Suprise

Igår hade vi en överrasknings middag för Andrea som fyller år nästa vecka! Jag, Saga och Hannah träffades innan hos Saga och förberedde allting tills hon kom och kvällen blev riktigt lyckad. Vi hade "Harry Potter- tema" för att det är hennes passion. Vi skövdebor missade sista bussen hem så som tur fick jag skjuts av Hannahs mamma. 
Annars hade det blivit soffan för min del
.
BRA KVÄLL.







Slytherin all day!

Bowling

Sitter just nu på o'learys och väntar på desserten. Oliver har bowlingkalas så jag och pappa passade på och köra lite bowling vi med. Tro det eller er ej men jag fick ta 3 strike's på en halvtimme, varav två var på raken! Så jag slog pappsen ganska stort!

Hann aldrig blogga nånting igår för jag hade fullt upp hela dagen, tänka berätta mer i ett annat inlägg när Saga skickat bilderna.



Fredagen

Haft en helt ok skoldag. slapp redovisa min bok, så de var skönt. Efter skolan åkte jag, pappa och Oliver och fixade lite ärenden. På vägen hem käkade vi på Max och jag tog faktiskt en sallad den här gången (applåder)!
- bildbevis




Hata västtraffik

Skulle egentligen sitta på bussen in till stan för ett gym pass nu men såklart kör den förbi trots att jag vinkade åt honom. Så jag får vänta en halvtimme tills nästa istället.

Hade långlunch idag så vi åt på Vanessas pappas pizzeria. Supergott! Men såklart för man alltid ångest över att man borde tagit en sallad istället. Just därför känner jag att ett pass på gymmet skulle sitta fint.




RIP Tristan Björling

Asså va? Blev helt chockad när jag läste på expressen att Tristan från idol har dött! Kommer ihåg så väl när jag och Shahrzad såg honom på hans idol audition och vi tyckte att han var så bra och såg ut som en svensk verision av Harry Styles. Och så nu är han död!? Står inte helt klart vad som hände men de ryktas om självmord. Fy vad hemskt!
 
 
Vila i frid!

Big lööv



Har fått skolkatalogen nu, så nu är det dags och kolla upp alla snyggingar på skolan ;) haha nä men skämt åsido.
Första jag slog upp var på min klass. Roligt nog så gillar jag min klass mer sen klassfesten. Känns som något vi borde göra oftare! 


Jag vill ut i världen!

Asså åh jag vill så mycket bara lämna allt och packa väskan och ge mig av ut i världen och se nya saker. Finns så många ställen jag vill åka till och så många sevärdheter som jag vill upptäcka.
 
Grekland - Har de senaste året drömt om att resa till Grekland med några kompisar och ba leva livet!
 
 
Paris - "Kärlekens stad". Verkar vara en mysig stad att ta en weekend i.
 
 
New York - "The city of dreams" Är ju bara ett måste!
 
 
Australien - Roadtrip i Australien hade aldrig vart fel.
 
 

Bye

Hola todos!

Som jag sa tidigare så var jag och simmade, det gick väl bra men tyvärr så såg vi inte våran beachbody-kompis. Haha ni som läst min blogg tidigare fattar. Efter simturen skyndade jag mig hem och gjorde en supergod omelett till lunch. Ni vet den där känslan när nånting är så gott att man inte vill att det ska ta slut, typ så. 

Annars har jag inte gjort så mycket annat. Skrev klart, eller rättare sagt gjorde ett helt nytt tal till retoriken som jag ska hålla i morgon. Trots att jag är ute sista minuten så tror jag det kommer gå bra. Övade några gånger inför pappa och Oliver och dom sa att de lät bra! 

Har nyss sett det åttonde och sista avsnittet av portkod 1525. Så bra! Vad ska man nu ha och längta till på tisdagar? 




Rise 'n shine!

Godmorgon! 
Här är man uppe med tuppen. Vaknade av att tv:n stod på så jag var tvungen att stänga av den. Så himla skönt med ännu en studiedag.
 Igår så hände det inget speciellt utöver det vanliga. Blev en runda på gymmet och filmkväll hos Shahrzad. 
 
Ska snart göra mig iordning för att simma med Shahrzad.och Johanna, ska bli så skönt! Sen måste jag faktiskt plugga..
 

Sunday

 
 
Söndagar är oftast den dagen jag verkligen tar mig tid och gör en god frukost. Och detta blev dagens söndags-frukost. Har i princip inte gjort någonting idag. Bara vilat upp mig,städat lite i mitt rum och tvättat.
Har studiedag både imorgon och på tisdag. SUPERSKÖNT!
 

Tioåringen

Igår vaknade jag upp bredvid vanessas lillebror Niklas. hur han hamna där förblir ett mysterium. Annars så såg jag ut som ett troll Lockarna hade omandlats till ett fågelbo och sminket såg mera ut som en panda målning än "smokey eyes". Vid 10 befann vi oss på skolan igen. Vi hade öppethus så alla var tvungna att gå. Lite onödigt då vi inte gjorde nånting. 

Skyndade mig sedan hem och fixade mig. Tack o lov att concealer och foundation existerar! Sen var det bara och dra på ett leende och fira Oliver som fyllde 10 år. Hände inte så mycket mer den dagen. Vi åt kinamat på kvällen och sen la jag mig rätt tidigt.



Last night was.. Something

Haha ja du.. Vart ska jag börja?
I fredags Efter skolan strosade jag och Vanessa runt på stan och kollade på lite kläder. Köpte med mig en ny top som jag ska ha på nyår ( lika bra och vara ute i god tid ). Mötte vi upp hennes mamma och fick skjuts hem till Vanessa, när vi kommit halvvägs kände jag att något fattas. Och då märkte jag att min väska inte var i bilen (!!) så jag fick panik och de visade sig att Vanessa också hade glömt sin. Väldigt lyckat om jag får säga det själv. Som tur fick löste sig allt och vi fick tillbaka dom.

Lite senare på kvällen kom även Hannah och Saga och vi började fixa oss inför klassfesten. Väl på klassfesten så började allt jätte bra och trots att våran klass är väldigt grupperad så umgicks alla som en enad klass! Vi körde lite dricklekar och bara umgicks med varandra. Vad som hände resten av kvällen får nog ta och stanna där! 




I don't wanna leave



Asså jag skulle kunna ligga kvar här hela dagen. Men måste snart bege mig till stan för jag har en synundersökning kl 11. Sen har jag bara två lektioner så det är skit skönt!

Ikväll är det klassfest som står på schemat! Hoppas den blir lyckad. Vi ska förbereda oss tillsammans innan hemman hos Vanessa, och om det funkar som i Stockholm så brukar förfesterna blir mer lyckade än festen, haha.

Gårdagen var riktigt jobbig. Först och främst så missade jag bussen. Sen hade vi ett oförberett prov i spanskan. Därefter kommunikationsprovet som nog kommer gå åt skogen. Trots att jag skrev c 10 sidor så känns det som att jag inte har en aning om vad jag skriver om. Aja tur att det inte finns minuspoäng haha!
Sen glömde jag mina idrottskläder också så jag åkte hem på lunchen och hämtade det. Sen på idrotten hade vi även HLR- test. Tror det gick bra.

Efter skolan gick jag direkt och simmade några längder och bastade ett bra tag. Så skööönt!

Gift from vanz

Vanessa var i England förra veckan så då beställde jag med henne en vs body mist, coconut passion. Den luktar gudomligt! Så nu har jag en extra medlem i min samling.




Mini shopping från huvudstan

Sista dagen i Stockholm handlade jag lite grejer och tänkte visa er vad jag köpte nu ->
Köpte en handkräm och en ansiktskräm ( inte på bild ) från Yves Rocher.
Rekommenderar den butiken starkt! Deras produkter är gjorda av bara naturliga ämnen och dom har även jätte bra priser! 

Från h&m fick jag med mig en neccesär. Denna var perfekt då den är lite större så man får plats med mera saker. 

Sen köpte jag även ett par svarta enkla jeans från Gina men dom kändes inte nödvändigt och fota.

De var allt! 




9/10

Filmen var bra och väldigt spännande. Dock saknar jag lite mera romantik. Tycker nog tvåan var bättre men man får hoppas på att part 2 vinner.

Borde egentligen plugga inför kommunikationsprovet som är i morgon men jag är helt slut så vi får se hur det går.





Onsdag

Hola!
Var ett tag sen. Sorry 4 that! Har mycket läxor och plugg som ska göras så därför fick jag prioritera det.
Hur har ni haft det idag då? Själv har dagen vart hyfsat bra bortsett från att jag satt mig i blåbärssylt (?) så jag fick går runt med blåbärs fläckar på byxorna hela dagen.Plus att jag fick stå upp hela bussresan hem. BUHU Fanny!

Aja annars ska jag slänga ihop någon mat nu innan jag ska ta bussen till stan för bio med Shahrzad och hennes klass. Vi ska se The Mockingjay. Hoppas den är bra!

Favoriter av Ed

 
 
 

4,5 h

Har spenderat min sista halvdag i stan med Ira som snällt ställde upp och gjorde mig sällskap. Vi käkade lite gott och gick runt i affärer. Hittade lite saker som jag kan vissa er en annan dag för just nu sitter jag på bussen mot Skövde  som tar hela 4,5 timmar. Tur att jag har några vampire diaries avsnitt att kolla på.
Haaade!



Sista dagen

Hejsan hejsan!
Som rubriken lyder så är det sista dagen innan jag åker tillbaka till Skövde. Lika trist som vanligt men så är läget. 

I alla fall. Packade väskan och sa hejdå till mamma idag för jag ska sova hos mormor sista natten. Så just nu ligger jag i soffan hos mormor med en lagom skön matkoma och väntar på att en film ska börja.

Jag och Ira försökte göra en s.k. "Vlogg" men den blev kass så vi får göra en ny nästa gång vi ses istället 



Tre senaste dagarna

Tisdag: direkt efter skolan skyndade jag mig hem och packade de sista i min väska och städade igenom mitt rum. Vid 5 tiden stressad och och pappa oss till tågstationen för att inte missa tåget, men såklart var det försenat 30 min. När jag äntligen satt på tåget satte jag på några avsnitt av vampire diaries. 
Framme i Stockholm mötte Ira upp mig innan vi åkte vidare till Nynäshamn. Känns både skönt men konstigt varje gång man är tillbaka i sin hemstad.

Onsdag dagen var inne. På eftermiddagen tog jag tåget till Haninge där jag mötte Fanny, Emma och Caroline. Vi åt middag på en mysig Kina restaurang innan vi tog tåget vidare till Årstaberg och sedan tvärbanan till Globen. Vi kom typ en halvtimme innan det börja så det blev ju lite stressigt där men vi fick hyfsat bra platser ändå. Vi hade ju ståplatser så vi trängde in oss i folkmassan.
Hela konserten i sig var hur GRYM som helst! Svårt att sätta ord på hur bra den var, men riktigt bra performance är det minsta jag kan säga!

Vid 23 tog jag och Fanny tåget hem till mig. Vi fick trevligt tågsällskap och pratade om konserten hela resan. 










Torsdag vid 7.30 fick vi dra oss uppåt för Fanny skulle till skolan. På dan bakade jag och mamma en god choklad kaka och såg på film. På kvällen som gamla tider, cyklade jag iväg till Ira och spenderade kvällen där.



My new jacket

Glömde helt bort att jag skulle visa min nya jacka. 
Här är den i alla fall! Jätte snygg kort kappa med pälsluva. 499kr från h&m. Love it!


Fanny testar! - hårinpackning


- Willys, c 45kr.

Mitt hår blir väldigt frissigt och livlöst på vintrar, så jag tänkte prova på och köra en inpackning varannan vecka och se om det gör någon skillnad. Hade i en igår efter gymmet och kände redan att mitt hår blev mycket lenare och glansigare efter det. 


Smärta är bevis på att du lever

Hejsan hejsan!
Har precis kommit hem från stan. Startade med ett efterlängtat pass på gymmet. Har haft uppehåll ett bra tag nu så det kändes som det var dags igen. När jag var klar strosade jag runt på stan i jakt efter en farsdagpressent. Tills slut hittade en och jag hoppas han blir glad för det är han värd!

Testade på någon ny aloevera dryck som jag inte sett tidigare. Lite speciell smak men rätt god. Min favorit annars är mango!

City of Dreams




Blev en spontan resa in till stan med Shahrzad, vi mötte upp Becca och träffade några av hennes vänner. Käkade lite kvällskäk på donken innan vi åkte hem.  Nu ska jag äntligen sova. Har längtat efter min säng hela dagen!


Ut med det gamla, in med det nya

I veckan när jag skulle köpa en choklad. Så funkade inte mitt kort, fick lite smått panik då jag visste att jag hade några tusen på det och fick massa tankar om att någon tömt det på något sätt (?) men tack o lov visade det säg att det hade gått ut så hade fått ett nytt för någon månad sen som jag glömt bort. Haha nu vet ni det!



Coffee with the girls




Började dagen med en go-fika på rådhuset med Vanessa och Andrea! Mams!

You´ll always find your way back home



Sitter och lyssnar på denna goa låten av Oskar Linnros. Man får ju lite hemlängtan till sin hemstad. Ska bli så skönt att åka hem nästa vecka. Jag känner mig fortfarande inte riktigt hemma här som i Nynäshamn.

Hur mycket jag än gör, hur många vänner jag än får, så kommer jag det aldrig kännas som det gjorde i Nynäshamn. Nu låter det som att jag ser Nynäsham som värsta Vegas som har allt. Så är det verkligen inte jag kan säga. "Nynäs" är en liten håla en drygt timme från stockholmsstad, aka "stockholms ände" där folket omkring dig vet mer om dig än vad du gör och alla har en koppling till varandra.

Men som man brukar säga " du vet inte vad du förlorat förrän det är försent" något sånt. Den som vet hur citatet lyder får gärna rätta mig!

Hello my winterland



Lite extra mys på denna kyliga torsdags eftermiddag. Vaknade i morse och trodde att strömmen hade gått för det var så kallt! Usch. De visade sig vara snö ute... Hmm vad tycker jag om det då? Första snön är både härlig och jobbig men just idag håller jag mig till det andra. Kallt och blött gjorde inte min dag något bättre. 

En liten rolig sak som hände var att efter jag gjort iordning min ljuvliga choklad med grädde och kanel. Så sätter jag mig framför ett avsnitt av ph och precis när jag ska dricka en klunk så får jag en doft av kyckinggryta? Och ja det visa sig att jag inte hade någon kanel i min choklad utan det var curry! Haha ingen höjdare direkt men jag är öppen för utmaningar! ;) 

A Little gift from daddy



Nyfiken på innehållet? Ta en titt in här igen imorgon! 

#sotd

Dagens smoothie




Pluggisdags

Efter en rätt okej skoldag med en inställd spanska stannade jag kvar en stund med Hanna och plugga lite på religionsprovet som är i morgon. Usch känner mig inte ens 50% säker. Vem sätter ett prov direkt efter ett lov!?

Köpte med mig lite pluggfika som ska hålla mig vaken hela kvällen. Så om ni vill mig något, vänta tills imorgon! för jag är ej kontaktbar dom närmaste 10 timmarna. Adjö!




Det var dags för en sån igen

OM MIG

Hur gammal är du?
 - 17, 18 om 3 månader ( exakt!! )

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Nja tveksamt, om man inte får sova dåraa.

Är du en hemlighetsfull person? - Haha ja det kan jag vill påstå att jag är. Alla har ju sina hemligheter. Och jag är en sån person som tänker "Öppnar du dig för mig, så öppnar jag mig för dig" 

Kan du vara på en fest utan att dricka? - Kan jag absolut! 

Vill du någonsin tatuera dig? - Jag tycker det är skitsnyggt med någon enstaka. Vet dock ej om jag vågar haha.
 
Är du mogen? - Har väl som många andra både en mogen och omogen sida!

Tycker du om att kramas? - Jaa de klart! super mysigt ju!

Vill du gifta dig? - Åh självklart!

Är du en svartsjuk person? - Nja, Beror väl lite på situationen men nej oftast inte.


KÄRLEK

Är du kär? - Nae.

Är du rädd för kärleken? -  Ja typ, lite kanske. 

Har du kysst någon som varit riktigt dålig på det? - Haha, har väl hänt.

Har du någonsin haft ett seriöst förhållande? - Inte ett ända faktiskt.

Har du någonsin gillat någon utan att berättat det för personen? - Det har jag säkert.

Saknar du någon just nu? - Jaaaa!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja de gör jag nog, Eller iallafall starkt intresse vid första ögonkastet.

Har du fått ditt hjärta krossat någon gång? - Noo.


HAR DU NÅGONSIN

Hoppat bungy jump?
 - Nej, men någon gång måste ju vara den första!!

Fått utegångsförbud? - Nja, mera typ beslagtagit min mobil en dag när jag var liten.

Blivit busted av dina föräldrar angående alkohol? - Haha, nej faktiskt inte, väldigt nära dock!

Varit kär? - Nej, faktiskt inte. Inte på riktigt i alla fall.

Blivit dumpad? - Haha, nej.

Varit full den här månaden? - Nope.

Varit ute en hel natt? - Nu när jag tänker på det så har jag faktiskt aldrig gjort det. Nästa sommar!


VEM?

Vem pratade du senast i telefon med? - Ira pira.

Vem vill du bli full med? - Mitt crew, Haha bara för att...

Vem sov du senast med? - Ira igen tror jag (?)

Vem älskar du? - Me, myself and I. Nej men typ mina närmaste vänner!


BLANDADE FRÅGOR

Vilka killar skulle du säga att du älskade?
 - Pappa, Johan, Vigo.

Kan du gråta inför människor? - Mera i min ensamhet eller i telefon haha.

Uppfyllde din sommar dina förväntningar? - Helt klart, kunde alltid varit lite bättre. Men jag är nöjd!

Vad faller du för hos en kille? - Hm, jag faller för killar som är öppna, sociala och som får en och skratta. Fina ögon och lite lockar är ju aldrig fel! Lite "classy" stil på det!

Vad faller du inte för hos en kille? - Killar som är för på och alldrig ger en luftrum. Såna som är stela och inte vågar ta för sig. 

Bästa resan hitills? - Londooon.

Vad ser du fram emot just nu? - Ed Sheeran, som är nästa vecka (!!) Min 18 årsdag (!!!)

Är du nöjd med ditt liv? - YES
 
 



Storstädning: del 1




Det är storstädning som gäller i min stuga denna helg. Ni skulle ha sett hur kaos den var! För att stå ut med röran så hade jag alltid släckt lampa så man slapp se skiten. Hursomhelst har jag i alla fall börjat med kläderna igår. Typ 50% av allt låg på golvet och under sängen. Men nu är allt nytvättat och vikt. Och varför jag hänger massa saker på skåpet är för att det är fullt med massa vinterkläder.

Nu är det bara resten av rummet kvar.
Fortsättning följer!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus