The city

Hola! Kom nyss hem. Har vart i stan med Ira. Lite spontant sådär. Skulle träffa en kompis där men de blev ändrade planer. Så vi gick och kollade i lite affärer istället. Hittade ett halsband, en tröja och ett skal till mobilen som jag köpte. Juste! träffade också min gamla vän Caroline! Har Inte träffat henne på säkert 2 år. Så de var jätte kul och se henne igen. Vi gick i samma klass i 6an och vi var jätte bra vänner och kom bra överens. Nu ska jag ta nått och äta och sen åka till Fanny för att göra oss i ordning inför halloween festen! 



Godmorgon!

Har käkat lite frukost nu och ska snart dra till centrum för att träffa mormor. Jag glömde en sak hos henne sist så jag ska få tillbaka de nu. Idag är de sista dagen här i nynäs. Känns väll sådär! Men troligtvis kommer jag tillbaka på jullovet. Igår var jag i haninge på dagen med mamma och Fanny. Vi var på lager 157 och jag fick med 3 tröjor och ett par hörlurar. Sen köpte vi sista grejen till min halloween outfit. På kvällen gick jag ut med Ira och Lova. Vi gjorde inte så mycket lite catchuptalk typ. Träffade även Felicia en snabbis. Har inte sett henne heller på länge så de var kul och se henne igen.


.

Är hos Ira just nu och kollar på senaste avsnittet av pll. Hennes mamma är så gullig att hon lagat min favorit soppa nu när jag är här. Ska snart ta tåget till mormor och hälsa på henne. 
Ser ut som jag vet inte vad, men smakar himmelskt!


Soaré

Ser på film med Fanny hemma hos henne, vi ser på whats your number? Den är rätt bra faktiskt. Sovde över här igår. Då såg vi också på film, ps i love you. Den var helt okej förväntade mig att den skulle var bättre, men men. Vi gjorde en smarrig fruktsallad med kesella. Så gott! Ska snart bege mig hemåt och ta en dusch och sen bara ta det lugnt




Thai

Hej på er! Kom nyss hem. Har vart och ätit med Danielle och Ira. De var väldigt gott för min del men dom höll däremot inte med. Men de var trevligt ändå bara för att umgås tillsammans. Sen drog jag och Ira till Willys och köpte lite godis. Ska sova nu för jag är tröttare än tröttast! Godnatt!





Good Evening!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vart på Fredrika bremer och hälsat på några gamla kompisar. Skulle träffa Fanny men jag fick inte tag på henne så jag åkte hem med Danielle och Johanna istället och överraskade Ira för ingen visste om när jag skulle komma. Sen gick jag hem och har käkat lite varma mackor med mamma och nu ska jag skicka in en inlämning till min lärare.
 
 


En tripp hem till staden


I'm On My Way Brothas!

Tjenamors! Sitter nu på tåget mot Sthlm!! Fanny ska möta mig i centralen så de ska bli kul och träffa henne. Även fast de inte var sådär jätte längesen hon va här. Hade svenska prov i morse om antiken och gudarna. Gick väl helt okej. Förutom att jag inte hann gör klart A uppgiften :/ nu ska jag se på någon film för att fördriva tiden. Hörs senare!



Im coming home

Hej där! efter lunch var vi på en till föreläsning. Det var en poet som hette Ismael nånting. I alla fall, han var så rolig! Trodde verkligen inte de. Trodde han skulle rabbla upp massa tråkiga dikter och babbla om tråkiga saker. Men han prata om allt möjligt i samhället. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde på länge! Efter honom var det en tjej som sjung lite egna låtar och sen slutade vi.

Ska börjar packa för jag ska åka direkt efter skolan i morgon hem till Stockholm. Ska bli så skönt att få höstlov och komma hem till mina gamla vänner och hälsa på släktingar. Tågresan tar 3 timmar så ska nog göra klart min historia inlämning som är tills på fredag under resan. Ha en bra kväll! :)

American pizza

Sitter just nu på american pizza med saga och Hannah. Så himla gott med pizza buffé! Idag har vi s.k. "Rookiedag" de är en dag då alla ettor gör saker tillsammans typ.vi fick långlunch så vi bestämde oss för att käka pizza för de är fisk i skolan. Snart ska vi tillbaka till Kulturhuset för att gå på en föreläsning.




Saker ni kanske inte visste om mig

- Jag mår dåligt om jag sårat någon, och får lätt dåligt samvete.
- Jag vill bli polis.
- Jag älskar att kolla på serier. Men kollar aldrig klart dem.
- Jag hatar när man planerat nånting och så blir det aldrig av.
- Jag älskar att träffa nya människor.
 

En vecka kvar

Hej! dagen har gott hyfsat fort. Har varit rätt seg och deppig idag. Det finns ju sådana dagar då man bara vill vara för sig själv. Somna rätt sent igår så har inte vart så pigg. Men som tur hade vi inte många lektioner. hela efter middan har vi lyssnat på föreläsning om film. För vi ska snart starta upp ett projekt. Det var så långtråkigt att jag nästan somnade. När de var slut gick jag till willys och köpte lite naturgodis. Har blivit beroende av pistaschnötter att jag kan äta hur mycket som helst. De är ju så gott!

Kom på att det är sista veckan kvar nu innan höstlovet! ska bli så skönt med lov. Men vi har två prov efter lovet så de blir ju inte så mycket slappa för min del. Ska åka hem till mamma i min kära hemstad Nynäshamn på fredag. Ska bli så skönt att komma hem. Träffa alla vänner och släktingar. Nu ska jag plugga har två prov denna vecka så måste sätta fart.
 
 
 
 
 

Tacokväll

Jaha då var denna helg slut då. Går alldeles för fort tycker jag. Har inte gjort nå speciellt alls idag. De har regnat hela dan så har mest suttit inne och sett på film. Har precis ätit tacos. Ska snart se på säsongspremiären av solsidan



Frukost/lunch/brunch

Godmorgon! Vakna för ett tag sen. Har nyss ätit en riktigt god frukost. Eller kanske mera lunch. Pappa gjorde våfflor till lunch så jag struntade i frukosten och  åt de istället. Ska snart bege mig till gymmet och träna lite



Friday

Tjäna! Hur mår ni? Själv mår jag prima! Skoldagen gick snabbt. Jag och Hanna spelade kort med grabbarna som vanligt. Alltid lika kul. Även fast jag typ förlorar jämt. Men whatever, men kan ju inte alltid vara bäst. Efter skolan åkte Hanna med mig och Sharzhad hem. Hon följde först med mig och lämnade sina saker sen gick vi till Sharzhad och sen gick vi och åt pizza, de var så gott! När vi var klara där gick vi till Ica och köpte lite glass och godis. Och sen gick vi hem till mitt place och såg på filmen LOL. Sen när dom gick hem har jag tagit det lugnt kollat på en serie. Ska snart sova. Har inga större planer för i morgon så vi får se vad som händer :)




Måste skärpa mig.

Hade naturkunskaps prov idag. Kändes väl sådär. Har Inge höga förväntningar direkt. Pluggade järnet igår kväll. Skrev 10 A4 men de fastna inte. Måste verkligen skärpa till mig nu. Min hjärna har fortfarande sommarlov kan man säga. Jag slarvar med inlämningar och pluggar sista dagen. De är nu de gäller! Det är framtiden som står på spel. Så jag måste börja kämpa nu innan de är försent. 

Nog prat om skolan. När jag kom hem kokade jag egg och åt sen kom pappa hem och vi åkte till en skog för att kolla om vi kunde hitta några höstkantareller. Men vi hitta inga. De är löv överallt så de är blir svårt att hitta. Vi gav upp efter ett tag och åkte och handlade istället. Nu ligger jag i sängen och kollar instagram. Är väldigt trött så ska lägga mig tidigt. Ha en bra kväll och kom ihåg att aldrig ge upp! 


Happy moment

Måste bara berätta att jag klarade matte provet!! Gjorde ju omprov för att jag inte klarade de först men nu är de gjort så jag är jätte glad att lämna de bakom mig och fokusera på nästa prov. Sen hade vi spanska prov i morse och de kändes väl helt okej. Vill hoppas på för mycket. Nu ser jag på ett avsnitt av andra avenyn och sen ska jag plugga inför no provet som vi har i morgon. Känns som jag inte gör något annat än pluggar. Men aja, vad ska man göra? 

Jag och Sharzhad hittade en härlig lövhög på väg hem

Måndag kväll

Hej bloggen! Då var de måndag igen. Kul! Har haft så lyckade träningar på senaste. Då jag ljög igår att jag gick till gymmet. För så blev det inte! Nej nej. När jag var halvvägs från brodern till gymmet insåg jag att jag inte hade med mitt gym kort. Så duktig som jag är så tänkte jag inte på att de låg i min andra jacka. Och sen idag efter skolan skulle jag dit och då hade jag glömt både lås och handduk. Så de för bli ett nytt försök i morgon istället. 

Hursomhelst så har jag vart i skolan som vanligt. Inge nytt med de. På median klippte vi ihop våra filmer som vi började på förra veckan. Blev lite kaos i min grupp för vi hittade ingen lugn plats att filma på och sen så kunde inte alla hålla sig för skratt. Men de löste sig till slut. Just nu håller jag på och pluggar no och skypar med Fanny och Linus så jag ska återgå till de. Chao! 
Min fina vän!


Partaj

Hej på er! Bloggade inget igår kväll för jag glömde bort de. Men i allafall jag var så duktig att jag cyklade 1,3 mil! Och efter de lagade jag en god tacopaj. Just nu befinner jag mig hos Johan och Johanna, på fika. För Johanna fyllde år i fredags. Så grattis till henne! Nu ska jag ta en sväng förbi gymmet innan jag åker hem. Sen blir de väl lite läxor som måste göras.


God middag!

Åt frukost för ett par timmar sen. Har inte gjort så mycket, städat och vikt tvätt. Lärt mig göra inbakad fläta på mig själv. 
Juste här är skorna jag köpte igår




.


What does the fox say?


History

Då var de fredag igen! Sitter på lektion nu, har historia. Vi har vikarie så vi har behöver inte göra så mycket som tur är. Vi såg att vi har prov direkt efter höstlovet och vi har typ inte lärt oss nånting så vi fick lite smått panik för vår lärare har/är vart sjukskriven dom senaste två veckorna. Efter skolan ska jag vänta på  Sharzad och åka hem en sväng och sedan ska vi åka och köpa skor till mig. Lägger upp bild sen på vilka de blev.





Trött

Har inte gjort nått speciellt idag. skola bara.Har haft huvudverk hela dagen så har vart jätte seg i skolan. Har precis duschat och nu ska jag försöka plugga lite. Har 3 prov nästa vecka, wish me luck!



.

Skoldagen gick snabbt idag, vi hade bara 3 lektioner så de var skönt. Vi hade veckans längsta lunch så medans jag och Hanna vänta på lektionen va vi med killarna när dom spelade kort. Efter skolan följde jag med Hanna hem. Hon bor lite utanför stan så de var väldigt mysigt där, som på "landet". Vi hann inte göra så jätte mycket men vi tog en promenad runt där hon bodde och sen gjorde vi inte så mycket mer, tog de lugnt bara. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är jätte trött så jag ska försöka somna tidigare. Så godnatt!


Godmorgon!

Har nyss ätit en grymt god frukost som består av vanilj kvarg med hallon och kiwi. Super enkelt och jätte gott! Håller på och fixar mig och ska snart gå till bussen. Första lektionen är spanska så de är rätt lugnt ändå.


 

Plugg sjukan

Tyvärr så har jag inte hunnit blogga på några dagar har varken haft lust eller tid men nu tänkte jag uppdatera lite om vad som hänt.
Fredags efter skolan åkte jag och Sharzad och shoppade lite som ni ser från videon under, ja de var väldigt svårt att hålla kameran rätt när vi filma. I allafall efter de drog vi hem till mig och såg på en film, this means war. Har sett den en gång förut men den är så grym att man kan se den fler gånger. Sen vid 11 drog hon hem och jag såg på ett par avsnitt av glee.
Lördags städade lite. Åt ute på restaurang med pappsen 
Söndags gjorde ingeting roligt alls. Gymmade och pluggade lite.


Ja, de var min helg. 
Idag fick vi reda på provresultaten från matteprovet vi gjorde förra veckan. Man skulle ha 12/15 för att vara godkänd. Och ja typ mer än halva klassen fick F och måste göra om det. Och vi kan ju säga att jag var en av dom. Kul! Eller inte. Aja kanske får mer hjälp då. Har verkligen ingen lust med allt pluggande. Valde sam-media för att inte få så mycket läxor som tex natur. Men icke sa Nicke. De var värre än förväntat. Efter skolan gick jag direkt till gymmet men de gick inte lika bra som annars. Nu har jag nyss ätit och ska sätta mig vid datan och svara på lite historia frågor 
Bästa energin före eller efter träningen!

#enheltvanligfredag


Spindlar överallt

Tänkte berätta lite kortfattat om min dag. Vi hade ett matte prov som gick sämst, bokstavligen! Har aldrig gjort så dåligt ifrån mig, men som tur var jag inte ensam om att tycka att det var svårt. 

Nu håller jag på och för över lite fler låtar till mobilen. Skönt att fördriva tiden på bussen till skolan.
Hittade den här lilla rackaren när jag bäddade sängen förut. Usch dom är överallt.

Fullt ös

Hej där! Idag efter skolan åkte jag direkt hem och packade träningsväskan och åkte sedan till Johan för att sen åka till gymmet med med hans flickvän, Johanna. Vi körde en timmes spinning pass. Jösses vad det var jobbigt! Redan efter halva tiden var jag helt slut. Men de betyder ju bara att jag ansträngt mig, annars är det ju ingen idé och gå dit om man inte tar i. I alla fall, efter det så tog vi en snabb dusch och åt lite för att sen åka och kolla på Johans fotbollsmatch. 

Usch de var så kallt ute och jag hade inga varma skor så nu sitter jag inlindad i massa filtar och två par sockor för att bli varm. Tror jag ska se ett avsnitt av glee nu. Älskar den serien den är vara så bra. Sen längtar jag till att sista avsnitten av pretty little liars ska komma ut. Ska bli så spännande att se vem som är A.
Från i somras 


1 oktober

Usch vad kallt det var i morse! Var tvungen att ha både jacka, halsduk och vantar. Det känns verkligen att hösten är här nu. Många underskattar hösten för att den är kall och regnig, men jag tycker den kan vara rätt mysig också. Man kan sitta hemma och mysa framför en film med varm choklad. Hur mysit låter inte de? Sen kan man ta fram sina varmare kläder och skapa snygga höst- outfits. Själv så älskar jag mycket stickat så de ska fram nu till hösten och även några nya inköp som mössa,vantar och sånt man behöver. 

Har alla vinterkläder och sånt kvar hemma hos mamma jag får köpa de viktigaste nu innan jag kommer dit på höstlovet. Idag i skolan har de vart en väldigt lugn dag. Annars är tisdagar våran segaste dag då vi slutar 16 och vi har i princip bara tråkiga lektioner. Men idag dom första två lektionerna på svenskan och engelskan fick vi se på filmen Troja. Har sett den förut med skolan men jag tycker den är bra och värd att se igen! Sen på naturkunskapen fick vi också se på en film och sista lektionen på historia hade vi vikarie så vi fick sluta tidigare. Det var riktigt skönt för dom flesta i klassen var väldigt trötta och sega. 

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Käkat middag och suttit vid datan och pratat en stund med min kompis. Nu ska jag sätta i gång och plugga för jag har prov i matte på torsdag! Panik! Ha en trevlig kväll!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus