"Vad är grejen liksom?"

Hej hej! Hoppas ni uppskattade det långa inlägget innan! Det tar sin tid att skriva ner allt som hände vilken dag, var, hur osv.. 
Idag fick vi ställa klockan för att städa huset. Vid 11 lämnade jag och Shahrzad, Ira på stationen och gick sedan upp till stan, köpte  med mig ett par solglasögon för att mina gamla gick sönder för ett bra tag sen. Sedan gick vi till arenan och simmade någon km, så skönt! har inte tränat på 3 veckor så känner mig helt slö i kroppen, ska försöka få in några gympass denna vecka. 
 
Dagens middag fick bli en lite mer hälsosammare middag än de tidgare dagarnas. Det blev i alla fall kyckling , ägg och broccoli. Rätt gott ändå och proteinrikt! 
Annars har jag inte gjort så mycket idag har krånglat med att få tag i pappa som nu befinner sig i Tyskland så det var lite svårt att nå fram. Min mobilladdare har gått sönder helt nu också så jag kan inte starta min mobil... Väldigt surt!
Aja kanske betyder att jag ska lugna mig med mobilen...
 
Ni får ursäkta den urusla kvaliten på bilden 

Salsa tequila corazon

Jaaa.. Vart ska man börja? Har haft en rätt crazy helg, "the lost weekend" som vi kallar den, ( fråga inte varför ) Nej men det har hänt både roliga och jobbiga saker som vi nog kommer minnas för livet!

Torsdag Efter en lång dag på jobbet mötte jag upp Ira på tågstationene, tog bussen hem till mig och satte igång med maten. Trots att vi planerade att lägga oss tidigt så var det omöjligt då det fanns så mycket att prata om! 
 
Fredag Sista dagen på mitt sommarjobb. Kändes lite jobbigt att lämna alla goa gamlingar där! det var så fint när en tant bad mig på morgonen att jag skulle komma och säga hejdå innan jag slutade, så då gjorde jag det och hon öppnade sin famn och fick tårar i ögonen när vi skulle säga hejdå :( Fan jag hatar att säga adjö till folk som man nästan är säker på att man inte kommer träffa igen...
Efter jobbet skyndade jag mig till parken och mötte Shahrzad och Ira som väntade på mig, jag och ira åkte hem och fixade oss för att gå ut. Så himla skönt väder var det den kvällen! Vi började kvällen med en sväng förbi boulognerskogen och sedan till några som hade förfest. Vi var där ett tag och hade det hur kul som helst! Vi kände typ inga men det var ändå en sådan avslappnad känsla där! Kom lite folk från alla möjliga ställen i Sverige, haha. Sen skulle dom dra till krogen och vi har ju inte rätta åldern inne så vi gick med dom dit för att sedan gå till bussen hem. Men en kille puttade förbi mig genom kön med Shahrzad så vi kom in men inte Ira så vi gick tillbaka ut... Aja det var ändå skönt att komma hem sen och sätta på en film och sovaa!
 
Lördag Dagen startades med mycket prat om gårdagen. Vi gick en morgonpromenad runt sjön och fortsatte pratandet med en nypa luft. Tog en powernap på dagen innan vi mötte upp shahrzad för att käka pizza. Efter det drog jag och Ira vidare till stan för att träffa några, Kvällen slutade inte som jag hade hoppats på direkt och finns inget mer och säga om det. 
 

Bildbomb från de senaste dagarna






Min homie kommer hit!!

Det är så mina vänner att min käraste amiga Ira ( aka Kovalski ) ska komma hit imorgon! Direkt från Stockholm! Woho, kommer bli fetaste helgen ever! Kan inte vänta!!!

XOXO!

Frid och fröjd av högsta höjd

Då har man päronfritt en vecka framåt. Har precis tryck i mig lite pizza och ska snart ta bussen och åka och handla lite grejer



Jag hatar måndagar

Hej hej! Som alltid blir det ett inlägg på kvällskvisten! Bloggade aldrig igår för jag var på stranden hela dagen med några kompisar. Har även fått lite färg nu också! Yey! 

Det är så himla varmt att jag dör av värmeslag! Sover med ett påslakan men jag vaknar med att det ligger på golvet...

På jobbet idag rullade det på som tur! Jag och min jobbarkompis Rebecka hittade några massagefåtöljer i köket så jag höll på och somna där. 

Är jätte glad över en sak men vågar inte hurra än förrän det är helt hundra! Ni får veta senare i veckan! Puss!



Helt okej galen kväll

Igår var en väldigt virrig kväll. Fatta inte vad som hände men jag ska försökte sammanfatta den så bra jag kan!

Börja med att vid 5 så åkte jag och shahrzad till boulongnerskogen för att vi skulle träffa några där. Hon badade lite medan jag solade. Sen slutade de med att vi träffade massa roliga människor istället för dom vi skulle träffa. Blev lite akward när det visade sig att ena killen var en i min spanska grupps bror! Haha! Skövde är mindre än man tror!

Tog tyvärr inga bilder men ni får föreställa er några! (?)


Så mycket stress

Asså dom senaste dagarna har varit rätt kaosiga ( om det ordet ens existerar ) nej men i onsdags, tror jag det var? Så var jag ensam hemma för att pappa och dom åkte till båten och jag kunde ju inte följa med för jobbet (hade inte åkt med ändå dock). Så efter jobbet var jag så trött och satte mig vid ett tvd avsnitt, då skriver shahrzad och frågar om jag följa med till stan för hon hade tappat bort en grej så jag fick slänga i mig en matlåda, sätta igång tvättmaskin och skynda mig till bussen. Väl där hittade vi inte det hon letade efter och istället glömde vi ett par skor jag hade i en påse i parken så när vi satt på bussen hem kom vi på de och fick gå av nästa hållplats och springa tillbaka. När jag äntligen kom hem slutade det med att jag stod ute i mörkret och hängde tvätt och somnade inte förrän 02 och de ledde såklart till att jag försov mig till jobbet... Inte bra!

Bakade även kärleksmums på jobbet som jag fick mycket beröm för, hähä! -hon kan om hon vill...

Lunch

Sitter just nu och äter lunch på jobbet, glömde matlåda så köpte pannkakor i cafeterian istället. Känns som jag gått upp 3 kg sen jag började mitt jobb med alla dessa frestelser som tårta, bullar och kakor. Inte bra, men gott!! Så himla skönt med fredag nu och att jag kan sova ut i morgon!




Snabbinlägg

hejsan! Förlåt, förlåt för det dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Har haft fullt upp med jobbet och jag är så seg när jag kommer hem så jag har inte orkat skriva något tyvärr. Idag efter jobbet så simmade jag en liten stund. Men jag kände att förkylningen fanns kvar så jag ansträngde mig inte så mycket. Vid 8 tiden mötte jag upp Shahrzad, hon fyller ju 17 idag!! Så jag grattade henne och gick en promenad och pratade om allt möjligt.

NU ska jag gå och lägga mig. Trots att jag går upp rätt tidigt så är det omöjligt för mig att somna innan 12.

Fuck this

Asså nej typiskt har man blivit sjuk nu också, eller än så länge bara halsont men vanligtvis brukar en förkylning för mig börja med det. Har provat på lite olika tips man kan göra hemma. Typ gurglat saltvatten och bakpulver. Kan inte säga att det hjälpte så jätte mycket, men lite! 

Har bara tagit det lugnt idag och städat lite. Ska se ett avsnitt av the secret circle innan jag går och lägger mig. I morgon är det jobb som gäller och äntligen ska jag få komma till det som var planerat från början.



LEO

Asså denna man!

Försenat inlägg

Startade dagen med att följa med pappa och oliver och spela golf på billinge. Det var rätt svårt men några slag fick jag till! Sen käkade vi lite glass och sen åkte vi runt till lite affärer för pappa skulle köpa lite grejer. Efter det så kollade vi på jeep träffen och sen åkte vi hem. Kvällen spenderades hemma hos Shahrzad med filmen "the other woman", skit rolig! Rekommenderas! 



Allsång i Karlsborg

Igår så var jag och shahrzad i Karlsborg och kollade på allsången. Danny saucedo skulle dit så vi ville såklart kolla på honom. Vi kom typ en timme försent och då fick vi reda på att han redan spelat men att han skulle komma tillbaka, så vi tog oss rätt långt fram och han körde två låtar. Vi ville typ få hans uppmärksamhet så jag började vinka åt honom och då såg han det och vinkadd tillbaka och ba - hej, hur mår du? Haha lite kul!!
Sen vid 23 tog vi bussen hem till Skövde!





Same old same!

Efter jobbet idag ringde pappa mig och frågade om jag ville följa med till båten, varför inte tänkte jag. Så nästan direkt när jag kom hem åkte vi dit. Vi seglade ut en bit i vättern och bara njöt. Rätt skönt att få vara ute i lugnet och bara andas. Efter några timmar åkte vi iland och åt hamburgare och åkte sedan hemmåt. Precis innan Skövde på motorvägen så stötte vi på en luftballong precis bredvid oss och jag kände mig tvungen att ta kort på den mot den fina solnedgången!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tråkig dag 2.0

Samma visa igen då. Sortera massa grejer och fick även arbeta med släktforskning. Det var massa namn, adresser och datum från 1700- talet som skulle skrivas rent på datan. Efter ett tag var det inte lika kul längre och huvudvärken slank in. 

Efter jobbet skyndade jag mig till torget och kollade på shahrzad när hennes dansgrupp hade dansuppvisning. Asså hon har haft värsta grymma sommarjobbet! Har skrattat oc pratat mer med hennes "crew" under en halvtimme än jag gjort på mitt jobb under två dagar.... Aja hoppas det blir bättre i alla fall!

Efter hon var klar där så skyndade vi oss hem och hämtade badkläder och åkte och badade i parken. Det var sjukt mycket folk där på kvällen! Skit skönt att bada när solen bränner på!

Nu ska jag se klart senaste pll och sen sova! Godnatt!



SJUKT TRÅKIGT! bokstavligen...

Tja tja bloggen!! Haha nej men hej hej! Hann aldrig blogga igår för jag var tvungen och fixa massa grejer. Hursomhelst så var det ju första dagen på mitt jobb. Och eftersom det går magsjuka på äldreboendet som jag skulle jobbat på så fick vi ett annat så länge. Det heter typ Arbetsmarknadsenheten. Där har vi hittills bara gjort massa långtråkiga saker som att rensa muttrar och plasta in reflexer. Låter lite skumt men JA det är sånt vi gör en dag. Förutom att det var väldigt långtråkigt så gick dan rätt snabbt ändå. Personalen var trevliga och vi fick sluta två timmar tidigare.

Efter jobbet så åkte jag hem och tog en macka innnan jag tog bussen tillbaka till gymmet. Kosntigt nog så var jag mer än taggad på att gymma. Helt sjukt med tanke på att jag jobbat hela dan. Men jag körde på som bara den och både sprang/PW ett tag och körde armar. Var helt slut efter och höll på somna på bussen. Men jag älskar ändå känslan efter ett hårt pass!



Ändrade planer

Hej på er! Det blev inge jobb för mig idag för det gick magsjuka på alla avdelningar så vi ska få ett nytt jobb i morgon. Istället bestämmande jag, saga och Vanessa oss för att träffas. Jag skyndade mig hem och åt min matlåda och sen mötte jag upp dom och åkte till billingehus och sola och badade. Tråkigt nog så blev det dåligt väder efter några timmar så vi åkte ganska tidigt. Men kul hann vi ändå ha! 

Kom precis hem innan åskan satte igång. Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp 06.30 i morgon för att börja mitt nya jobb, vilket jag inte vet vad det är? Det får vi se helt enkelt! Sov gott!




Last day of freedom!

Som rubriken lyder så var detta min sista dag innan mitt sommarjobb, vet inte om jag redan sagt det men jag ska i alla fall jobba på ett äldreboende. Ska bli intressant att jobba med äldre den här sommaren, då jag jobbade på dagis förra. 

Idag har jag inte gjort nå jätte mycket. Skulle egentligen bada på boulongnerskogen med saga men hon kunde inte så då fick jag med shahrzad istället. Det var rätt skönt där tills det bröjade regna, så vi skyndade oss till bussen och åkte hem. På vägen hem ringde pappa mig och frågade om jag kunde laga mat för dom skulle komma hem sent så jag satte igång direkt när ja kom hem att göra köttfärssås och makaroner. Sen duschade jag och tvättade lite kläder. Låter som värsta wifey jag vet! :) 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig iordning för att sova, så godnatt! :)




The list

10 saker jag tycker om:

Att vara med kompisar

Att träna

Shopping

Mat

Min familj

Gå på konserter

Att göra mig fin

Åka utomlands

Sola och bada

Sovaaa

8 saker jag vill göra i framtiden:

Skaffa familj

Bli framgångsri                                                                                                                                        

Bo i mitt drömhus                                                                                                                                        

Gifta mig                                                                                                                                      

Resamycket                                                                                                                                        

Skaffa hund                                                                                                                                          

Flyga helikopter                                                                                                                                      

Hoppa bungyjump                                                                                                                                  

Ha en walk in closet!

6 bloggar jag läser:

http://ainalesse.spotlife.se/

http://viktorfrisk.nu/

http://nattstad.se/vannokavak

http://irakovalchuk.blogg.se/

http://www.nattstad.se/saagafahlen

http://paam.nu/

5 ord som beskriver mig:

Glad

Lojal

Ärlig

Otålig

Nyfiken

5 platser jag tycker om att vara på:

Hemma

Hos kompisar

Utomlands

På café/restaurang

På havet/naturen

4 saker jag är rädd för:

Att inte hitta "den rätta"

Att vara arbetslös efter gymnasiet

Att mina närmaste går bort

Att få en sjukdom

3 saker jag ser fram emot:

Att fylla 18!!

Att åka utomland med kompisar

Studenten

5 bra filmer:

A walk to remember

She`s the man

Hungerspelen

his means war  

Growns ups

1 sak folk inte visste om dig:

Jag var väldigt osäker på mig själv förut och tog åt mig väldigt mycket av vad folk tykcte och tänkte om mig, men det har försvunnit dom senaste åren.




En tripp till Mariestad

Hejsan hejsan! Här sitter jag och kollar på gamla youtubeklipp av snooza med Simon och Emil. Asså deras humor är ju så dålig att den blir rolig! 

Som jag berätta igår så åkte jag till Mariestad idag. Hade lite panik här i morse då jag försovde mig och var tvungen att fixa massa saker men som tur så hann jag i sista sekunden. Väl i Mariestad så mötte Andrea mig vid bussen och vi gick direkt till henne och gjorde lite mackor och cyklade till en badplats och låg där några timmar. De var så underbart skönt! Solen brände på och vattnet var svalkande. Höll på och somna flera gånger när vi solade för att det var så skönt! Efter några timmar cyklade vi vidare och hon guidade mig runt i staden. Sen hamnade vi hemma hos henne framför Wii och ett avsnitt av tvd innan jag åkte hem. 

Juste! en liten fun facts var att ja träffade shahrzad på bussen till och från Skövde idag. Hon skulle till Göteborg med sin kompis så det var ju lite roligt att träffa henne!



Ensam hemma

Känner mig som pojken i ensam hemma som äter ihjäl sig när föräldrar inte är där.

Dagen började med att jag gick upp vid 8 för att åka med pappa och oliver till båten. Vi var vid hamnen i Karlsborg mest hela dagen och badade och åt glass. Sen på kvällen var det typ någon allsång där så vi kolla lite på den och sen gick jag och väntade på bussen. Dom ska sova över där men jag kände för att sova hemma då jag ska upp tidigt i morgon för att träffa Andrea i Mariestad.

Nu ska jag fortsätta stoppa i mig allt ätbart jag kan hitta och sen sova!



Skön sommaroutfit

Enkel men snygg outfit som passar perfekt en varm sommardag, Allt är från Ginatricot 

NEJNEJNEJ!

Asså nej, nu fick jag reda på att Saga och Hannah ska åka till Turkiet nästa vecka!!? fan vad avundsjuk jag blev när jag såg det! Här ska jag ta hand om massa gamlingar medan dom kan ligga och steka på stranden en vecka!! Asså nej jag orkar inte med mitt liv! Måste byta ämne nu innan jag blir galen.

I morse som vanligt drog jag till gymmet och körde ett armpass. Sen åkte jag hem käkade lite, snackade med Ira någon timme. Sen ringde Shahrzad från ingenstans och fråga om jag ville hänga med och bada, why not liksom? Passar på när vädret var på topp. Synd bara att solen försvann när vi väl skulle sola... Aja får väl vara blekast i kvarteret som alla andra år! Tack för mig!

You better work b*tch!

Hej! Varför är veckorna så sega? Längtar nästan till när jag börjar jobba så jag får något och göra. Idag hände det inte så mycket eller jo kanske lite. När jag var på Ica maxi efter att köpt lite mellanmål så gick brandlarmet igång och dom ropade upp att det brann i byggnaden. Alla fick typ panik och började springa ut. Jag tyckte att det luktade lite bränt så det var väl därför. Sen tog jag bussen till arenan och körde ett benpass. Efter maten mötte jag upp och shahrzad och gick en promenad, eller promenad och promenad vet jag inte om jag kan kallat. Mera att vi gick till sjön och satt där och snacka skit! Haha!
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sätta på ett avsnitt av någon serie. Godnatt!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus