Home-spa

Började dagen på bästa sätt och hade en morgon med bad, ansiktsmask och inpackning, och Aina och thobias nyårs podd på det . Så skönt och viktigt att bara ta hand om sig själv ibland.

Hade i en "badbomb" som luktar ananas som jag fick av Andrea i julklapp. Luktar himmelsk!

Hej mitt vinterland!



Hejsan hejsan! 
Senaste dagarna har varit som en bergodalbana. Jag har varit lite halvsjuk den senaste veckan och kan ju säga att jag spenderade mestadels av söndagen på toaletten, så det var ju inte så jätte skoj. 

Kände mig i alla fall mycket bättre efter att vilat ut mig en dag och träffade min efterlängtade vän Ira i måndags och även idag. Så vi har umgåtts och och tagit igen lite tid. Vi har en även en lite överraskning till er som kommer upp inom kort framtid!


Senaste


Berättade ju att jag hittade lite smågrejer sist och här är två av dom. En mascara och en sminkborste. Mascaran var inte den bästa jag prövat då jag föredrar tjockare och mer fransar men denna är mera för dom som vill ha långa och separerade.

Borsten är från real techniques och den var grym! Det är en expert face brush och den är till för flytande foundation. Rekommenderar!


Mellandagar kaos

Hejsan hejsan!
Sitter just nu hos min kusin och fikar. Vi har nyss kommit hem från en heldag på stan. Vi har gått hela dagen i mellandags kaoset och fyndat lite. Jag har fick inte med mig så jätte mycket då jag tycker om och shoppa när det år lite lugnare. Men lite prylar fick jag med mig!

Igår vid tre tiden så åkte jag hem till min favoritkompis Fanny! Vi gjorde inget märkvärdigt utan bara umgicks och pratade om livet. Sen när jag åkte hem var jag tvungen och byta buss och om jag inte hade sagt till busschauffören att jag skulle passa en annan buss skulle jag behöver väntat 2 timmar. I Skövde är jag van att vänta 15 min på nästa men så funkar det inte här.
Testade även årets julklapp "selfiestick" som jag fick. 

God jul!

GOD JUL PÅ ER ALLA!
Då börjar det gå mot sitt slut på detta årets julafton. Jag har haft en trevlig dag med släktingar och god mat. Hoppas ni fått en fin dag med nära och kära. Vi tänder ett ljus för dom som har det sämre i hopp om förändring. 

- Snön kom som på beställning också 







Dan före dopparedan vare ja

I morgon kommer dagen dom flesta i detta "vinterland" har haft i huvudet den senaste månaden. Julafton. Helt ärligt så känner jag ingenting. Känns som vilken onsdag som helst! 

Hursomhelst är jag hos min mormor nu iallafall. I morgon kommer det lite folk hit så vi får väl hoppas på det bästa!

Helgen

Fredag Efter julavslutningen mötte jag upp Oliver och kollade på Sune i fjällen. Riktigt rolig film det där!
Sen hela kvällen var jag barnvakt åt honom för pappa var på julbord. Så vi såg på film och åt hamburgare. Höll på och somna vid 12 och då kom dom hem precis. Så de var ju tur!

Lördag Johan, Johanna och Vigo kom på besök och åt våfflor med oss, mys! På kvällen fick jag lite panik då jag inte hade packat något för Stockholm och de slutade med att jag somnade runt 2 och skulle upp 6.

Söndag försov mig och vaknade av att pappa bankade på mitt fönster, snacka om att jag var trött! Första gången jag såg honom arg på mig haha men jag förstår honom då vi hade planerat en tid. På vägen plockade vi upp min faster i Tibro och resten av resan halvsov jag mest. Väl framme i Nynäshamn åkte vi direkt hem till farfar och hälsade på honom innan vi bjöds på julbord hemma hos min farbror med kusinerna. Jätte kul och träffa dom igen!
Sedan skjutsade pappa hem mig till mamma på kvällen.

Detta var min helg och jag är ledsen att jag inte varit så aktiv. 

Såhär kan en tidsutlösande bild på familjen Stålarm/Hagebratt/Svensson se ut en vanlig lördag. Väldigt fiin!


Julavslutning

Idag har vi haft julavslutning sista dagen innan jullov. Och det innebär 5-kamp för alla i samhäll. Det var superkul som vanligt och vi kom tre. De roliga var att ettorna golvade treorna och vann!
Vi hade luciatema och jag var någon form av Nisse.

Efter avslutningen gick jag och tjejerna till stan och käkade och hade våran "secret santa" som inte var så secret. Men det var mysigt!




Christmas nails




Jag insåg för några dagar sen att jag inprincip inte ha några röda kläder alls. Så jag hittade några röda nagellack och fixade naglarna i hopp om att det kanske piffar upp mina outfits till en lite mera julkänsla. Dock höll det bara två dagar...


Mysfika hos matteläraren

Asså vår lärare måste vara den gulligaste jag haft som bjöd hem hela klassen till sin lägenhet på julfika. Och det är alltid lika kul och umgås med klassen utanför skolans väggar. 








Min klass kan ju vara den tråkigaste någonsin och smygfota.. 

Nya kängor

Hejsan hejsan! 
Lovade ju att jag skulle visa mina nya skor. Så här är dom, dom är liknande timberland kängor fast ändå inte. Dom har dragkedja på sidan så det är jätteskönt då jag aldrig har tid att knyta. Den dåliga nyheten är att ena är för liten (?) väldigt underligt! Men jag ska åka tillbaka och prova ett par likadana i annan storlek. Men annars var dom väldigt gosiga!

- från skopunkten.

Vilken helg asså!

Oh herregud vilken helg detta varit eller! Jag vet inte hur jag ska börja så kör dagvis istället för att lätta det lite.
 
Fredag: Dagen började perfekt! Som ni sett så kollade jag på luciatåget. Var även med på Shahrzads kemi letkion, där jag också insåg att natur inte är något för mig! Det var min favoritmat ( lax ) i skolan. Jag var hur taggad som helst på att redovisa min engelska bok. Så ba BAAM försvann den lyckan när vi fick reda på en tråkig nyhet. Kan ju säga att den dagen toppade min lista på " Värsta skoldagarna" i mitt liv. Usch vad livet är orättvist ibland!
På kvällen träffade jag Shahrzad och Rebecka för att komma på lite andra tankar. Vi hade en okej kväll!
 
Lördag: Sov ut och vaknade utvilad, bästa som finns! Fick nya skor som julklapp (?) av pappa. Kan visa dom i morgon. Lovar att hälften av er kommer tycka dom är fula. Men I don´t care. Sedan åkte vi till stöpen för att kolla på kross tävlingen i mörkret. Pappa var så duktig att han glömde ficklampa så vi fick virra runt med min iphone lampa i leran. påvägen hem plockade vi upp lite pizza och skyndade oss hemmåt och käkade. Juste! Såg runt 7 stjärnfall också! Rätt coolt!
 
Söndag: Tror ni har fattat att jag har bakat hela morgonen. Det var rätt mysigt ändå, med lite julmusik så blev det allt roligare. På eftermiddagen följde jag med Oliver på hans tennisavslutning och spelade lite med barnen. Man undrar ju varför jag aldrig satsat på tennis. GRYM - med andra ord!
 
Skönt att detta är sista söndagsångesten för i år.
Nu ska jag finslipa på mitt tal lite innan jag avslutar dagen. Bye!
 
 

Welcome to Fan´s bakery

 
 
pepparkakor är överskattat!
 
Jag kan baka kakor!!
Efter lite kaos och elände så har jag skrapat ihop dessa underbara Chocolate chip cookies. Dom är till retoriken i morgon då vi ska ha bröllopstema och hålla våra tal. Så istället för att köpa massa smaklösa kakor så bakade jag egna. Superdupermegagoda!
Klicka HÄR!! för att komma till receptet.
 
 

Vad kan detta bli?


Enjoy!

Ååh sitter här med tårfyllda ögon efter en fin text mina kära vän Ira skrev till mig. Jag är verkligen ingen känslig person så, men när det kommer till personliga saker så berör det faktiskt mig, även fast jag kanske har svårt att visa det.

Hursomhelst ska skitungen lämna detta vinterland imorgon och åka till Teneriffa 2.0. Vi två har en gång i tiden varit där båda två fast olika veckor, men det är en annan historia.

Hursomhelst ville jag bara säga - HA SÅ J*VLA KUL OCH NJUT! ( om det skulle va så att du nu hittar en snygg beachbody där, tveka inte! Yolo. )

"En bild säger mer än tusen ord"
- och nej nu är inte jag så ego att jag lägger upp en egobild med en plastmugg. Utan om ni kollar extra noga så är skitungen faktiskt där.

BW

Hola todos!
Sitter just nu och väntar på att några från min klass ska komma. Jag har egenltigen sovmorgon till 12 men jag ville träffa Shahrzad så jag föjde med henne till kyrkan och kollade på estetarnas lucia. Sen var jag även med på hennes kemi bara för att fördriva tiden.

Har varit lite snålt med inlägg de senaste dagarna. Har pluggat mest och bockat av religionsprovet som gick sådär.

Idag ska jag redovisa min engelskabok. Jag är inte nervös för att stå inför klassen. Det ända som oroar mig är att min engelska är inte den finaste. Men vad gör det om 100 år?

Let´s puta med läpparna!
 
 
 
 

Så sjukt egentligen, ta er tid och kolla

 

Blurry, no worry!

Har pluggat i ett par timmar nu i hopp om att klara religionsprovet i morgon. Satt också en timme efter skolan på biblioteket för att behålla fokuset. 

Vi körde volleyboll på idrotten vilket är superkul enligt mig. Dock körde vi inte så seriöst. 
Måste gå och lägga mig nu annars kommer jag vara död i morgon. Godnatt!
Miss this girl!

Kunde inte låta bli

Hejsan hejsan allihopa!
Nu rullar vi sakta in på vecka 50 och ännu en dag närmare jullov! Can't wait! Vart jag firar julafton är klart och nyårs planerna börjar falla på plats. 
Så det känns skönt.

Vad har hänt idag då? Började med två inställda lektioner. Så jag följde med Saga och Hannah runt på stan. Hittade en tröja från vero moda som jag blev helt kär i. Och det slutade med att jag köpte den efter skolan. 

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort. Wish me luck!



skilda världar, typ

Söndag, ja vad ska man säga. En dag som är väldigt meninglös. En dag då man försöker ta tag i pluggandet, en dag man bestämmer sig för att storstäda. Men som aldrig blir av.
Försökte dock skriva lite anteckningar för religions provet som är på onsdag. Kan ju säga att det blev en sida och sen gav jag upp.

En lite roligare sak jag gjort idag är att jag invigde skriskorna med pappa, Oliver och hans kompis. Vi åkte upp till billinge och körde lite hockey ett tag. Dock var mina fötter döda efter en halvtimme så jag drog på kängorna istället.

Kom på och tänka på en sak tidigare idag. Och det är att jag lever i två olika världar. En värld här i Skövde hos min pappa och i gymnasiet, och en annan i Nynäshamn, Stockholm, som är helt annorlunda mot varandra. Och jag kan ju säga att just nu att jag saknar min andra värld lite extra mycket idag. Trots att nästan alltid jag har folk runtomkring mig här i Skövde så känner jag mig på nått sätt ensam. I Nynäshamn har jag mina närmaste vänner som älskar mig lika mycket som jag älskar dom och prioriterar mig när jag behöver dom. Jag hade min mormor där som jag alltid kunde åka till när jag kände för det.  

Gaah blir galen! När ett problem är löst så uppstår ett annat.




Chick fliks no.1



Var på en loppis häromdan med pappa och såg dessa två klassiska chick fliks filmer där för endast 8kr! Så jag kunde liksom inte låta bli.

önskelista

 
Är jag dum i huvudet eller är det bara jag som inte har några julkänslor alls. Visst kom det några snöflingor igår, julkalendern har dragit igång och det finns lussebullar i frysen. Men ändå känns det inte som december månad ska göra. Jag har heller inget jul pynt i mitt rum. Varför vet jag inte men det har bara inte blivit av.

Julklappar har jag heller inte tänkt på. Varken till mig själv eller min familj. Egentligen så tycker jag julklappar är lite överskattat. Medan människor i andra länder går omkring hungriga 24/7, sitter vi och proppar i oss julbord och blir besvikna om vi inte får det vi önskar oss. Det är rätt tragiskt tycker jag.

Men jag såg att många andra bloggare har gjort massa collage på vad dom önskar sig. Så jag tog mig i kragen och gjorde ett också. Inte för att jag räknar med att få det men nått jag skulle vilja ha.
pengar, pengar, pengar // glossybox premunation // smink borstar // klocka
 
Det är väl typ det jag kom på förutom festivalbiljetter till summerburst eller bråvalla. 
 

idol finalen

Nu har jag, som dom flesta andra svennebananer, ätit popcorn och kollat på idol finalen. Hade hoppats på Mollie för jag tycker hon är en mer värdig vinnare och har utvecklats mer. Men men, Lisa var ju rätt grym hon med.

Som jag skrev tidigare så blev det en sväng till simhallen för lite bad med pappsen och oliven. Väldigt kuligt! Nu ska jag snart krypa till kojs och förbereda mig för en ny dag i morgon. Godnatt!

Friday afternoon

God eftermiddag kära läsare!
Har haft en relativt chill dag. Startade med en film och åt en brak frukost. Sedan lockade jag håret på hela tio min! Rekord! På våra två lektioner gjorde vi i princip ingenting. Sen jag kommit hem har jag kollat på tvd och skypat en kort stund med Fanny. Pappa pratar om att vi ska simma ikväll så vi får väl se hur det blir.
Trevlig helg!



Tips på glass

Måste bara tipsa om denna supergoa glassen som jag åt förra helgen. Den är från Lidl och är jätte god. Den liknar Ben och Jerrys men kostar halva priset. 
Rekommenderar!



Hallelujah

Asså herre vilken morgon jag fick. För en gångs skull hann jag med bussen som planerat. Men så när jag sitter där på bussen och ska ringa en kompis så ligger inte mobilen i fickan där den ska va. Så jag började spekulera om jag tappat den när jag sprang till bussen eller om jag tappat den på bussen. Men som tur när jag kom hem så låg den där på golvet. TACK GUD!

Annars då? Har haft många inställda lektioner på senaste. Började 13 igår och listade 13 idag så det är superskönt!

Nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av ph. Funderar på att möblera om lite i mitt rum. Men det betyder att jag måste städa föret, så vi får väl se hur det blir med det! 
XOXO!

- lite snålt med bilder just nu. Så nu när det är så mörkt och kyligt slänger jag in en bild från sommaren.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus