Scones och varm choklad




rubrikernas rubrik

God kväll kära bloggläsare!! Började dagen med en god helgfrukost som vanligt! Sen pluggade jag en stund innan jag mötte Shahrzad på bussen in till stan. Där träffade vi några och köpte glass och snackade ett tag. Sen skulle hon på bio med sin klass så jag drog hem och nu har jag precis snackat ett bra tag med Fanny, har inte hört från henne på ett bra tag så de fanns mycket att prata om.

I morgon är planerna att va med Hannah, Saga och Sabina. Så vi får se vad vi hittar på! nu ska jag ta nått och äta och
sätta på någon film. Trevlig lördagskväll!


Ljuva havslivet



Lite bilder från dagen

Hade alarm tidigt imorse för att åka till båten och segla. Vi åkte till en mysig hamn i Vättern och var där i princip hela dagen och grilla och fiskade. Har typ bränt mig i ansiktet så det är ser ut som jag är generad haha skit fult!

Har nyss skypat med shahrzad ett tag och ska snart gå och lägga mig. Så skönt med sovmorgon i morgon!

Godnatt alla finisar!:*



jordgubbar i solen

Hej! Är på toppen humör just nu! don´t ask me why! Nej men tror det kan bero på att det gick bra på spanska muntliga och samhällsprovet vi hade idag. De var inte alls så svårt som alla hade gott och oroa sig på. Så himla skönt att jag har gjort alla nationella nu och att det är över.

Vid hade två timmars lunch så jag och Vanessa köpte jordgubbar och nutella och satte oss i solen, SÅ GOTT!

Efter skolan gick jag till gymmet och körde ett benpass. Nu ska jag snart äta och sen kanske se någon film.
 

Panikplugga

Hej kära läsare! Har haft en helt okej dag. Startade dagen med redovisning av våra dialekter och det gick hyfsat bra faktiskt. ( såklart hade min grupp stockholmska ). Sen hade vi håltimme i typ 2 timmar och mitt i det så hade vi matte np muntligt och det gick också ganska bra (tror jag?). Sista lektionen hade vi en genomgång om vad vi ska kunna till historia provet så vi fick sluta tidigare vilket var jätte skönt!

Har samhällsekonomi prov i morgon och jag har inte alls pluggat mycket så jag sitter och panikpluggar allt nu. Känner att jag ändå har en överblick om vad det handlar om. Sista dagen i morgon och sen blir det långhelg! ASSKÖNT!
Give me summer!
 
 
 

Budget sommar

Eftersom jag inte kommer få något studiebidrag i sommar så blir det en fattig sommar för min del. Så istället för lägga massa pengar på nya shorts så klippte jag ett par själva! Byxorna var ändå på tok för stora så de var bara bra



All dess tjat om röstnigen

Asså vilken nyhetssida eller kändisblogg man än går in på så kommer alltid ämnet "valröstning" upp. Fler och fler håller på och hatar till SD. Fattar liksom inte grejen med det hela. Visst partiet har väl inte det bästa målet och budskapet, MEN det ger en väl inte rätt att hata och kranka ner Jimmy Åkesson bara för att just han råkar vara partiledaren. Nu är det inte så att jag gillar vad dem står för men att föräldrar visar sina barn hur man pekar finger när han står och ska hålla sitt föredrag är ju bara sjukt!

nä go miljöpartiet säger jag!

Mors dag

Hej på er! Seg söndag idag. Har inte gjort något speciellt alls. Pluggat och sett på film mest. Gick en promenad förut för att rensa tankarna, kan behövas ibland.

Som alla säkert redan vet så är det ju mors dag idag. Jag hoppas att ni som kunnat, har haft en fin dag tillsammans med era mammor och uppvaktat dom lite extra :)
Själv så kunde jag inte spendera dagen med min mamma. Det är lite svårt när vi bor 40 mil ifrån varandra. Visst är det väldigt jobbigt att inte kunna va tillsammans med sin mamma. Jag har växt upp tillsammans med min mamma i 16 år och nu kan vi bara ses på loven. Jag saknar att bara kunna ligga i hennes famn och kunna prata om allt och ingenting. Jag blir avundsjuk på mina vänner när jag ser hur bra relation dom har till sina mammor och hur kul dom har tillsammans. Det är tufft men jag ska vara glad att jag ändå har båda min föräldrar vid liv när det finns andra som har det mycket värre!
Teneriffa 2012 med mamma

Bilder från igår

 
 
'
 
 

Exercise

Har nyss varit på gymmet och väntar på att bussen ska komma. Var så sugen på något gott så jag gick förbi macdonalds och köpte deras nya smoothie, inte den bästa jag smakat men den var okej!



Saturday breakfast




Myggor och blåsor

Veckans höjdpunkt idag, FREDAG! Woho!! inte den bästa starten dock då vi hade 4 timmars nationella i matte. Vet inte hur det gick. Det var inte så svårt som jag trodde men jag det var en del frågor som jag inte fatta nått på. Men som tur så var E gränsen rätt låg så jag är lugn. Efter skolan följde jag med Hannah och Saga och köpte mors dag present. Köpte ett kort till mamma som jag postade förut.

Sen när jag kom hem så kom min faster och hälsade på en stund så pratade en stund med henne. efter hon gått kom Shahrzad hit och vi såg på lite gossip girl och åt mat. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad så vi gick ner till sjön och kände på vattnet. Och konstigt nog så var det inte alls så kallt ändå. Efter att vi gått runt sjön så får jag skylla mig själv när jag inte hade några strumpor och fick värsta blåsorna, plus myggbett på det!

Nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl och sen sova. Hoppas ni haft en bra fredagskväll! kram!
 
Lägger upp fler bilder från dagen i morgon
 

torsdag den 22 maj

hej, hej! Har nyss övningskört med pappa. Vi tränade med på att starta och sätnga av motorn. Väldigt tråkgit, längtar tills jag får köra på vägarna. 
 
Hade 3 timmars håltimme idag så jag följde med Saga till hennes farmor och hämta ltie grejer som jag glömde där sist. Efter skolan åkte jag direkt hem och åt middag sen tog jag bussen tillbaka till stan och gymmade en timme. Usch har matte np i morgon och jag är allt annat än taggad! Hoppas på de bästa, men förväntar mig de värsta...
 
Bjuder på en gammal bild :D
 

Hola fellas!

Ska snart gå och lägga mig, Har pluggat lite inför matte np och läst lite bloggar. Har spanska kursprov i morgon och ja hoppas verkligen det går bra! 

Hade helt glömt bort att jag hade sovmorgon till 12.25 idag så jag var klar vid 9 oc bestämde mig för att ändå åka till Skövde och simma istället innan jag började. Väldigt skönt och vara där tidigt på morgonen med alla tanter. Hade tre tråkiga lektioner men på naturkunskapen fick vi se på en film så det var rätt chill även fast jag höll på och somna flera gånger.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen. Godnatt! 


Blixtrar och dunder

Hej! Har åskat och blixtrat här ett tag så jag har inte haft nå internet. Spöregnade  nyss och jag är glad att jag sket i gymmet idag. Igår tränade jag dock lite mer än en timme. Sen kom pappa och mötte mig och vi åkte till Karlsborg och kollade till båten. Sen käkade vi lite pizza och sen drog hi hem igen.

Ska gå och lägga mig nu för jag sov så dåligt igår så jag tar igen det inatt.


 

17 maj

Hej hej! Dagen har varit helt okej! Började med att jag satt ute i solen och pluggade spanska några timmar, sen på efter middagen kom Johan och Johanna hit och grillade med oss. Ringde sen shahrzad och vi fick nå ryck och tog bussen till stan och gick till en park, köpte glass och snackade med några randoms. Finns inte så mycket mer och säga men dagen har varit bra!

Imorgon tänker jag nog köra några timmar på gymmet och sen blire och fortsätta plugga! 
Godnatt!




Senaste dagarna

Torsdag: hade halv studiedag så slutade 10.40 skyndade mig hem och åt lunch och packade kläder. Sen tog jag bussen till sagas farmor där saga och Hannah var. På kvällen åt vi massa gott och brevväxlade med någon random snubbe som bodde mittemot, haha väldigt skumt! Slutade med att att vi sköt in två av sagas farfars tennisbollar in i busken och sagas skor men dem fick vi tills slut ut. Efter lite allsång på kvällskvisten somnade vi.

Fredag efter c 20 alarm så gick vi upp och fixade oss för att åka till Göteborg med klassen ( vi var nämligen i final i en EU tävling ) som tur hann vi med bussen och kom även för tidigt till resecentrum. 

Det var 8 klasser från hela Västergötland som hade gått vidare. Trodde verkligen vi skulle vinna för alla andra sög men tydligen så var några bättre.... Det var skit fint väder så jag och Vanessa gick tillbaka till centralen och tappade bort Hannah och saga på vägen, när vi återigen hittade dem så köpte vi frozen yoghurt och sen åkte vi hem! 




Finns inte så mycket mer och säga än att dem är fantastiska.

 
 
 
 
 
 
 
 

What a day!

Hade värsta natten på länge igår natt, Vet inte riktigt vad det berodde på men jag somnade ganska tidigt typ 10 och sen bara från ingenstans vaknar jag av att jag har värsta magont (inte mensvärk). Det kändes som den där klumpen man har i magen innan man spyr. Mådde så dåligt att jag och kallsvettades i någon timme och vände hela tiden och tills slut somnade jag. Fick lite panik när vi hade np om några timmar när jag inte kunde somna om. Hursomhelst så gick np i engelskan sådär! Har aldrig känt mig säker inom engelskan så vi får se hur det gick! Sen hade vi matte i en halvtimme och sen slutade vi, hur skönt! Gick direkt till gymmet och körde ett magpass, hade ingen energi för att träna då jag inte ha ätit något förutom en skål med fil halv 7 på morgonen,,,, Inte bra!

Har nu testat min saker jag beställde och jag är nöjd! Köpte två par tights och en träningsväska. Dock var träningsväskan mycket större än jag trodde men som tur så köpte pappa den av mig så kan jag köpa en annan mindre på stan och slippa skicka tillbaka.
Dessa två köpte jag :) Kände att jag ville testa något annorlunda och köra på lite färggladare tights också!

Äntligen!



Äntligen är mitt paket här! Efter många om så fick jag det tills slut. Nu återstår det bara och se om allt passar. Hörs senare! 

sista minuten

Som rubriken lyder så blev det en sista minuten resa till Thailand för mig och Hannah med våra män. Vi kommer stanna här c 3 månader.

Haha skämt åsido! Kul på median hade vi i alla fall! Vi håller på med en powerpoint och min data började lagga igår så allt försvann så jag fick börja om, skiiit! Ska ta nått och äta nu för jag är jätte hungrig. Sen blir det sängen för jag börjar 8 i morgon :/

Blommor och bin- Love

Har grubblat länge på att skriva ett lite personligare och ”djupare” inlägg och kände att det var dags för det nu! Jag valde då det ämne som känns som ett stort ämne som kretsar kring vår vardag och nått som alla har i tankarna, KÄRLEK. Jag är då inte så erfaren inom detta men jag tänkte berätta de jag tror inom just kärlek!
Jag har då aldrig haft något seriöst förhållande eller så, vet inte riktigt vad det berott på egentligen. Har väl helt enkelt inte letat efter någon och heller inte fallit för någon. Jag var aldrig den i klassen som frågade chans på alla killar, haha känns som igår när man skickade lappar till varandra och så fick man kryssa i JA eller NEJ. Haha nostalgi!

Nej, men jag har väldigt svårt för när det gäller kärlek och killar. Så fort någon börjar skriva med mig som mer än vän så försöker jag alltid att behålla vän zonen för det skulle bara kännas konstigt att vända en vänskap till kärlek. Och sen när man inte alls har dem där känslorna för honom heller.
Jag har aldrig varit kär i någon. Visst har man ju varit lite små intresserad i någon men har aldrig haft dem där ”fjärilarna” i magen varje gång man ser honom. Visst har jag ett ideal på vad jag är ute efter, man tar ju inte helt vem som helst. Jag har växt upp med skilda föräldrar så det kan ju bero på det till varför jag har svårt till att närma sig människor. Jag tror absolut inte på att jag kommer träffa en helt felfri man i mitt liv, utan jag träffar hellre en med lite brister som älskar mig för den jag är.

Och till er ensamvargar där ute som jag, så ska ni veta att vår tid kommer! Tänk på alla fördelar som finns med att vara singel! Ta vara på den tiden!
Det var det jag hade i tankarna och nu vet ni lite mer om mig! Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday

Hej! Blev väckt halv 10 av pappa som sa att han kunde skjutsa mig till stan, så jag slängde på mig kläder, packade träningsväskan och åt snabbt frukost innan vi åkte in till stan. Simmade en timme medan pappa var och handlade mat och sen åkte jag med honom hem. Rätt skönt och träna på morgonen då det inte är så mycket folk. Håller på och ser ett avsnitt av gossip girl och ska snart göra mig i ordning för vi ska senare få lite gäster hit, egentligen så orkar jag inte alls med de men vad ska man göra!? 

Igår så kom olivers syster hit så först på morgonen kollade vi på när oliver hade match sen åkte vi till stan och kollade i öre affärer och åt på gräddhyllan. När vi kom hem fixade jag mig för Hannas tjejmiddag. Väl där så blev vi bjudna på en supergod middag och dessert. Sen Spelade vi lite sällskapsspel och så på esc. Grymt att Sanna kom 3a! Hade ingen favorit direkt men Danmarks bidrag var ju bra!
Nu ska jag avrunda här och återgå till gossip girl. Bye!



@shahrzads place

Är just nu hos Shahrzad och ser på film. Vi har ätit så jävla mycket så jag har ont i magen nu men det var det värt!

Efter skolan gick jag till stan och letade efter en present till Hanna och efter någon timme hitta jag en! Hoppas hon blir glad i morgon på hennes tjejkväll. Efter jag köpt presenten gick jag till gymmet och tränade någon timme där. Har gymmat tre dagar i rad nu och är väldigt stolt över mig själv att jag kämpat och tagit tag i träningen. Ska vara social nu så jag bloggar mer i morgon! Ha en trevlig fredagskväll alla!



Long day!

Hej hej fina du! Nationella gick helt okej i morse, gick över gränsen med hur många ord man fick skriva men min lärare sa att det var lugnt så nu litar jag på henne! Blev klar ganska snabbt men jag höll på och bearbetade den väldigt länge. Sen hade vi naturkunskap och min grupp hade redovisning, gick sämst för jag hade inte förberett mig på att redovisa idag men så blev det!

Efter skolan gick jag direkt till gymmet och tränade. Så skönt när det inte var så mycket folk. Körde mage och rygg och jag stretchade också för en gångs skull efter. Är stel som en pinne.
Sen skulle jag egentligen göra ett syntestet på körskolan men det var kl 17.30 så jag ringde Hannah istället och gick hem till henne och var där en kort stund innan vi mötte saga i centrum och     följde med henne när hon köpte nya skor och tog en fika. Efter det skyndade jag mig tillbaka till körskolan och tog testet och tur nog var blev jag godkänd!

Nu ska jag läsa lite och sen sova! Så skönt och bara slappna av nu.



Träffade även min lille kompis i morse utanför mitt hus, så söt!

Kvällsinlägg

Hej! Kör på ett standard kvällsinlägg! Måste gå och lägga mig snart för jag ska upp tidigt i morgon för att ha nationella och jag måste få tillräckligt med sömn om jag ska orka.

Dagen  har varit rätt seg, beror säkert på de trista vädret. Efter skolan åkte jag och kollade i lite affärer. Skulle egentligen köpa en concealer men den jag ville ha fanns inte kvar så jag åkte hem. När jag kom hem ville jag testa på en slags "smoothie" som saga tipsade mig om. 

Den innehåller lite frysta jordgubbar, två äpplen och en apelsin. Sen är det bara och mixa ihop allt!
Supergod blev den! Perfekt sommardrink med lite is i.




Gräddhyllan med Saga och Vanessa



Sitter nu på och äter lunch på gräddhyllan med saga och Vanessa, så himla gott! Snart ska vi gå tillbaka till skolan och ha vår sista lektion. Hörs senare!

H&m

Hej! Hade ju nationella i morse och det gick helt okej, de var inte så jätte svårt. Hoppas det gick bra bara! 
Sen hade vi håltimme i två timmar så jag följde med Saga och Hannah till centrum och åt på subway. Köpte även ett par nya byxor från h&m. Nu ska jag läsa lite och sen sooova!

Lägger upp bättre bild snart..

mhm that`s how it is.

Hejsan hejsan! Hur mår folket? Själv ligger jag uttråkad i min säng och vet inte vad jag ska göra. Får typ panik över att jag inte pluggar eller så men jag har ingen aning om vad jag ska plugga på. Vi har nationella i morgon och på torsdag, och det kan man ju inte direkt plugga till och det är det ända jag vet vi har denna vecka. Aja får väl höra runt bland klasskompisarna vad dom vet.

Igår var jag med pappa I Askersund i typ 5 timmar för att sjösätta båten som vi köpt. Vilket jag ångrar nu i efterhand för det var verkligen skittråkigt och jag behövde inte göra nånting. Så ja, vad gjorde jag då i 5 timmar? Jag satt i bilen och läste femtio nyanser av mörker för att det var kallt ut. Jag pratade med några ett tag. Jag gick runt och turistade i hamnen. Och sen gjorde jag inte så mycket annat än att göra allt i repris. Kul dag.... eller nä.

Idag har jag inte heller gjort nå jätte skoj. Skulle åka in till stan men det blev för sent. Så jag har pysslat om mig själv lite och tvättat. Har även beställt lite grejer från sportamore som jag ska visa sen i ett inlägg när det kommit.

Nu tänkte jag se på en film "Just my luck" Såg att den hade fått bra kritik så varför inte. I morgon är det skola igen, känns som vi har haft lov eller nått med tanke på den långa helgen. Usch nu väntar dom tuffaste veckorna kvar, sen SOMMARLOV!!


Bloggtorka // blackandwhite

Asså vilken skitdag verkligen! Började med att jag hade skit ont i magen, asså verkligen trodde att jag skulle dö eller nått sen illamående på de! Kunde inte ens stå och duscha så illa var det så jag föll ihop i pappas säng och sov där två timmar sen vaknade jag 13:30 och du hade som tur värktabletten gjort sitt så jag kände mig mycket bättre! Tackar gud för Ipren! Sen kunde jag äntligen äta frukost. Har inte gjort så mycket idag åkte till biltema med pappa och köpte lite grejer och har gått en pw på 40 min. Rätt skönt!
Imorgon ska jag upp väldigt tidigt för jag  ska följa med pappa och köpa en segelbåt (!!).



Har inte tagit några nya bilder så de blir några gamla från när jag var i Stockholm.

Hard work

Godkväll på er såhär vid kvällskvisten! Har tänkt och slänga in ett inlägg flera gånger idag men det har liksom aldrig blivit av. Har hållit på och jobbat med pappa här hemma hela dagen. Vi har lastat flera hundra kilo jord och sand och i rivit upp en jobbig trärot i trädgården. Var helt jävla slut efter och höll på och somna så fort jag la mig i sängen. I morgon hoppas ja att det händer nå kul i alla fall!

Godnatt!



Tidig kväll

Haha var inget speciellt alls med årets Valborg, helt överskattat egentligen! Jag och shahrzad gick iallafall ner till sjön runt 9 och då var typ brasan redan slut så det var inget roligt och se men vi kom i lagom tid till fyrverkerierna. Och sen var det inget mer med det, alla började dra hemåt  Skäms för alla 12-14 åringar som stannade  kvar och hade lekte fulla på lättöl, SÅ PINSAMT!! Minns själv hur cool man tyckte man var när man hade en cider i handen men nu fattar jag inte grejen liksom. Har mer respekt för dom som inte dricker alls och ändå har kul. 

Det roliga var när vi gick hem och sjöng massa gamla låtar. Nu ska jag ta och läsa ett kapitel ur femtio nyanser av mörker. Juste! På tal om det! Har ju läst ut först delen för några veckor sen och den var sååå bra! Kan verkligen rekommendera den!
Good night people!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus