Icecream all day long.

Hola fellas! Hur mår ni? Själv mår man prima! Vet inte varför, har lyssnat på musik hela dagen så det har väll fått mig på bra humör. Sen är ju hemvistelsen tillbaka till nynäs bokad och klar till påsklovet. (Längtar!!). Dagen började inte så lyckat då jag missade bussen när jag letade efter min dator. Och roligt nog så missade Sharzhad också den så lite oväntat så fick ja sällskap på bussen trots de. Blev så sugen på att köpa glass idag igen så jag övertalade saga och Vanessa att också köpa.

Efter skolan gick jag direkt till gymmet och körde en timme sen på vägen till bussen som jag hade missat så blev det en sväng in på pressbyrån för att köpa dricka, men det slutade med en till glass för jag kunde inte hålla mig och sen så var det ju halva priset på alla så vad gör 9kr mindre i plånboken? ( inte bra och äta socker efter gymmet, jag veet! )



-denna var riktigt god! 9/10 får den av mig. Har ett mål om att testa alla nya gb glassar i sommar. Go beach 2014;) 

Busy doing nothing

Somnade mitt i ett gossip girl avsnitt igår natt och vaknade i morse av att jag låg helt snett och höll om min dator. Haha typiskt mig och somna med datan. Har ju sällskap iallafall ;). Skämt åsido! Idag har jag återigen byggt lite på altanen och hämtat virke med pappa. Medan vi var på byggmax passa vi på och köpa glass och jag testade den nya magnumen, ååh fy vad äcklig den var! Blä 1/10 av mig. 

Sen åkte jag med Johan och Johanna till Johannas mamma och hade årets första grillning, rätt mys!




Glömde Earth hour! (like i care)

Hade helt glömt bort earth hour ikväll.Så istället för att tänka på vår jord satt vi med både tv, dator och tio lampor tända. Men,men. Igår så var jag ju med shahrzad, vi såg på film och snackade mest, sen slutade de med att vi prata med Charlie Gustavsson. ( för er som inte vet så är han med i lite olika svenska filmer. ) Nog om de!

Idag så har jag inte gjort nå speciellt. Eller jo jag var själv ett tag för dem andra var på kalas och jag orkade inte följa med, så jag tog en dag för mig själv. Sen kom det dock gäster hit på kvällen och åt middag för att Olivers syster fyller år snart.

Just nu snackar jag med Ira och ska snart lägga mig för jag är skit trött. Bye!
 

Fotboll

Hejhej! Vilken härlig dag! har bara njutit! Vädret var på topp, skolan var chill trots en viss diskussion som var fucked up :D Efter skolan gick jag, Andrea och Vanessa tilll resecentrum och när vi gick förbi torget så var gurkans kebab bil där, haha lite random, men jag hade inga pengar så jag kunde inte testa hans "smarriga" kebabrulle. När jag kom hem hjälpte jag pappa och Johan med att bygga på haltanen.

Har nyss vart ute och fotat Oliver när han spelar fotboll. Skit nöd över bilderna faktiskt. Det var perfekt ljus också av solnedgången.
Ska snart bege mig av till Sharzhad och ha våran traditionella kväll! TTYL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los siento!

Förlååt för den dåliga uppdateringen, har haft så mycket de senaste dagarna med plugg och skola att jag helt enkelt inte hunnit. Idag hade vi i alla fall det där provet jag pratat om tidigare. Satt hela eftermiddagen igår och pluggade, och det känns som det gick helt okej! :)

Efter skolan blev det en sväng förbi gymmet sen blev det full fart hem. Efter en stund kom Matilda hem till mig för vi skulle intervjua pappa till en skoluppgift. Sen när hon åkt kom Johan och Johanna och åt middag med oss.

Har nyss sett ett avsnitt av gossip girl och ska sova nu, Så skönt med äntligen en sovmorgon imorgon! Godnatt!
-Bild från i somras på mig och Oliver. Lite mindre blek än vanligt ;)

Plugg, plugg och mera plugg!

Helt slut! Har suttit i två timmar och läst och skrivit och även sett några youtube klipp till no provet. Känns som jag börjar få lite koll på hur cellandning och gener fungerar. Men nu ska jag lämna det och sova! Har haft en lång och seg dag från 8-16 och nu ska det blir skönt med sömn. Skulle egentligen behöva läsa mer ur min bok men jag orkar inte det ikväll. 

Annars har det inte hänt så mycket. Var på gymmet efter skolan, kändes som en evighet sen sist. Var inte så motiverad för jag hade inte ätit på 5 timmar så ett tips är att inte gymma på helt tom mage. Man har ingen energi alls och vill bara gå hem. Men jag höll ut och körde 1,5 timme. Det är ju våffeldagen Idag så vi åt såklart våfflor hemma. Så gott!!



Monday

Hej bloggen!! Sitter i min plugghög och försöker koncentrera mig men det går inte så jätte bra. Slutade två timmar tidigare för att jag redan var klar på median. Efter skolan gick jag runt och letade efter jobb, lämnade mitt cv på kappahl så får hålla tummarna för svar! 
Innan maten joggade jag en kort runda för att få igång kroppen lite. Väldigt skönt i detta fina solväder. Ska återgå till plugghögen nu.



21:05

Haft en rätt skön dag idag. Började med en god frukost med omelett och scones, sen skjutsa pappa mig och shahrzad till arenan. Där simmade vi 1km och sen smet vi över till äventyrsbadet och betedde oss som 11. Sen bastade vi ett tag och sen åkte vi hem. Har nu pluggat lite med no och skypat med Fannybanny. Har ett jobbigt prov på torsdag som väntar :(  

Sex and the city 2

Kollar på sex and the city 2 just nu på tv. Idag har ja inte gjort nått särskilt, sov ut, gjorde en smoothie och läste min kära bok. Sen var det jag som stog för middag idag (igen) har blivit värsta hemmafrun känner jag. Nu ska jag fortsätta kolla. Planerna för i morgon ser ut att jag ska simma med Shahrzad :)



Me want

-
 
- Ska köpa en ny skinnjacka snart och jag har funderat länge på denna, tycker den är för j*kla snygg!
Snygg modell och mer detaljer. Love it!
 
Finns att köpa HÄR 

Så trött

Hej på er! Får nog ursäkta den dåliga uppdateringen, har så mycket som ska göras att jag inte får tid för bloggen. Men det ska bli ändring på det, jag lovar!

Skolan rullade på som vanligt, efteråt gick jag och Matilda till lite klädaffärer för att fråga om någon ville vara med på en intervju till vårat NO projekt om hållbar utveckling. Men det var svårare än vi trodde. Sen mötte jag upp Shahrzad för att följa med henne och leta sommarjobb och sen åkte vi hem. När jag kom hem satte jag igång och gjorde en supergod taco paj som jag bjöd familjen och Shahrzad på. Sedan hade jag, Sharzhad och Oliver fredagsmys med poopcorn och film, lite nostalgi att vi kolade på Peter pan dock :D
-Oldie

#Selfie

Hej på er alla! Min dag har inte varit så jätte händelserik. Började med ett spanska test som gick sådär hade inte pluggat till det så får skylla mig själv. Sedan rullade dagen på som vanligt och efter skolan följde Vanessa med mig till gymmet och ställde upp på en film som vi håller på med på median. Så jag filmade lite när hon gymmade osv. När jag kom hem såg jag på senaste och sista avsnittet av Pretty little liars. Tänker inte vara en jobbig jävel och spoila något. Men jag blev väldigt besviken i slutet och att det inte var den sista säsongen utan att vi måste vänta ända till juni tills nästa ska börja.

Har nyss läst lite ur min svenska bok som ska var utläst på fredag (PANIK) får väl tok-läsa imorgon för nu är jag för trött för att fortsätta. Godnatt!
 

.

Hola el bloggen! Har ingen passande rubrik så. Tisdagar är som vanligt den segaste dagen i skolan. Som tur har vi inte labb denna vecka så vi hade sovmorgon som tur. På no:n fick jag idag höra att vi har prov nästa vecka på genetik men det känns som att vi inte alls har lärt oss något så jag vet inte alls hur de blir med det. Det har tydligen snöat i Stockholm.de senaste dagarna så det är väll bara en tidsfråga innan det kommer hit. Har nyss sett ett avsnitt av gossip girl och innan det pratade jag ett tag med en kompis. Ska gå och lägga mig snart men först ska jag gå igenom spanska läxan som vi har tills i morgon


Några fin/fula bilder på mig och shanny från i fredags.

Studiedag

Är sjukt trött har nyss varit på handledarkurs i 3 timmar. Den var vält helt okej, känner mig reda att börja träna på att köra nu men det är massa annat som ska godkännas först innan allt är klart. Innan kursen var jag på gymmet en stund. Det var ett under att jag hann till kursen för en halvtimme innan så var jag fortfarande på gymmet men jag hann ändå duscha och fixa mig och sen komma i tid. 

Vad har man gjort annars idag då? Se ju haft studiedag så jag har mest suttit hemma och tagit de lugnt. Plugga lite. Igår gjorde jag heller inget speciellt. De var så fint väder så jag var duktig nog att jag cyklade ett varv runt sjön.
Nu ska jag läsa lite och sen sova! Godnatt!



Yesterday

Godmorgon! Kan ju berätta att vi hade en jätte mysig kväll igår. Matilda bjöd på tre rätters och sen såg vi "Just go with it" i deras hemmabio. Fick matkoma sen efter allt vi åt men det var det värt så gott som det var!

 



 
 
 



Tjejmiddag

Håller på och fixar mig för Matildas tjejmiddag. Har målat naglarna och nu håller jag på och kollar vad jag ska ha på mig. Har inte gjort så mycket annat idag, cyklade på berget med pappa och Oliver i morse. Och sen har jag läst min bok och kollat på gossip girl.


 
 

Crazy in school with the crew




Stan med Hanna

Hejsan!
Hade rätt lång sovmorgon idag igen till 11, så jag passade på och kolla lite serier men så kraschade ju såklart min data -.- . Slutade vi 2 så det var jätte skönt! Efter skolan gick jag och Hanna på stan och letade present till Matilda som ska ha tjejmiddag i morgon för hon har fyllt år! Tog ett tag och hitta något som passade just henne, men till slut så fick vi till en rolig present. Sen fikade vi en stund på gräddhyllan och sen åkte jag hem och har nyss ätit pizza. Ska strax åka till Sharzhad och se nån film som våra traditionella fredagar brukar se ut :)



Skön dag

Har haft en jätte skön dag. Hade bara en lektion så jag hade både sovmorgon och slutade innan lunch så det var skönt att komma hem så tidigt som kl 1. Satt ute en stund i solen och läste. Sen gjorde jag en god lunch bestående av omelett och smoothie. Såg några avsnitt av gg och sen har jag pluggat lite.
Nu ska jag dammsuga mitt rum ( om ni ville veta ). Chao!!



Brunch + gossip girl




Efter solsken kommer första regnet

Asså ååh vilket härligt väder det är! Jag, Vanessa och Andrea satt ute i solen typ en halvtimme och bara njöt! Efter skolan hängde saga med mig till actic och tränade en stund. Sen när jag kom hem käkade vi och sen åkte jag och pappa och simmade ett tag på arena. Känner mig jätte duktig att jag både gymmade och simmade på en och samma dag. Bästa av allt var ju att få basta efteråt, man känner sig så len och fräsch i kroppen efter det + en kall dusch. 
Nu ska jag läsa min underbara bok och sen sova.
 
 



Allting bara snurrar

Jag såg nu att jag inte hade bloggat nått igår. Glömde helt bort den, men det fanns inte så mycket och berätta. Idag har vart en lite uppochner dag. Börja med att jag försov mig så jag kom lite försent till första lektionen. Sen på svenskan hade jag redovisning av min debattartikel, jag var så nervös att jag trodde jag skulle spy, Bokstavligen. Fattar inte varför egentligen? Det är inte det att jag är nervös att redovisa inför min klass eller så, har tidigare hållit på mycket med teater så det är inte de. Utan det är bara känslan när man står där framme och alla är uppmärksamma, läraren antecknar, betyg står på spel osv. Usch jag hatar det! Nej, jag föredrar hellre inlämning. Hursomhelst så gick det konstigt nog bra. Läraren och klasskompisarna sa att jag hade en bra och tydlig röst och att jag var tydlig. Bara att jag måste ha mera kontakt med  publiken när jag redovisar. Så det var kul och höra! :)
Sen fick vi reda på idag på historian att vi ska ha en muntlig redovisning om Ukraina på fredag. Det känns ju bra! Tur att jag har min ukrainska kompis iris piris ( hon på bilden innan ) som kan hjälpa mig.



Old school



Saknar min vän!

Bättre sent än aldrig

Hej! Bara jag som har haft tråkigaste helgen ever? Har ju vart toppen väder men jag har gjort massa annat tråkigt istället. Idag har jag hållit på med en historia inlämning i flera timmar. Ska skicka in den snart men håller på att kollar igenom den flera gånger först. Har fixat en s.k. "Memory jar" också. Det är en burk som man fyller med lappar om speciella händelser under året. Sen får man öppna den när året är slut och läsa om att allt som hänt. Jag är ju lite sent ute men det har inte hänt så mycket dom här två månaderna så de hade ändå inte blivit nå många lappar.
Har nyss målat mina naglar och ska snart gå och lägga mig. Hade vart så skönt med en till ledig dag!



The typical Fannys frukost




Mello kväll

Vad tycker ni om året vinnare av melodifestivalen? Själv tycker jag Sanna var värd det men hade vart kul om Ace hade tagit hem segern. Haha lite roligt att Anton Ewald kom sist på både svenska rösterna och europeiska? Jag som trodde han skulle vinna. Hursomhelst är det över och nu är det Eurovision som gäller!

Dagen har bestått av inget speciellt alls! Har vart ett riktigt vår väder så jag har vart ute och njutit av värmen.
My friendos and me

Spring







Freeedaag

Jag är glad idag för idag är det fredag! Skippade sovmorgonen i morse och åkte till Hannah istället. Där var saga och vi hade en mys frukost med smoothie och frallor. Sen lite spontant klippte och stylade Hannah mitt hår. Hon ville testa och jag ska ändå klippa mig snart. Men hon var rätt duktig, det är ju ingen jätte stor skillnad. 





I mina tankar just nu

- jag är desperat efter ett kvällsjobb.

- smoothie och drickyoghurt har blivit min nya dille.

- jag är irriterad över att mina kompisar har fått svar från skara sommarland men inte jag.

- jag kan inte sluta läsa mitt i ett kapitel ur en bra bok.

- vilket leder till att jag sover väldigt lite.




Kvälls träning

Hello! Blev ett senare gym pass idag för jag åkte med pappa in till stan efter maten så slapp jag ta bussen. Var där i lite mer än en timme. Det var så mycket folk där vi 6 tiden så man fick knappt plats i omklädningsrummet. Körde ett skönt pass med armar. Ända sen jag började gymma har jag fått väldigt torra ben eftersom jag duschar så ofta och snabbt, och jag orkar/ hinner inte med att smörja in dom. Så jag har köpte en duschcrème som är både body lotion och vanlig dusch crème. Riktigt bra! Den var från barnängen i alla fall.
Annars har det inte hänt så mycket. Har haft mensvärk hela dan och varit irreterad på allt och alla. Men söta Vanessa köpte kladdkaka så då blev jag glad igen. 
Jag är desperat efter jobb nu så jag har slängt in mitt cv på macdonalds och Willys idag. Och dom var väldigt positiva så jag hoppas på svar.
Känner att studiebidraget inte räcker längre då det redan är slut. 
Har nyss sett senaste avsnittet av pll och jag längtar redan tills nästa. Nu ska jag läsa ur min bok och sen sova! Godnatt!



English

Som ni säkert fattar så har jag engelska lektion just nu. Vi ser på någon tråkig film om drottningen av England. Helt ointressant egentligen. Igår var inte min dag kan man säga. Det började med att jag fick tillbaka mitt prov som jag gjorde när jag var sjuk, och det gick ju åt skogen och nu säger läraren att jag inte kan göra om det så det känns ju skit. Sen spillde jag glass över hela min nya tröja när jag skulle skicka en snapchat så den är förstörd. Det ända positiva var väll att jag hämtade min bok och jag läste två kapitel igår och jag har redan fastnat för den, så himla bra! Vill bara veta hur den slutar.


 

Ibland känns allting så meningslöst att det inte är värt att kämpa för längre.

 
 
 
 
 
 

Mina inköp



Allt gick på 900 typ och jag fick ändå ganska mycket för det tycker jag. Köpte inte så mycket märkes kläder bara dem två blusarna till höger är från bondelid. Och sen är det något märke på jeans jackan som jag inte känner till. Jag är skit nöjd och redo för sommaren!! :D

Sunday morning

Godmorgon! Ligger och degar i soffan framför Vasaloppet just nu. Är inte så intresserad men det är nånting man bara gör, svensk tradition. Orkade inte blogga nånting igår när vi kom hem för vi hade fullt upp och handla och laga maten. Sen såg vi på melodifestivalen. Haha såg att dom hade designat en tårta för amortrack på Ica för att dom kommer från Skövde. Och nej vi köpte den inte. Sen såg vi eller rättare sagt "jag" såg på en gång i Phuket som gick på tv och sen gick jag och la mig. Skulle även testa den nya ben och Jerry men den var ju slutsåld så det var ju lite surt men det blev en cookie dough istället. 

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte lite senare.



On My way home

Är på väg hem nu från lager 157 har hitta lite grejer som jag lägger ut sen. Har nyss tryckt i mig en äcklig kycklingburgare, så jag har lite ont i magen nu. Ikväll måste jag nog skicka in massa inlämningar som snart ska vara klara. Juste! Jag fick en plats på kursen till körskolan så det känns kul!





 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus