Huvudstaden två dagar i rad

Hallå där! Det var ett tag sen! Ett under att statistiken inte sjunkit. Senaste dagarna har vart väldigt stressiga. Har gjort massa spontana grejer som jag annars brukar planera i tid. 

Igår åkte jag tidigt med mamma till stan för hon ville att vi skulle umgås tillsammans. Så vi såg på en cosmonova film om rymden typ. Inte så jätte kul men men. Sen fikade vi och tog tunnelbanan tillbaka till centralen. Jag kände för att stanna kvar och kolla in mellandagsrean lite. Så mamma åkte hem och jag gick till gallerian och kikade lite på vad dom hade att erbjuda.  Vilket jag ångrar i efterhand. För det var verkligen proppat med folk! Kunde inte ens se vart jag gick för att det var så mycket. Det var helt sjukt inne på hollister. Det är ju ganska mörkt där inne och med tanke på allt folk så gick det ju inte och att kolla på kläderna i lugn och ro. Sen orkar man inte köa i en halvtimme för en tröja direkt. Så det blev inga inköp där. Köpte mig en subway macka på vägen till centralen och tog tåget hem.

Idag sovde jag ut och låg i sängen till typ 12.00. Gjorde frukost och satte mig vid tvn. Sen från ingenstans ringde Fanny mig och berättade om hur vi skulle göra i morgon på nyår. Det har blivit lite ändrade planer. Men jag tror och hoppas på att vi kommer ha kul ändå! Hursomhelst bestämde jag och Fanny lite spontant att åka till stan vid 3.  För att köpa det sista inför i morgon. Jag hittade lite smycken, en väska och en tröja som jag ska ha i morgon. Kändes lite lugnare att gå på eftermiddagen i Stockholm. Och jag tycker det är roligare att shoppa och få råd med en kompis :) det ska bli grymt kul i morgon! Hoppas det blir som vi hoppats på! Nu ska jag se en film tror ja.  Lovar att bli bättre med bloggen när jag kommer tillbaka till pappa. Kram!







 

Man lär sig av sina misstag

Förlåt att jag inte varit så aktiv de senaste dagarna. Igår kom Ira hit på eftermiddagen, vi började fixa oss och jag lockade hennes hår. Det var mycket lättare med hennes plattång. Men eftersom vi inte hade någon hårspray så försvann dom ganska snabbt. När vi var klara åkte vi till Willys och sen åkte vi till Grödby på nån fest som inte blev så lyckad som förväntat. Finns inte så mycket att säga mer om de. Vi tog sista bussen hem och det blåste och regnade så mycket att det tog ett tag innan vi kom hem till mig och la oss runt 2. 

Ira åkte för några timmar sen och jag har bara kollat på pll och duschat. Får se vad jag gör idag, sov ganska dåligt inatt så ja orkar inte göra nånting. 



Annandag

Blev inga intressanta inlägg igår heller. Fanns inte mycket att säga, hade tvättstugan på morgonen och vid 3 mötte jag Fanny och vi gick runt nicksta och pratade om lite allt möjligt. Vi planerade mest hur vi ska göra på nyår och just nu tror jag den kommer bli riktigt lyckad i år. Vi gick förbi mig och Fanny hälsade på mamma och mormor sen gick vi vidare till Fanny och provade lite olika klänningar som hon ska ha på nyår. Asså hon ska välja en av dom :)

Vi såg på one directions film This is us. Den var riktigt bra! Vi inte vad jag ska säga men, dom är bara helt perfekta! 
Sen åt vi jätte god mat där och sen gjorde vi inte så mycket mer jag gick hem vid 11. För mamma och mormor sov så jag kunde inte komma hem så sent. 

Idag är planerna att träffa Ira. Så vi får väll se vad vi hittar på. 
Gjorde en "smoothie" i morse. Den består av bara kvarg, hallon, mjölk och citron. Blev mera som yoghurt tycker jag men det var god och uppfriskande!

Vad jag fick av mamma

Lite av de jag fick av mamma. + pengar till Looondon!
 

Äntligen är den över!

Nu har julafton äntligen passerat. Nu återstår det alla dessa mellandagar. Vad tråkig ja är, nej men dem senaste åren har inte julen vart någon högtid jag super längtat till direkt. Nu tycker jag den mest är jobbig pga allt som ska fixas och all press på julklappar hit och dit. Och mat och mer mat, man får ju ångest över hur mycket som ska tryckas i magen. Längtar tills nyår då de nya sunda månaderna startar. Då halva stan är på gymmet och grönsaker ökas på tallriken. Fast det roliga är att efter en månad är det lika tomt igen. 

Finns inte så mycket och berätta om min jul. Vi var "bara" fyra stycken. Mamma, mormor, morfar och jag. Vi har gjort det vanliga. Ätit julmat, sett på Kalle,öppnat paket, ätit gröt,sett på mera tv och sen så är dagen över. Det var roligare när man var liten. Då var det mycket spännande, och såklart var klapparna det ända man brydde sig om. Nu har jag inte alls några höga förhoppningar. Fick mest pengar till resan så det var perfekt och lite andra prylar som jag kan visa i morgon. Nyår är en roligare högtid tycker jag. Då ska jag och några tjejer ha en grym kväll/natt! 
Good night people! ❤

Kulig jullåt


God jul!

God jul allihopa! Sov som ett litet barn i natt. Såg klart på uppesittarkvällen till 12 och sen gick jag och la mig. När jag vakna såg jag på PolarExpressen och grinchen som gick på tv. Det är typ det bästa med julen att de går massa bra filmer. Nu har mormor kommit hit och senare ska vi äta jul mat. Bryr mig faktiskt inte så mycket om vad jag får i julklapp. Har önskat mig pengar till London så jag kan köpa vad jag vill där istället. Ser fram emot Kalle anka kl 3. En tradition som jag missade förra året då jag och mamma var i Teneriffa. Hade inte suttit fel med lite sol och värme nu. Hoppas ni får en god jul med familj och vänner! :)



Dan före doppar dan

Förstår inte att det är jul i morgon. Helt sjukt. Känns som vintern redan tagit slut och att de går mot våren med tanken på att vi hade 3+ grader i går. Att det är julafton i morgon är lite svårt att förstå med tanken på att det inte är nån snö alls. 

Bussresan gick bättre än förväntat. Kändes som de gick snabbare än att åka bil fast det är exakt samma väg och att bussen stannar på 5 ställen. När vi k till Stockholm kände jag mig verkligen hemma! Det var så fint med alla belysningar i mörkret. Alla byggnader och stadshuset som lyste upp. Fan vilken fin stad det är egentligen. Man tänker inte på det men när man ser den från flera perspektiv så inser man hur fin den är. Ira hade redan väntat en halvtimme innan för att passa in med tågen så vi åkte direkt hem till nynäs. Vi pratade om allt möjligt från Gamla tider och till hur vi har det nu på gymnasiet. Men vi kommer säkert ses mer när jag är här. Sen mötte vi på Fanny när vi kom med tåget. Visste inte ens det, då min mobil hade dött. Men hon gjorde mig sällskap hem då hon skulle till affären och handla. 

Känns skönt att vara hemma nu hos mamma. Mitt gamla rum och gamla lägenhet. Känns som jag aldrig lämnat den. Är jätte trött så jag kommer nog somna tidigare än vanligt idag. Slänger nog in nått inlägg i morgon när jag får tid. Tills dess får ni ha en bra kväll/jul, kram!



Dåliga bilder som jag tog från bussen.


Gossip girl






On My way!

Sitter nu på bussen till staden. Blev lite orolig när jag inte hittade hållplatsen jag skulle till och när det bara var jag och en tant som skulle åka från Skövde. Den var lite sen, men nu är jag alla fall på väg! Rätt mysigt ändå att åka buss. Bortsett från att en gubbe som luktar svett satte sig bakom mig av alla platser! Som tur har jag tuggummi och vs i väskan. Haha tackar vi Gud för de! Flashback från Anna Östman! ( ni som fattar ) Ska läsa min senaste vecko revyn nu och lyssna på musik. Sen har jag med mig en dvd så jag kan se på gossip girl! Värsta av allt är att de inte finns något uttag här så man kan ladda mobilen. Panik! Får väll sysselsätta mig med annat. Ira möter mig på centralen så de ska bli kul att träffas igen :) kram.




Sen dag men ändå en ny dag?

Fattar inte heller min rubrik men det jag försöker säga är: att det är en sen kväll men ändå en ny dag? Så i morgon är det julafton! Jippie! Eller aa jag är inte så taggad. Det är ingen snö och mamma gillar inte julen. Så de blir lite svårt att fira. Men vi ska umgås ändå tillsammans och äta gott. Hoppas mormor är med oss också! Som sagt så åker jag i morgon till Stockholm och sedan till kära Nynäshamn. Helt ärligt börjar jag bli lite "nojjig" över resan. Vet inte riktigt varför. Men tror det är för att jag aldrig åkt buss dit förut. Och så lång tid! 4,5 timme. Tåget tar ju 2-3 timmar. Har ju åkt bil mellan Stockholm och Skövde ett x antal gånger så jag kan ju den vägen utan till men det känns ju säkert när pappa kör, för han litar jag ju på. Har väll sett för mycket på film. Ni som har sett senaste avsnittet av pll fattar nog var jag menar när caleb åker buss i flera timmar till ravenswood. Wää nu skrämmer jag upp mig själv. Som tur åker jag när det är just kl. 11 på morgonen. Har laddat upp med filmer och böcker som jag ska läsa.

Dagen började rätt bra. Sov ut och åt en god frukost ensam. Det var skönt. Pappa och dem var i Falköping så jag bestämde mig för att stanna hemma och fixa. Hängde tvätt. Städade mitt rum osv. Sen på eftermiddagen kom Johan och Johanna och åt middag med oss. Jag och oliver fick även våra julklappar. Haha oliver fick ett jätte stort paket. Det var som en hel flyttkartong inslagen. Men det roliga var att det bara var ett spel i den med massa tidningar som jag listade ut innan. Haha typiskt Johan och Johanna! Själv fick ja av Johan och Johanna ett par mysiga tofflor. Av pappa ett varmt duntäcke och   en jätte skön matta. Som jag velat ha länge. Och ett par vantar av Maria. 
Sen följde jag med hem till Johan och vi har sett på film och ätit glass. Kunde inte haft ett bättre avslut på en söndag. Det känns som fredag eller lördag? Konstigt. Aja godnatt! :)
Ett + att den är lila också!:)
Äkta fårskinn

Kolla gubben i bakgrunden! Kommer fan känna så i morgon! 



Skype med bästa funny bunny!




"Det känns som allting faller ner"

Godmorgon! Fick aldrig tid till bloggen igår. Eller jo jag tänkte slänga in ett snabbinlägg vid halv 1 innan jag skulle gå och lägga mig men då hade pappa redan stängt av Bredbandet så de gick ju inte. Kan i alla fall sammanfatta gårdagen. På förmiddagen gjorde jag inte alls mycket. Sov ut, åt frukost, städade lite, satte upp mina fina affisch som fick av hanna.  Sen vid tre ringde Sharzhad och vi bestämde oss för att träffas en sista gång innan jag åker till Stockholm. Cyklade till henne, haha det är lite roligt att man kan cykla i december med tanke på vilket oväder det var för ett par veckor sen. 

Vi gjorde lite allt möjligt. Såg på två filmer. Skrattade åt Björn Gustafsson. Snap chattade. Åt jättegod hemgjord pizza som hennes gulliga mamma hade lagat till oss. Spelade piano. Och sen vid halv 23 ungefär så cyklade jag hem i regnet. Fy vad de var kallt! När jag kom hem såg jag ett par avsnitt av gossip girl.

Så, det var lite om min dag igår. Idag ska jag däremot packa och låna en bok. Ska sitta nästan 5 timmar på en buss utan dator! Så får se hur det går.

Har tyvärr ingen bild från igår men ni får en gammal på oss.





Rolig dag + jullov!

Nu kan jag avslöja vad vi gjort idag. Vi har haft en "klasskamp"mellan husa och samhälls klasserna. Så alla klädde ut sig till olika teman typ. Och jag kan ju lätt säga att vi hade bästa utklädseln! Vi var punkare. Och nästan alla i klassen gick verkligen all in på det. Det var grymt kul! Dom andra klasserna hade jätte tråkiga teman. Typ skidkläder, tomteluvor. Osv. Ingen fantasi alls! Tyvärr så vann vi inte men kul vare och jag tyckte min klass  kämpade på bra. Jag var själv även med på en tävling då man skulle hoppa säck, men den hade Richard hoppat hål i så det såg lite roligt ut. Det var lite pinsamt när dom pekade ut oss för att sjunga en hejarklack och vi inte hade någon. Vi kom på en tills slut men den var ju ingen tio poängare om vi säger så :) efter den här dagen gillar jag min klass ännu mer. Det är den bästa klassen jag haft genom tiderna tror ja! Visst finns det gruppering, men när det kommer till samarbete och gruppuppgifter då är vi som en stor familj. Det har vart en riktigt bra termin faktiskt. För att ha börjat på gymnasiet i en helt ny stad/landskap så tycker jag att det har gått bra! 

Efter klasskampen gick vi tillbaka till skolan, jag orkade inte tvätta bort nått så jag såg ut som ja gjorde och de var lite kul med allas reaktioner. Det är ju inte så att dom kommer komma ihåg de efter lovet. Ba - de var hon som såg ut som ett emo i skolan med blått hår och grejer! Skulle inte tro de.
Haha! Lurade lärarna att det skulle bli mitt nya jag till vårterminen.

När vi kom till skolan träffa vi Sharzhad och bytte vår julklappar. Haha de var jätte mysigt och jag fick jätte fina saker av Hanna och Sharzhad blev jätte glad för sin present. När vi va klara med det gick vi och åt och sa god jul till våra mentorer. Sen gick vi tillbaka till arenan och kollade på när Hanna hade fotbolls match. Hon är grym som målvakt. Att hon fick var målvakt till killarna på elitnivå säger ju allt ;) sen gick jag och mitt blåa hår till bussen ock åkte hem. 
Nu inviger jag jullovet med att bara ta de lugnt med god mat och tv. Oj det blev rekord långt inlägg men så blir det när man har mycket att berätta.

Här får ni lite bilder från dager



















Myspys dag!

Hej på er!
Idag har det vart en riktigt mysig dag faktiskt. Startade dagen med att vi såg på film och hade lite jul fika. Filmen vi såg heter "Tomten är far till alla barnen" typisk svensk julfilm som typ alla i Sverige ser på julen. Men de roliga var att vår mentor inte att hade sett den. ( obs! han är en Svensson ) och han satte sig bredvid mig och Hanna och det var då, lite så att säga erotiska scener i den och roliga skämt osv. Och eftersom han inte sett den så börjar han ju flina lite för sig själv och blev lite chockad över vissa scener ;) så jag började skratta ihjäl mig över det och fick hålla för mun för att inte hela klassen ska tro att jag är dum i huvet. Haha, ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga! 

Nog om de. På lunchen fick vi julbord men de var ju ingen höjdare direkt! Efter vi ätit hade vi naturkunskaps prov. Det var ju inte så svårt, men jag hade ju slarvat med pluggandet så jag har mig själv att skylla! Ifall jag inte skulle klara det. Efter provet gick jag och Hannah till expeditionen och lämnade in min dator på lagning. Hoppas verkligen den är köar tills skolan börjar. Sen gick vi till centrum och köpte julklappar till Hannahs mamma och en annan grej tills i morgon som jag avslöjar då. Hihi, vi ska ha "klasskamp" och varje klass har ett speciellt tema. Och vad vi har får ni se i morgon. Sen gick vi olika håll, jag gick till gymmet i regnat och hon gick hem. Sen gick jag till Johan och fick låna lite grejer av Johanna tills imorgon. Det kommer bli grymt kul! Nu ska jag gå till min koja så hörs vi i morgon!




Meeting with Miss Gaga

Halloween


Två dagar kvar till jullov!!

Vart en riktigt skön dag idag faktiskt! För en gång skull! Vi har typ inte alls haft några "riktiga" lektioner idag. Först på spanskan så fick vi se massa jul klipp från Spanien och äta massa pepparkakor. Sen åt vi lunch, eller jag, Vanessa, Andrea och Hannah åt cafeterian istället för de var äcklig mat i skolan. Sen hade vi projekt redovisningar av allas filmer av "vi och dom" projektet så då kolla vi på dom i flera timmar kändes de. Vi var sist så de var skönt, men helt ärligt så sög vår film jämfört med dom andras. Aja... Efter skolan köpte jag en topp som jag tror jag ska ha på nyår och sista grejen till sharzhads julklapp. När jag kom hem så hade bästa pappa börjat laga hemgjord pizza. Sååå gott!!
Nu ska jag skriva ner allt jag kunna i morgon till no provet. Orkar typ inte skriva sen i fredags, för då skrev jag som en galning på historia provet. Helt slut i huvet fortfarande. Haha.
Hannah ska leka seriös. Mitt hår ser brunt ut pga redigeringen. Så nej, jag har inte färgat det. Tyvärr! 


Första julklappen - check!

One week untill christmas!

Hola amigos! Hur mår ni? Jag mår bra! Blev missförstånd på förra inlägget. Jag hade inte prov idag, utan det är på torsdag! Vilken lättnad! Vilken känsla när Hanna säger att det är på torsdag! Så de var ju skönt. Fick istället reda på svenska och engelska provet. Svenskan gick bättre än förväntat och engelskan gick sämre. Sen på historian fick vi se på film så det va lugnt. Efter skolan gick jag själv till stan och köpte en julklapp till Sharzhad. Gick runt i alla möjliga affärer men det var så svårt och sen ska vi hålla oss runt 100kr så det blir svårt att hitta nått som inte är för dyrt. Men jag hittade det jag ville och ska bara köpa till en grej i morgon. Jag, Sharzhad och Hanna bestämde oss förut för att byta julklappar. Men eftersom alla vi har ganska många att ge till i jul så hade vi "tomten" så vi drog lott så alla fick ett varsitt namn som man skulle köpa till. Rätt kul! Svängde förbi Willys innan jag gick till bussen och köpte kvarg och en proviva proteindryck, som jag aldrig testat förut. Den var väll helt okej. Citronsmaken tog över lite dock, men innan eller efter träning är den nog perfekt! Nu ska jag skypa med en kompis och sen plugga.


Visste ni att...

- Jag får inte nog av tacos!

- Enligt mina vänner så faller jag lätt för komplimanger.

- Jag kämpade mer i skolan förut.

- Jag älskar trevliga människor! 

- Jag tycker det är skit tråkigt att gymma men jag gör det ändå.

- Vissa filmer kan jag inte tröttna på. Har sett the last song och ego säkert 10 gånger.

- Jag har småhandlat ganska mycket på senaste så jag vågar inte kolla vad jag har på kortet.






Kill me

Ååh fan har prov i naturkunskap i morgon! Trodde de var på torsdag! Mm tråkigt för mig... Va har man gjort idag då? Fick sluta 1 idag för sista lektionen var inställd. Sen i morse har vi muntligt test i spanska som jag fick B i, så det kändes skönt att äntligen se nått annat än D på sina resultat. Efter skolan gick jag till gymmet och tränade en stund. Så skönt när det inte är så mycket folk där.



Godnatt världen

Då var det 3:e advent. herre vad tiden går! Har inte hänt så mycket idag. Vart med pappa i stan. Sett på pll. Tvättat. Lagat tacos och bara varit! Söndag är en typisk sån dag då man inte har något alls planerat så man tar dagen som den kommer. Oftast tycker jag den är rätt seg! Såg nyss på avsnittet av solsidan eftersom jag alltid glömmer bort den kl 8. Alltid lika roligt, synd att det bara är ett avsnitt kvar. Ska iallafall sova nu för är jätte trött. Tagga för sista skolveckan imorgon. Godnatt världen!

Ååh så underbart gott!

Lördag

Kom nyss hem, var ju som sagt tidigare i stan med Sharzhad och Johanna. Hittade lite julklappar till mamma och mormor. Känns skönt att dom är klara. Nu är de bara resten av familjen! Sen vid fyra så uppträdde Kevin och Erik. Jag trodde Elin också skulle komma men tydligen inte. Dom körde två låtar var och sen var det signering men vi oroade inte stå i kön och sen var man tvungen att köpa en tröja eller skiva så vi sket i det och åkte hem istället. Nu ska jag se på ett avsnitt av pll och sen äta. 
Inta dom bästa bilderna men whatever! :)
 

Frukost/brunch

Godmorgon! Har nyss ätit en god frukost. Ser på senaste avsnittet av paradise hotel nu. Usch vad jag hatar Dorota! Hon är bara skum och konstig. Hoppas hon åker nästa vecka. 

Idag ska jag och några vänner åka till stan. Köpa lite julklappar och sen ska idol finalisterna komma dit och ha framträdande. Så de vill man ju inte missa. Bloggar ikväll om vad vi gjorde. Bye!



tuff dag - fredag den 13 - lucia

Dagen började inte alls bra. Det började med att när jag skulle gå till bussen så tappade jag min dator i marken. Jag hade skydd på så jag trodde att det inte hände nått men när jag sen tog upp den i skolan såg jag att hörnet på sidan har spruckit. Skit bra! Så nästa vecka måste jag skicka in den på lagning. Som tur är den försäkrad. Det var ett tecken på att det är fredag den 13 :) på engelskan och svenskan hade vi vikarie så vi fick plugga till historia provet som var på eftermiddag. Kändes att de var bra att jag gjorde det. På provet skrev jag 13 A4 så jag hoppas verkligen jag klarar det. Typ ingen var riktigt förbered på det här provet så jag var inte ensam om att tycka det var svårt. Efter skolan gick jag direkt till gymmet och körde ett ben pass en timme och motion en halvtimme. Kändes riktigt skönt! Nu har jag nyss ätit nudlar och ska se på tv. Ha en bra fredag-kväll! :) 
 
 

nånting

Märkte nyss att nästan all snö är borta!? Förstår inte. För tre dar sen var det snö storm och det var snö ändå upp till knäna men nu kan man se marken igen. Både bra och dåligt tycker jag. För det första så gillar jag inte när det är kallt och blött men det är ju ändå fint och ljust. Hoppas vi får en vit ju i alla fall. Hursomhelst bloggade jag inget igår för att det hände inget speciellt och internet funkar fortfarande inte. Idag har det heller inte hänt nå mycket skolan som vanligt. Stannade kvar i biblioteket och pluggade med Hanna och Emma inför historia provet som är i morgon. Vill bara bli sjuk så jag slipper det. Sen är ju våran lärobok på datan och jag har ju inget internet så det är ju skit bra! nej men nu ska jag sluta klaga.
Tidigare så städade jag mitt rum. Förstår inte hur det kan bli så stökigt. Typ om man ska välja kläder eller inte hittar sina pengar så blir rummet lika stökigt igen... tänkte läsa min bok nu som håller på att gå till sitt slut nu. Den är så grymt bra! Har inte läst någon bättre bok. Har läst väldigt sakta för att den inte ska ta slut lika snabbt. För er som inte läst min blogg tidigare så heter den iallafall Underbara helvete.
 
 
 

Hannahbanana

Aloha! 



England, here i come!

Åååh jag är så glaad. För några veckor sen lottade vår engelska lärare ut 10st från klassen som ska få åka till England i januari. Jag blev trea som reserv så jag såg inte att jag hade någon chans. Men idag kom min lärare fram till mig och berättade att 3st har hoppat av. Blev jätte glad att jag ska få åka. Längtar!! 
Annars då? har inte hänt så mycket annat idag. Vi har kört på som vanligt i skolan. Fick egentligen sluta 3 istället för 4 idag, för att man fick plugga inför provet självständigt. Men jag kände att jag hade nollkoll så jag stannade kvar till 4 ändå. Sen missa jag två av mina bussar när jag skulle hem. När jag väl kom hem lämna jag datorn och packade gymväskan och sen åkte jag tillbaka och gymmade en timme. När jag skulle hem efter det hade jag väldigt tur. Bussarna kom precis och jag han åka precis innan mitt busskort gick ut. Nu ska jag se på paradise hotel från igår och sen plugga spanska.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plugg

 
Hallå där! Fan såg nyss att jag har nk labb i morgon så börjar 8 istället för 9.45 Blir inget paradise hotel för mig idag:( måste plugga som en galning också. Har två prov denna vecka spanska och historia... Tidigare såg jag på avsnitten av julkalendern som jag missat. Den är väl helt okej. Den var tråkig i början men den blir roligare mer och mer. Haha kul att Björn Gustafsson är med. Efter skolan bakade jag pepparkakor med brorsan. Dom blev ju inga mästerverk direkt, men dom ska ju ändå ner i magen så vem bryr sig?
Dags att återvända till fängelset, See you later!
 
 

Julbord






Happy

 
Tidigare var Shahrzad här men hon åkte nyss hem. Hon skrämde skiten ur mig när hon kom hit för jag skulle precis gå ut från min stuga för och möta henne och då precis kommer hon precis framför mig och jag tänkte in på det så jag höll på och kissa på mig! Haha. Jag testade att locka hennes hår med min plattång för jag lyckas aldrig göra de bra på mig själv men det var mycket lättare att göra på en annan. Sen fick jag henne att börjar se Pretty little liars, så vi såg några avsnitt och hon älskar den redan. Lite svårt att inte göra det då den är grymt bra! Nu håller jag på och ser ett till avsnitt. Har ju redan sett alla säsonger men det är kul att se dom igen. Det här blir nog sista inlägget för idag, så Godnatt!!
Fina vän!
 

Bästa Hannah!


Kolla vad jag fick av bästa Hannah? Hon har nämligen vart i London i veckan så då köpte hon med två vs till mig. Så snällt av henne!


Godmorgon!

Gick upp för en timme sen. Jag bloggade Inge mer igår för jag hade inte tid och internet krångla som vanligt. Hursomhelst så åkte vi till benidorm när pappa kom och åt pizza. Sen åkte vi hem och skottade snö på hela tomten. Herre vad mycket det har kommit! Sen såg vi på idol. Surt att Elin inte tog hem segern men Kevin hade nog mer fans. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo jag vet att vi ska äta julbord sen. Men ni får ha en trevlig lördag!


Snöskaos

Eftersom alla bussar var inställda så kunde jag inte komma hem. Så jag och Hanna stannade kvar i skolan och pluggade lite för hon skulle möta sina föräldrar senare. Nu är jag hos Johan och väntar på att pappa ska hämta mig.  Det var helt kaos i morse. Det har snöat så mycket inatt så jag kunde knappt får upp dörren. Som tur så gick bussarna iallafall, lite försenade bara. Håller på och ser en film medans jag väntar på pappa. Senare blir det idol finalen. Go Elin! 


Känns bra nu


Får övernatta i skolan

Good evening

Hola! Sitter och ser på en film som går på 6an nu. Abduction tror jag den hette. Ögongodiset själv Taylor Lautner är med i den. Rätt så bra faktiskt. Har inte hängt med från början så jag får väl se den på datan i morgon från början.
Juste provet jag gjorde idag var inte så jätte svårt, får hoppas att jag klarar det bara. Efter skolan gymmade jag nån timme. Sen tänkte jag ta bussen från arena till resecentrum för de snöregnade och mitt hår var blött så jag frös för mycket för att gå. Men bussen kom inte i tid så jag sket i den och bestämde mig för att gå dit. Och vad händer? jo bussen kommer. Tillochmed två stycken kommer så det var ju typiskt! Så jag fick gå typ 1-2 km i ovädret. Inte kul alls! Nu ska jag fortsätta med filmen och sen sova. Godnatt!
 
 
 
 
 
 

peace

Internettet krånglar fortfarande men det går i perioder eller vad man säger? Tog mig typ 3 timmar att ta sig igenom ett avsnitt av ph som egentligen är på 45 min. aja! vad ska man göra? ilandsproblem. Annars då?
Seg dag idag. Bara tråkiga lektioner. Känns som fredag men de har bara gått halva veckan.. segt..
Efter skolan gick jag med Hanna till willys och sen åkte jag med Sharzhad hem. När jag kom hem gjorde jag och pappa en jätte god tacopaj. Vet inte om det var nå konstigt vi la i den för jag mådde ganska illa efteråt. Kanske var för att vi hade turkisk yoghurt i den i ugnen som inte var kokbar? aja skulle vara rätt skönt på ett sätt att bli magsjuk nu för att slippa engelska provet i morgon. Men eftersom alla andra i klassen redan gjort det den dagen jag var ledig så är det nu eller aldrig.
En annan sak jag gjort idag var att jag bokade biljett hem till Stockholm på jullovet! Haha skulle egentligen bara testa att boka och se vad de kostar osv. Men dom behövde inga kortuppgifter eller så. Så jag skrev in vilken dag och sånt så och sen var de bokat. Det är inte tåg jag ska åka som jag brukar göra utan jag ska sitta på en buss 4.5 timmar. Får se hur de går. Har ju åkt med bil flera gånger som tar samma tid men nu ska man sitta på en trång buss med massa andra. Får ladda upp med massa serier och en bra bok som tidsfördriv. Nu ska jag återgå till mitt tråkiga plugg liv. PEACE OUT!
Ni får en random bild på mig, Hanna och Andrea

Tisdag

Hej där läsare! Vårt wifi krånglar så det kommer bli brist på uppdatering framöver men jag ska göra mitt bästa! Vi har bytt bredband och det går inte att ansluta till det ännu. Tråkigt nog. Men som tur hade jag kvar 3G på mobilen. Idag fick vi se på film på svenskan och engelskan. Odyssen  heter den. Ganska långtråkig film men bättre än att jobba. Just nu håller jag på och pluggar, har prov på torsdag och läxa i morgon. Så de är fullt ös! Senare blir det paradise hotel som vanligt. Jesper F är min favorit. Han är ärlig och är den ända i huset som verkligen höjer upp stämningen! Utan honom skulle de vara jätte trist därinne. Får hoppas på att vårar internet funkar i morgon. 
 

Resultat

Börjar se att jag fått lite resultat från träningen nu. Både på armar, ben och mage. De är ju inte så mycket. de tar sin lilla tid för att nå sitt mål. Ibland önskar jag att jag var lite mullig när jag började för då skulle man lättare kunna se sina framsteg och se en skillnad. När man ser på massa program som biggest loser osv så blir man så imponerad på hur dom kan gå ner flera kilo per vecka. Hursomhelst har jag gjort lite i matteboken. Ska snart se på paradise hotel. De är typ det ända program jag följer. Synd att det bara är tre dagar i veckan.  



Snabbt inlägg

Ska egentligen vara på gymmet nu men när jag kom dit såg jag att jag hade glömt mina skor. Jag tyckte att väskan var mycket lättare än vanligt men inte tänkte jag på att jag hade tagit ut skorna. Så jag var tvungen att åka hem och hämta dom och nu ska jag snart ta bussen tillbaka. Låste in mina saker på gymmet så jag måste tillbaka. Skulle egentligen slutat fyra idag men media lektionen var inställd så vi slutade 13.10.  Nu ska jag springa till bussen så att jag inte missar den.



1:a advent

Hej. Idag är det första december vilket betyder att det är första advent. Kan inte fatta att de är julafton om 3 veckor bara! Att vi har gått på gymnasiet i en termin snart. Helt sjukt?! 
Hursomhelst, idag har jag och pappa bakat super goda lussebullar till advents fika. Och vi har installerat in en tv i stugan så nu kan jag se på tv på mitt rum. Hur skönt som helst. Kunna ligga i sängen och se på tv är ju de bästa. Såg förut på solsidan och har nyss sett på de första avsnittet av julkalendern. Det är ju tradition. Kan inte än avgöra vad jag tycker om den, men vi får se. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!:)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus