Brunch

Hejsan hejsan! Sitter och ser på tvd samtidigt som jag äter en jubelgod brunch bestående av bananpannkakor!
Det är inget vidare väder idag så jag tänkte ta en hemma dag och tvätta/städa och vem vet kanske jag bakar nånting. Hörs senare!



gårdagens

Var ju som sagt i Göteborg igår med Shahrzad. Det var riktigt kul faktiskt, vi trotsade vädret och tog tåget dit ändå, även fast vi tvekade innan. Ingen av oss hade nå mycket pengar så det blev fönstershopping för vår del. Vi planerade allt vi ska köpa när vi får våra sommarjobbs pengar. Hursomhelst så gick vi runt lite på nordstan och även längre in i staden. Vi åkte vilse med bussen men som tur gick spårvagnen direkt efter tillbaka. Vi åt på burger king och fick gratis glass. Sen på eftermiddagen åkte vi hem. Asså personalen på sj är så otrevliga. Tåget var typ fullt med folk så vi gick upp till 1a klass för det var typ inga där ändå så vi störde inga eller så. Sen när kontrollanten kom så sa hon åt oss och gå längre fram i tåget för där fanns det platser. Vi gjorde som hon sa och gick fram men redan efter en vagn så insåg att det inte gick för det satt folk i gångarna så vi skulle inte ens kunna ta oss längre. Så vi gick tillbaka till där vi satt från början men satte oss istället på en soffa. Efter ett tag kommer hon såklart tillbaka och Shahrzad försöker förklara för henne att det inte fanns några lediga platser och frågade om hon kunde vi oss vart det fanns men hon typ bara dumförklarade oss hela tiden och ba - Spela inte dum och blabla. Usch nej dom får betalt för att hjälpa sin passagerare och sen kan dom inte ens vara trevliga. Aja som tur var vi ändå typ redan framme.

Annas var det en riktigt bra dag helt enkelt!
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
 
 
 
 

Göteborg


Friday

Hola amigos!

Sitter och ser på film med Oliver. Vi var nyss och kollade på skadevi kuppen som är bakom vårat hus och hälsade på Hanna som jobbade där. 

I morse blev det en sväng förbi gymmet för ett benpass. Gick rätt segt för jag var  trött. Sen när jag kom hem åkte vi och käkade pizza eller jag var duktig nog och tog en sallad istället. Woop woop!

I morgon blir det Göteborg med Shahrzad! Tagga!!




Mullsjö

Hejsan! I förmiddags tog jag tåget till Mullsjö för att träffa saga som var barnvakt åt sina kusiner. Vi cyklade till en badplats och satte oss där och vräkte i oss massa kakor och småungarna badade. Sen såklart började det ju åska och det blev lite panik där så vi cyklade snabbt tillbaka. Fick sen skjuts till stationen och åkte hem. Har nyss käkat en macka och ska sätta på ett avsnitt av TVD. Godnatt! Så hörs vi imorgon!





Hallå där kött och blåbär

Tjaba! Vad har hänt idag då? Jo de ska jag berätta för er. Startade dagen med en god frulle. Sedan en sväng till stan för ett mag och ryggpass, följandes av ett simpass på 0.5 km. När jag kom hem väntades plättar och jordgubbar, sedan lite mys med Valter ( olivers systers kanin som vi tar hand om. Ifall jag inte redan sagt det? )

Vid 9 tiden knacka pappa på mitt fönster och frågade om jag ville följa med och åka motorcykel. Har tjatat på honom ett år men aldrig kommit på saken. Men kors i taket! Kul var det alt!

Har nyss sett senaste pll som inte var så jätte spännande som jag hade hoppats. Hoppas ni haft en bra dag! 






Hemmafruarna

Vid 2 tiden idag kom Hanna hem till mig. Vi satte igång och bakade en kladdkaka. Och jag kladdig är ju en underdrift för när vi tog ut den efter gräddningstiden så var det som en chokladpudding i formen så vi fick ha den en stund till och då blev den nästan torr men riktigt god ändå! Sen fortsatte vi och kocka och lagade middag. Nu har hon gått för hon har träning. Funderar på att ta en promenad för det är rätt bra väder så man får passa på!




Atm

Tjatja! Sitter i omklädningsrummet på gymmet nu och snapar med människor. Är inte taggad alls på och träna men jag måste. Var här igår också och körde ben och simmade. Har inte tränat på tre veckor för att jag var sjuk och jag var i Stockholm. Men nu är det bara och börja om igen och ta tag i detta! Ska fokusera på armar idag, får se hur det går. Haha hörs senare bye!



Försenat midsommarinlägg

Hejhej! Såg att detta inlägg aldrig kom kom upp igår så jag får lägga upp det nu istället 

Midsommar idag och det känns verkligen inte som det. Jag är trött och vädret är inget och hurra över. I morse satte jag, johanna och johan igång och bakade världens godaste tårtan. Vid 2 tiden åkte vi till mormor. Lite senare kom min farbror och hans tjej och min kusin. Vi åt massa god mat och hade det trevligt tillsammans. Aldrig tomma magar när man lämnar mormors hus :)  i morgon åker vi hem till Skövde  igen. Känns rätt trist då jag känner att jag vill ha mer tid till att träffa mina gamla vänner. Nynäshamn känns fortfarande mer som hemma, men vad ska man göra? 2 år kvar nu på gymnasiet sen är jag nästan hundra på att jag kommer plugga i Stockholm. Nu ska jag se på någon serie sen sova! Godnatt!



Gårdagen och dagens

Hade en supermysig tjejkväll igår med Fanny. Började med att jag tog bussen till henne och lagade middag. Vi gjorde en supergod pasta carbonara. Sen tog vi bussen hem till mig, gjorde hemgjord glass och satte på ett bad med vaniljbadsalt och massa ljus, jätte mysigt! Vi satt där i nästan 2 timmar och bara snackat om alla minnen och alla framtidsplaner vi har. Tiden rullade iväg och vi fick inte på en film förän halv 1. Chalet girl blev det men såklart så somnade jag så jag kommer inte ihåg nånting från den. I morse blev det lite panik när Fannys buss gick inom 20 min och där låg vi på golvet med madrasser och kuddar överallt. Så hon fick springa till bussen medan jag tog hand om röran. Som tur hade jag musik på högsta volym så det gick mycket bättre. Vid 7 kom Ira hit. Vi käkade lite glass medan jag plattade mitt hår. Sen mötte vi upp Danielle och Johanna och grillade mashmallows. Sista gången jag träffar dom innan jag åker så vi bestämde oss för att göra något. Alla drog hem rätt tidigt av olika skäl. 

Nu sitter jag och kollar på big mommas house 2, så jävla rolig film! Godnatt alla!





Jag är tillbaka



Hejsan! Sitter och äter frukost just nu och ser på the vampire diaries. Blev ganska sent igår för Fanny sov över hos mig. Tänkte berätta lite mer ingående vad som hänt det senaste dagarna i ett senare inlägg för nu måste jag städa för det är KAOS här!


So fucking Amazing! - fredag den 13, 2014



















Asså herregud vilken grym dag vi hade i fredags. Kan inte beskriva den med ord hur jäkla grym den var!! Ska försöka berätta mer om vad som hände lite längre fram för min 3G börjar ta slut, promise! 

Laserdome och pizza

Gårdagen var riktigt jävla bra! Började med att vi fick glass på spanskan, som för övrigt var våran ända lektion. Sen hade jag och typ hälften av klassen planerat att hitta på något tillsammans innan sommarlovet. Så vi gick till America pizza och käkade. Sen tog vi bussen hem till mig och spelade lite fotboll innan vi drog till laserdome. Det var grymt kul, men usch vad svettig man blev. Vi körde skövdebor mot utomstående som mest var mariestadbor. Och självklart vann ju Skövde.
Sen tog jag bussen hem och duschade. Packade min resväska och åkte till Johan. Efter det gick jag till ip och mötte upp honom och kollade på en fotbollsmatch. Därefter gick vi hem och tog en kvällsmacka innan jag la mig.




Första doppet, CHECK!

Hello humans! Sitter i soffan med en kvällsmacka och andra avsnittet av vampire diaries. Har precis börjat med den serien. Det roliga är att jag inte ens har sett klart på varken gossip girl eller glee som jag börjar på. Men jag vet redan vem som är gossip girl så det är inget spännande längre. Juste! Första avsnittet av Pll säsong 5 kom ut idag! Får se den i morgon. 

Idag på eftermiddagen hade vi brännboll på billingen mot tvåorna. Haha det var lite roligt för båda våra klasser var riktiga vinnarskallar så det var lite svårt att komma överens. Trots att vi var grymmast så förlorade vi... Sen var jag på stan en stund med saga. Testade en frappe från donken som inte alls smakade bra. Usch! Diss på den. 
Sen mötte jag pappa och vi åkte till segelbåten för han skulle fixa något där. Det har varit ett sånt toppenväder idag så jag invigde bikinin och stekte på stranden och sen blev det premiär doppet för i år! Inte så jätte kallt ändå.

Lite bilder från dagen













Senaste dagarna

Söndag åkte till stan med shahrzad för att se på studentbalen som inte ens var där och vi kom försent. Istället gick vi till parken och satte oss där och snackade ett tag innan vi tog bussen till karstorp med några som vi träffa på bussen (?) 
Sen när jag kom hem övningskörde jag med pappa. Förutom att jag körde in i en buske och höll på köra på en hare så gick de rätt bra!



Idag måndag hade typ inga lektioner, bara massa onödigt betygsnack. Efter skolan åkte jag hem och käkade lite sen åkte jag tillbaka till Skövde och köpte mig en bikini från cubus.
Nu ska jag sova! Godnatt!



Hemma hos bror

Hej bloggen! Sitter hos min bror just nu och fikar. Är fortfarande sjuk men fick panik över att vara hemma hela tiden. Så typiskt att man är sjuk nu. Igår grillade klassen så tråkigt nog fick jag missa det! 

Har sålt min gitarr för att tjäna lite pengar och den tog bara plats ändå. Känns som att jag inte ha något kul i mitt rum längre. Aja kunde ändå inte spela. Ska snart åka hem och käka men först ska jag gå och köpa ett fritidskort.
-niornas bal 2013

Studenten 2014

Hejsan! Jag mår sådär faktiskt, har blivit förkyld så det känns ju skit bra! Nej men jag har drogat halstabletter och Alvedon så det går väl över snart hoppas jag! Trots min förkylning så tog jag mig och shahrzad till stan för att se på när treornas student. Fan vad taggad man blir själv nu på att gå ut trean! Två år kvar ba! Kollade även i lite affärer ch hittade en topp som jag blev kär i men jag höll kvar i mina pengar och får hålla mig ett tag. Ska köpa en bikini någon dag så det är det som står högst på listan nu. Efter att flaken åkt runt några varv i centrum så drog vi hemåt och stannade för att käka pizza på vägen.

Ska sova strax men först tänkte jag se ett avsnitt av gossip girl, godnatt så länge :)





 

Tisdag

Hej hej! Ska snart gå och lägga mig men kände först för att uppdatera dagen för er. På svenskan så fick vi reda på nationella o svenska och engelskan. Kunde gått bättre men jag klagar inte på vad jag fick!
Innan vi hade Historia provet så hade vi massa utspridda håltimmar så man fick tid och plugga, vilket var jätte skönt då jag inte hade klarat provet annars. Det var typ ingen i min klass som var riktigt förberedd för provet, sen har vår lärare inte gått igenom allt med oss innan så det är ju skit bra! Nej, men jag tog inte det här sista provet på blodigt allvar, utan det får gå som det går!

Efter skolan blev det ett armpass på gymmet. Känns som jag inte varit där på åratal. Hursomhelst var ja väldigt trött och hängig så det gick lite segt dock.

Sedan jag kom hem har jag sett på gg och ätit. Nu är det dags och sova för min del, så godnatt! :)

Byxdresser från dmretro

Såg dessa tre och blev helt förälskad! Så grymt söta! Asså föreställ er en av dem med ett par matchande ballerinaskor. Perfekt sommaroutfit om man vill vara lite extra fin. Byxdresserna kommer från DM retro som finns i Stokcholm och Malmö (?) Men finns även att beställa från deras hemsida dmretro.se
 
 

Ny vecka

Hejsan hejsan allihopa! Sitter här och försöker verkligen plugga med det går åt skogen. 
Haft en rätt chill dag idag. På spanskan fick vi se på film, på lunchen fick vi glass, samhällskunskapen var inställd så jag, Vanessa och Saga gick till stan och kollade lite. Och sen hade vi media i typ 15 minuter för alla var klara. 

Juste! Jag och Shahrzad cyklade till skolan idag! Det var perfekt väder för att cykla och det tog inte alls så lång tid som vi trodde. Så efter skolan följde jag med henne till optikern och sen cyklade vi hem. 1,5 mil totalt! Grymt bra!




6 bekännelser om mig

- Jag har väldigt svårt för att plugga om ämnet inte intresserar mig, typ som nu, Historia F*ck you!
 
- Jag älskar spontana grejer. Typ ringa en kompis och ba -Tja hänger du med och badar är hos dig om 10...
 
- Jag är rädd för att ha ett förhållande.
 
- Jag har väldigt svårt att hålla i mina pengar. Vet jag att jag har pengar på kortet så köper jag den där glassen eller tar den där fikan. Och vips så var pengarna slut! inte bra...
 
- Jag hoppas att de här sommaren blir grym men det känns som att utan pengar så händer inte mycket mer än sol och bad som är gratis.
 
- Jag har typ inga komplex över mig själv. Typ alla jag känner klagar alltid över nått med deras utseende. Men jag har "växt" ifrån det. Asså visst vill man väl justera lite små saker men det är inte så att jag går runt och mår dåligt över det. 
 
 
-Gammal bild från datan
 
 

Ändrade planer

Det blev ändrade planer igår, träffade aldrig saga, Hannah och Sabina för mitt studiebidrag kom aldrig... Så jag satt hemma och plugga några timmar, kollade på olivers match som även Hanna dömde. Träffade sen Sharzhad på kvällen och umgicks lite. Höll på och somna där ett tag och sen skulle jag cykla hem och då kändes det som jag skulle somna på cykeln. 

Har nyss ätit en liten "brunch" och försöker plugga. Har suttit här i tre timmar och har skrivit 5 meningar. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus