Det blir kul, okej.



- fyra från gårdagen

Happy halloween!
Gårdagen blev inte riktigt enligt planerna, haha. Aja jag och Shahrzad hade det superkul när vi fixade oss igår. Planen var att vi skulle vara " fallen Angels " men det blev mera djävuls systrar haha. Vi åkte in till stan men där fanns inget för oss, alla frös så det slutade med att jag och Shahrzad tog bussen hem till mig igen och myste ner oss med filtar och såg på film. Mycket mysigare de än och vara ute och frysa.





The sun is shining



Min ljuvliga kantarelltoast!

Har städat och diskat hela morgonen och nu ska jag ta en paus och gå ut och gå en sväng i detta fina väder! 

What a day!

Hola fellas!
Jesus vilken lång dag! Är helt slut. 
Gick upp vid halv 9 tiden för att åka och handla inför middagen. Köpte även en klänning och en mask till imorgon.

När jag kom hem började jag städa lite och förbereda maten. Blev lite justeringar med middagen, men jag hoppas att dom tyckte om middagen ändå!  

Serverade bacon-inlindad kyckling med potatisgratäng och chokladmousse till efterrätt. Jag är nöjd över min middag och med tomma tallrikar antar jag att dom höll med också! :)







En trevlig kväll! 
 

Portkod 1525

Nämen tjena mittbena!

Sitter för tillfället och kollar på senaste avsnittet från portkod. Fy f*n vilken bra serie! Man känner igen sig så väl i vissa grejer!

Vid lunch idag åkte jag in till stan. Kollade på lite halloween grejer. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska se ut men vi får se!
Köpte med mig en tröja i alla fall,  ska ha den i morgon tänkte jag. Då ska jag nämligen ha en middag för mina kompisar. Vi alla ska ha en S.k "halv åtta hos mig" middag. Har planerat en supergod middag (enligt mig). Frågan är väl vad gästerna tycker ;)
Ni får lite bilder på allt imorgon!

Var så duktigt att jag klämde in ett både gym- och simpass. Skönt var det!





Well hello there little Funshine


Visste inte att denna söta lilla figur existerade förrän nu haha. Så nej det är inte där jag fått mitt namn ifrån. Vet inte riktigt var jag fått det men jag tror att det står för F = Fanny och (s)unshine = typ att jag brukade oftast vara väldigt glad och positiv, eller att jag gillar sol och värme (?) nått sånt haha! Tillsammans blir det ju funshine och ordet "fun" vet ju alla vad det betyder, och jag ska försöka att göra sånt som är kul och som är bra för mig! Lite utanför ämnet kanske men ni fattar säkert!


New

Hejsan!
Vårat wifi är snart slut så det kommer bli lite snålt med inlägg hädanefter tills vi fått nytt. Vet ej när dock! Men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er när jag är på platser där jag har det. För just nu börjar mitt 3G ta slut också...

Har nyss kommit hem från stan. Skulle köpa den där kappan jag pratade om igår men den fanns inte där vi var. Köpte istället ett nytt värmeskydd för mitt gamla var slut. Hoppas detta är bra för det jag hade förut luktade till skumt.
 Det nya.


Pretty Little liars halloween special



Just nu, atm, kollar jag på pll's halloween avsnitt. Jag trodde att det skulle vara ett vanligt avsnitt men set var tydligen lite intervjuer och svar på frågor från deras fans osv. Aja är snart klar med det. Längtar tills de riktiga avsnitten kommer. Fast det var inte förrän i december dock. 


Allt flyter på som det ska

Godkväll alla dårfinkar och dönickar!

Vaknade 8 (9) i morse av att det var så ljust ute. Men det var ju inte så konstigt då det är vintertid nu.. Skönt med en extra timmes sovmorgon iallafall! 
Vid 11 åkte jag och Shahrzad in till stan och hade våran söndagssim tradition som vi ligger lite efter med också. Men nu var det dags igen. Och tack och lov att vi gjorde det! ( om du känner en apsnygg kille med värsta simkroppen och tajta badbyxor, som simmade på Arena Skövde denna ljuva söndag mellan 12-13. Hör av dig! Eller om det nu skulle vara du som läser detta.. Hör av dig också! )

Efter simturen gick vi till centrum för att köpa värmeskydd och då såg jag en skitsnygg kappa som jag blev helt förälskad i! Om allt går som planerat så är den min! <3




End of the day

Då var denna dag avklarad!

För att kortfatta lite vad jag gjorde efter den goda frukosten.
- Gick en promenad med Shahrzad runt sjön, kom hem och åt mat, pratade med mormor en stund, pratade med Ira en stund, cyklade till Shahrzad och hade våra traditionella filmkväll, cyklade hem.

Japp! Det var de det! 

Godnatt!




Bara sluta!

Asså åh blir så himla trött på dessa kommentarer!

Jag stör mig så grovt mycket när man typ berättar för folk att man gymmar och då får man kommentarer som -" du som är så smal behöver väl inte träna" eller - " du är ju skit smal, hur smal ska du bli egentligen" eller nått liknande.

Jag vet att jag inte behöver blir smalare eller gå ner i vikt. Och det är ju inte det som är mitt mål heller. Jag vill bli hälsosammare med min kropp. Förut blev jag andfådd så fort jag gick upp för en trappa, förut proppade jag i mig kakor när jag var hungrig. 

Men det handlar inte om att bli pinnsmal och få "the gap". Utan det handlar om att ha kontroll över sin kropp och känna sig bekväm i den. 

Så sluta upp att säga sånna kommentarer innan ni tagit reda på fakta.




Hotellfrukost

Godmorgon alla nattugglor! 
Vanligtvis brukar jag dra mig upp vid den här tiden. Men idag har jag faktiskt redan avslutat morgonen. 

Vid 8 hämtade vi upp Johan, Johanna och Vigo och åkte upp till hotellet för lite frukost! Älskar verkligen hotellfrukost! Men inget slår frukosten utomlands. 

Får väl se vad dagen har att erbjuda. Är ensam hemma just nu så det är rätt skönt!










Saknaden

Det som jag allra helst skulle vilja göra just nu, denna stund, är att träna faktiskt! Har inte varit på gymmet på över en vecka och jag känner mig som en rutten potatissäck för det. Gymmet och simhallen har varit som ett andra hem för mig på den senaste tiden. Vissa stunder trivs jag mer där än hemma. Personalen är trevliga och man går alltid därifrån med ett stolt leende på läpparna. Man känner sig duktig!

Men som jag berättat tidigare så har jag varit förkyld ett tag nu och vill bli helt frisk innan jag börjar anstränga mig igen. Funderar dock på att ta en simtur efter skolan i morgon. Men vi får se hur de blir med det!

Trots detta så var jag ändå med på idrotten idag. Vi körde fotboll och ja det va rätt kul! 

Nu ska jag se om jag kan finna något smarrigt i skafferiet. Chao!




det är som det är

Har varit, och är fortfarande en tuff vecka. Mycket plugg och tankar i huvudet. Sen är jag inte helt frisk heller men jag försöker ändå.
Hade ett matteprov idag också. Får väl förvänta mig det värsta. För då blir man inte besviken.

Sista provet innan lovet är spanska provet som är i morgon. Har lagt all min energi på matten så jag blir glad om jag ens blir godkänd.

Guud vilket tråkigt inlägg detta blev. Men förhoppningsvis blir det bättre snart igen!

För att han är så fin




Om du bara visste

Halloj Bloggisen!
Hoppas ni haft en lite bättre lördag än mig. Har försökt plugga lite matte inför provet vi har i veckan. Tyckte att jag hade skrivit rätt mycket och kände mig rätt säker innan jag insåg att det var typ 1/20 av det vi ska kunna...
Gjorde en kladdkaka innan maten som blev perfekt! Har dock ingen bild på den då jag kände att det blir lite för mycket mat i den här bloggen. Min blogg har lite olika perioder som ni kanske märkt. Från depp-perioder till ätbart-perioden. Letar ni efter en blogg med selfies och OOTD- bilder så har ni kommit ganska fel. Men ni får jätte gärna stanna ändå! Puss och hej, jag hatar leverpastej!
 
 
 
3 till härliga bilder från Vristulven. Lär ju komma upp flera med tiden då det finns 600 till på lager :)
 

Återförenade



Jag och min smoothie är nu återförenade igen. Det var ju ett tag sen sist. Kände att jag behövde lite extra energi.
 
Väldigt god!
- blåbär
- banan
- havregryn
- kokos
- kardemumma
- yoghurt 

Följde inte direkt något recept utan tog lite efter behag. ENJOY!

Fanny X2


- En typisk "hej-såhär-ser-jag-ut-idag-spegelbild!"

Som mina ansiktsuttryck beskriver så har dagen varit både bra och dålig.

Det dåliga är att jag har blivit sjuk. Riktigt sjuk. Kan knappt andas och jag har tagit överdos av halstabletter. Känns som min röst ska försvinna vilken stund som helst. Tänkte ge upp och gå hem tidigare, men jag bet ihop och höll ut hela dagen.

Det bästa var när pappa kom hem med nässpray till mig! Att en sådan liten sak kan göra så stor skillnad!
Har nyss ätit tacos och just nu smälter jag maten i soffan framför hunger games. Hoppas ni får en lite intressantare kväll!


Breakfast

Sitter just nu på espresso house och njuter av en god frukost. Perfekt när jag inte hann det i morse. Snart ska vi gå tillbaka till skolan! Kram!




Förkylning på g + american pankakes!

Hej bloggen!

Dagen startade med en inställd lektion så det var superskönt! 
Dock så njöt jag lite för mycket av den att jag kom försent. Bra Fanny! *klapp, klapp* 

Känner att jag har börjat bli sjuk så det känns rätt trist faktiskt! Trots det så var jag med på idrotten. Vi körde basket och såklart slutar det med att jag får en boll i huvudet *klapp igen*. Så med en lätt hjärnskakning traskade jag till Willys och köpte halstabletter. Jag ska bli frisk fort!

Idag var det jag och pappa som lagade mat. Så trött på vanliga pannkakor så idag blev det amerikanska! Mams!

Har även bokat tågbiljett till STHLM idag, så nu är det bara och invänta! Mindre än en månad kvar.




Fanny testar - grönt te!



Dagens "Fanny testar" är - grönt te!
Har hört mycket om att det är bra för så många olika saker. Så varför inte sätta igång och se om det ger något resultat! Prova du också! ;)


@the gym




My second home. Eller jag önskar att det var det. Men det är alltid massa skit som kommer i vägen när man ska gymma. Såsom plugg, sjukdomar osv. Men nu var det dags igen! Blev ett armpass :)


"Det är min osäkerhet, du kan kalla det ångest"

 
 
Ja, vad ska man säga? OLD BUT GOLD. Nej men Petter En levande legend med texter som får en att tänka om.

En sån dag idag

Idag är en sån dag man bara vill krypa under täcket och sova bort resten av dagen. Konstigt nog så gick det bra i skolan idag. Med tanke på mitt inlägg från igår så kan man få tanken av att jag kommer vara hemma och sjukanmäla mig en månad och ta en break från allt. Skulle vara rätt skönt nu när jag tänker på det. Men det är ju snart höstlov kom jag på så då får man vila och slappna av lite. 

På tal om sjukanmäla så åkte mamma hem idag så jag tog ledigt från idrotten och följde med henne till tågstationen och sa hejdå. Det kändes ju jobbigt att säga hejdå till henne igen. Jag hatar att ta farväl till människor som betyder mycket för en. Att "ta farväl" kan ju också betyda att man inte kommer ses något mer. Och det är det som är så läskigt med att ha distans mellan dom som betyder något för en. Som tur så ses vi om drygt en månad igen!
- En bra dag.
Juste! Hörde att det ska bli den kallaste vintern på länge i år. Så jag hoppas alla njöt tillräckligt av sommaren och är redo för en lååång och kall vinter! ( för det är inte jag )

Föreläsning med Petter




"Allting kommer och går men ingenting består, hela skiten gör sår. -Jag fäller en tår"

Japp ni läste rätt. Vi fick se en föreläsning med Petter Alexis Askegren i förmiddags, som förövrigt var jätte bra och lärorik! Den fick i alla fall mig att inse att ingenting är omöjligt om man verkligen kämpar för det!


Oh, darling. You can't fix yourself by breaking someone else

 
Då var det dags att avrunda denna helg då!
 
Har varit en av det längsta helgerna på länge känns det som. För och främst har jag umgåtts mycket med min saknade mamma och det var det viktigaste, helt klart!
 
Idag i alla fall så ringde klockan tidigt. Satt på bussen 9 in till stan med Shahrzad och spenderade 2 timmar på gymmet med henne. Det var hennes första ( och säkert sista ) gång där. Så jag var hennes "pt" kan man säga. Vi körde lite allt möjligt och körde på rätt bra tycker jag. Vi la mycket fokus på mage och rumpa. Haha typiskt tjejidealet. 
 
Efter ett svettigt men skönt pass var vi klara där. Planen var att jag skulle träffa mamma där och guida runt henne i Skövde men det visade sig att hon hade  lämnat mobilen hemma. Så efter sisådär 3 timmar senare hittade vi varandra på resecentrum. Lite kul att jag precis efterlyste henne bland mina kompisar och då helt plötsligt dök hon upp där bland alla människor!? Jesus vilken virrig dag. Men vi avslutade den med hamburgare och en rundtur i stan med Johan, Johanna och Vigo!
 
I morgon är det ny vecka = nya tag
Kram!
 
- en lagom lökig bild från dagen, haha!
 

Let me sleep

Hej hej!
Efter en del stress i morse med tvätt och diskmaskiner, så satt jag äntligen på bussen till stan. Väl där så hade jag i uppdrag av mamma att hämta en tårta. Slutade med att tio min innan bageriet stängde fick jag starta igång gps:n och springa sista biten. Hann i sista sekund! 

Efter tårtfikat drog jag till gymmet och tränade lite. Mitt i allt träffa jag på Vanessa och snackade med henne en kort stund innan jag tog bussen hem. Sen drygt tio min efter att jag kom hem var det bara och slänga på sig kläderna igen och gå och möta Shahrzad. Kvällen har bestått av film med nyttigt snacks till! ( för en gångs skull )

Kom nyss på att kl börjar närma sig 1 och jag ska upp 8 i morgon för att träna. Well, vi får se hur det går. Godnatt!



#saftkalasmedshanny 

Lång men en bra dag!

Hejsan bloggen! ( känns som jag inte inlett ett inlägg med en hälsningsfras på ett bra tag )

Som förra veckan så sket jag i sovmorgonen denna fredag också, tillbringade den tiden med min favoritmattelärare istället! Haha nej men jag måste klara provet. Så är det bara!

Den långa håltimmen mellan matten och  nästa lektion spenderades däremot med ett par avsnitt av vampire diaries och lite prank från mig och Vanessa till Saga och Hannnah. 

Haha nog om det. Efter skolan gick jag direkt ner till resecentrum för att invänta tåget från Stockholm. Anledning till varför jag gjorde det är för att min MAMMA befann sig på det! Woho! Har saknat henne jätte mycket och nu är hon här! Vi har haft en mysig eftermiddag med mycket prat och god mat. Ibland är det skönt och faktiskt kunna luta sig tillbaka och prata med sin mamma. Ta vara på den chansen ni som kan!

Vid 20.30 skyndade jag mig till bussen hem och nu ligger jag i min säng med en film rullandes på tv. Ska sova snart för jag är verkligen trött. Lång men en bra dag. Som rubriken lyder.

Imorgon blir det andra planer. Kram och trevlig helg!

- lite snålt på bilder från dagen så fick bli ett citat som fanns i klassrummet.


Kvalitetstid







Efter skolan igår gick jag direkt hem till Johan och hade lite kvalitetstid med Vigo. Åt middag där innan dom sen följde med mig till bussen.

Brushing my hair, do i look perfect?

 
 
 
 
 
 

Hello autumn






Den här sommaren var rätt grym ändå




- Gick på one direction konserten på friends
- Gled runt i storstan
- Hade middag med mina kompisar
- Köpte segelbåt (pappa)
- Hade spakväll med Fanny
- Grillkväll med nynästjejerna
- Hängde en del i boulogner med Shahrzad
- Vi spenderade även några dagar i Göteborg
- Sommarjobbade på ett äldreboende i tre veckor
- Var hemma en vecka själv och Ira kom hit
- Klippte mig hos en billig frisör -Vilket ledde till snett hår (?)
 
Finns mycket mer och berätta om min sommar men känner att detta för räcka! :)
 

DResses

Har aldrig riktigt varit ett klännings-fan men nu på senare tid har jag börjat tycka att det är jätte snyggt! Har typ inga då jag aldrig haft en anledning till att köpa några, förutom speciella tillfällen som bal, skolavslutning osv.
 
Men jag fyller ju 18 om c 4 månader så då tänkte jag köpa någon snygg att ha!
 
 
 

"Sometimes the person who tries to keep everyone happy is the most lonely person"

 
Några kloka citat:
 
- "The expert in anything was once a beginner"
 
- "Life is the art of drawing without an eraser"
 
- "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have"
 
- "Don´t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect"
 
- "Don´t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you"
 
- "That´s the thing about pain. It demands to be felt"
 
 
 

Baking

Jag och Oliver tyckte att vi värda lite "måndagslyx" idag så vi bakade chokladgrottor. Supergoda blev dom!



Movie night

Hej hej!
Hände inte så mycket under dagen idag. Gjort lite sysslor och sett på lite serier. Lockade håret och sen mötte jag upp Hannah och handlade för att sedan åka till Vanessa. Vi hade filmkväll med massa gott. Bra avslut på en lördag med andra ord!






El desayuno es la mejor comida




New



Köpte en hårtborste igår från glitter. Den liknar Tangle teezer som är väldigt populär. Det står att den är skonsam och ger lyster för håret. Jag tycker den funkar bra. Använde den efter jag hade duschat och det var väldigt lätt att borsta igenom! 4/5!

You smile, i smile :)

Hejsan hejsan!
All plugg gick i första hand igår så fick prioritera bort bloggen. Efter en massa intensiv plugg 12 timmar innan provet så fick jag ihop allt jag skulle kunna. 
I morse fick jag skjuts av pappa för han började senare. Men precis när vi lämnade av oliver kom jag på att jag hade glömt mina anteckning hemma så vi fick vända om och hämta dom.

Hursomhelst så tror jag ändå att jag blir godkänd. Jag kan ju inte vara helt ute och cyklar.
Efter skolan gick jag till Johan och myste ett tag med Vigo. Han är så söt! Sen kom pappa och Oliver och åt middag med oss.

Har nyss kommit hem från gymmet. Blev ett benpass på 50 min. Blev så illamående på slutet så tog det lugnt och stretchade istället.

Nu ska jag ta en macka och sen sova! 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus