i 6an tillsammans, har ju hänt så mycket sen dess så vi hade mycket och prata om. Efter vi käkat lite kebab gick vi till fina Kungsträdgården och satte oss där ett tag innan vi tog tåget hem. 

Har nyss vart hos min farbror och hans familj ett tag. I morgon åker jag hem till Skövde! Känns ju lite tråkigt att jag inte hunnit säga hejdå till vissa men det blir för jobbigt. 

Har haft ett riktigt bra lov ändå tros allt! Känns som att jag har tagit vara på varje dag trots att jag inte hann träffa alla jag ville träffa men det får bli till sommaren!



skärtorsdag

Hej på er! Tänkte berätta lite för er vad som hände igår. Tror inte att min bildbomb säger allt, men iallafall de mesta! :D

Dagen började med att jag som vanligt missade bussen och fick springa till tåget, som tur så hann jag! På tåget mötte jag Fanny och vi åkte in till stan. När vi kom fram gick vi till torget och köpte jordgubbar och satte oss sedan i Kungsträdgården och bara njöt av livet! Det var så underbart mysigt där med körsbärsträden som blommade och alla människor. Skönt och bara slippa all shopping stress varenda gång och istället bara vara. någon timme senare efter 2 liter jordgubbar gick vi runt lite och kollade. Fattig som jag är just nu så blev det inga nya inköp med Fanny fick med sig en snygg väska hem. Som vanligt så blev det en springtur till tåget hem som även var försenat, trots det så hade jag en toppen dag!

Idag har jag inte als gjort nå speciellt, hjälpt mormor och handla inför helgen och tagit det lugnt. I morgon kommer min bror Johan hit så det ska bli trevligt!



Huvudstaden yesterday














Bästa trion!

Har haft en rätt bra dag i dag också! I morse träffade jag ju Danielle och vi gick runt lite överallt och pratade, slutade med att vi satte oss i hamnen ett tag och snackade om allt möjligt.Sen åkte jag hem till mormor. Senare på kvällen kom Ira och Danielle hit och vi såg på en rätt dålig skräckfilm för er som undrar vilken så heter den "you`re next" inte den bästa jag sett men men. Hade en mysig kväll ändå!
 
 
 
 

Yesterday

Tänkte berätta lite om igår eftersom jag aldrig hann det. Sovde över hos Fanny dagen innan så det blev rätt sent och rätt tidigt dagen därpå när hennes systrar skulle sjunga för henne! Woho!

Vi bestämde oss för att ha en spa morgon (min idé) så vi gjorde upp ett varmt bad och slängde på oss ansiktsmasker och pratade massa skit om allt och inget. Mys!

Sen fixade vi oss och åkte till nynäs för Fanny skulle på sin bokklubb så jag hängde på där och träffade även gamla bekanta ansikten där :)

Sen hände det inte så mycket mer roligt den dagen. 

Ska göra mig i ordning för att åka och träffa Danielle snart.

Bjuder på några fula bilder från igår.


#bf

Hej bloggen! Sitter just nu för tillfället hos min bestis Fanny! Ååh var så kul att äntligen ses igen. Känns ändå inte så länge sen men ändå är det ju 4 månader sen sist. Hursomhelst bor hon typ på landet nu så fick ta en konstig buss hit men det är rätt najs här ändå. Första vi gjorde var att vi hade lite afternoon Tea och sen gick vi en lång promenad till ett kalkbrott och tog lite bilder sen gick vi hem och åt våfflor! Fanny fyller ju år i morgon också så jag är glad att jag kan får fira den med henne!

Efter en hel del dansande och catch up talk med Fanny och hennes familj ska vi nog mysa ner oss och se någon film :) Ha en bra kväll! 



Gårdagens


Hej! Var ett tag sen men nu är det dags igen! (Alltså bloggandet) 

Igår följde jag med Ira till hennes skola, hade sovit över hos henne dagen innan så vi sov rätt dåligt men trots allt så han vi med tåget. Hängde lite på hennes lektioner och lärde känna hennes kompisar. En bra start på dagen helt enkelt. Sen när dom slutade så åkte vi hem och packade mina saker och åkte med min väska till mormor och lämnade den och sen blev det en sväng tillbaka till nynäs och käka pizza med Danielle! Saknat henne som fan har inte sett henne på bra länge! Efter det gick hon hem och jag och Ira drog till ösmo och träffade några boys. Vi hade rätt trevligt. Körde det där äckliga stöt spelet när man ska trycka på en knapp när det lyser grönt och sen den som gör sist får en stöt. Haha var rätt grym på det om jag ska var ärlig.
Sen vid 12 drog alla så jag gick hem.
Idag har jag inte gjort nå mycket, simmade tidigare med Ira och snart ska vi dra ut.



Hemma i nynäs!

Nu blir det filmmys med iris!



Birthday suprise!

Mina kära vän Vanessa fyllde år idag så vi åt på thai med henne för och fira lite. Sen så gav vi henne våran present som inte var så jätte speciell. Men sen efter ett tag kom en servitris fram till henne och gav henne en låda som var från en mystisk man. (Christian grey för er som läst böckerna). Och i den fanns det hela trilogin av böckerna, hon är helt galen i dem så det passade perfekt. Och hon fick även lite annat smått och gott, haha. Hoppas hon blev glad men efter allt skratt så tolkar vi det som ett JA! Känns som vi planerat den där presenten i år :D

Just nu har jag nyss käkat och ska sätta i gång och packa för min resa till Stockholm efter skolan. Det roliga är att mamma tyvärr inte ens är hemma så det är ju tråkigt och inte träffa henne när man planerat de. Som tur har ja ju mina fin vänner och min kära mormor som ställer upp :) 



Coffee with me and myself

 
 
 

Tisdag

Hej bloggen! Vilket pissväder det är ute! Spöregnat hela dagen! Usch det gillar vi inte. Hursomhelst så gick jag upp tidigare idag trots att jag hade sovmorgon för att åka till hannah och göra klart en skolgrej. Sen lockade hon även mitt hår. Älskar att få håret lockat, känns så fräscht och fint efteråt. I regnvädret fick vi halvspringa till skolan och kom precis i tid. 

Efter skolan så gick jag till simhallen och som tur så var sista lektionerna inställda så jag kom dit tidigare än förväntat. Var rätt skönt och simma lite trots att jag var själv denna gång. Simmade 1 km som vanligt och jag känner att det tar lite i axlarna efteråt. Nu ska jag skriva klart min historia och sen sova



 

"You should know who you're falling for"

~Bilder från dagen~
Dagen har varit rätt bra. Började med en busstur med shahrzad till skolan. Vi hade så mycket roligt och prata om och det är så kul och prata med henne om allt. 

Blev lite galen idag i skolan sista lektionen av övertrötthet, haha är rädd att mina kompisar helt har ändrat uppfattningen om mig, jag som är typ världens snällaste ;)

Efter skolan gick jag,Hannah och saga till Willys och köpte lite fika och satte oss i parken. Det var så mysigt och soligt ute. Sen följde jag med Hannah en snabba och gick ut med Wilda :)


Bowling

Hej!
Har haft en rätt bra söndag. Dagen börja med som vanligt en god frukost. Sen åkte och jag och gymmade en timme. Efter det mötte jag pappa och oliver på bowlingen och bowlade. Rätt kul, var ett tag sen sist. Sen åkte vi hem och lagade mat. Nu ska jag försöka plugga lite. Bye! 



Cheat-day

Hello! Asså åh va med om värsta läskiga grejen igår. Eller inte så farlig men aa. Det var i alla fall så att jag såg klart min film och somnade med datorn i sängen som vanligt. Precis när jag kommer in mon djupna sömn så ringer Ira och skrämmer skiten ur mig. Fråga säkert 3 gånger innan jag fatta vem det var... 

Hursomhelst blev det ingen sovmorgon idag direkt då jag skulle träffa Hannah och saga på stan vid 11. Så jag gick upp vid 10 och som tur kunde Pappsen skjutsa mig in. Mötte sen saga och Hannah och vi köpte lite grejer bl.a. Köpte jag två par nya halsband från uropenn. Skit nöjd! Sen var planen att vi skulle grilla men det blev inte av av någon anledning. Så jag följde med hem till Hannah och köpte hempizza och satt i solen och snackade istället. Sen var pappa på väg att handla så han plockade upp mig och sen blev det en sväng förbi donken. Haha mådde skit efter pizzan så det blev en sallad för min del. Nu ska jag se lite på tv och sen blire en dejt med sängen!




Beautiful breakfast!



Godmorgon! Sitter och äter en härlig frukost just nu och ska snart hoppa in i duschen och sen ta bussen till stan och möta Hannah och Saga :)

There's no place i rather be

Godkväll läsare! Skönt med fredag, var helt utmattad när jag kom hem och slängde mig i soffan med musik i öronen och somna nästan. Hade rätt lugna lektioner idag så det var skönt. På svenskan och engelskan läste vi mest och fick reda på de muntliga nationella och jag fick ett C+!! Så himla stolt över mig själv! 

Efter skolan gick jag med Hannah och saga till Willys och köpte kellogs nyttiga chips. Smakade lite annorlunda men helt okej. Sen köpte vi glass och gick till bussen. Känns som jag köper glass varje dag typ. Idag blev det nån ny Isglass som jag visade bild på förut. Håller på och ser på tyskungen. Rätt konstig film men jag har inte hängt så mycket då jag somnade en stund. Ska fortsätta så ha en bra kväll!



Dagens glass




Tips på balsam mot torrt och slitet hår

Tänkte tipsa er om ett grymt balsam jag köpte igår. Det är från sunsilk och finns på de flesta mataffärerna. Testade idag efter gymmet och det var verkligen jätte bra! Mitt hår blir rätt torrt av att jag duschar ofta och att jag håller på och plattar det så mycket. Men efter en användning kände jag redan resultat på ett friskt och lent hår! Ska nog köpa schampot också när mitt gamla är slut.
Kram!



Proud of myself

Hej bloggisen! (Kör på en Zara Larsson hälsning). Kände jag tar en pluggpaos idag för jag har pluggat hela veckan känns det som. Hade ju matteprov idag och det kändes helt okej. Tack vare Vanessa haha. Hade ingen miniräknare men hon gick tidigare än mig så jag fick låna hennes. Efter skolan köpte jag lite mellanmål att äta sen blev det ett  benpass på gymmet. 

Se nyss sett på filmen LOL, älskar den filmen! Så bra! Ska snart lägga mig och förbereda mig för veckans sista skoldag. Bye!



Räkmacka

Hejsanhoppsan! Dagen har rullat på som vanligt. Tog en tidigare buss för att hinna göra klart en film med Matilda. På matten hade vi vikarie så jag ber till Gud att provet är inställt i morgon! Hade varit så skönt. Efter skolan gick jag och Vanessa på extramatten men ja hade så ont i huvet så fick inte mycket gjort där. Har nyss ätit en supergod räkmacka med pappa som jag gjorde till oss. Ska nu plugga matte och sen läsa. TTYL! 



Humor


1:a april

Hej hej! Första april idag och jag har inte blivit lurad nånting! Vilket skämt! Eller jo ett, på RMM's filmklipp när dom skulle ha på sig en "bomb" inne på Bromma  flygplats. Haha kan länka klippet senare. 

Idag har dagen vart rätt chill. Hade sovmorgon till 12 då vi hade nationella som gick rätt bra faktiskt min grupp prata på som bara den så vi blev avbrutna för att tiden gick ut. Är nöjd över mig själv, brukar annars vara rätt osäker i engelskan men nu gick det oförväntat bra!

Sen på no fick vi håltimme för att läraren var sjuk så jag och Vanessa gick till Willys och köpte jordgubbar. Så gott!!

Fick se att det är sista dagen gurkans kebab är här och så jag ville så gärna passa på och testa den medans jag kunde men ingen ville käka med mig så jag sket i det. På bussen hem träffade jag Shahrzad och jag berättade till henne om de och då ville hon också testa den så efter en hållplats gick vi av och skyndade oss tillbaka till torget för att köpa.







Gurkan ville så gärna vara med på bild ;)

Skönhetstips

Snodde dom här smarta tipsen av min kompis.

Frukost+sovmorgon



Godmorgon fick en skön sovmorgon idag för att vi har nationella i engelska så jag börjar 12! Så underbart! Ska äta upp min frukost och sen ta en varm dusch. Bara för att jag hinner!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus