För det är fredagskväll och veckoslut vill man bara-FUCKA UR!

-Eller inte för min del! Nej för jag sitter hemma och har nyss sett på säsongstarten av let's dance. Kenza och Benjamin var ju helt klart bäst ikväll! 
Annars då? Jo jag hade en helt vanlig fredag med lektioner och gymmet på de. Sen lämnade jag även tillbaka en efterlängtad bok som dom tjatat om på biblioteket och reserverade även en bok vid namn "femtio nyanser av honom" ryktas om att det är en väldigt bra bok och många jag känner har tipsat den. Så why not? Just nu så känns det inte som om någon bok kan slå  "underbara helvete" Men det återstår och se. 

Planer för imorgon ser ut så här: 
Ska på dan åka till lager 157 med Johan och Johanna, och se om jag kan hitta något, har ju fått studiebidraget nu så det är perfekt!
Sen följer jag troligtvis med dem hem och har en trevlig middag. Får se om jag hinner blogga nått i morgon. Tills dess, ha en bra helg!
LOL 

Min dag

Hade en väldigt stressig start denna morgon. Har inte vant mig vid att vi börjar tidigare än vanligt. Hade sa klockan på 06.30 men jag gick upp 7. Så jag han inte fixa håret eller nånting och jag duschade igår kväll så det så ju helt kaos ut men jag levde med hela dagen. Men som tur han jag ändå med bussen. Nu hade jag inte tänkte skriva ett inlägg om mitt hår så jag lämnar det. Idag på svenska fick vi se klart filmen "the pianist" en film om en judisk pianist under andra världskriget. Den var lite sorglig men lärorik.  

På lunchen gick jag, Andrea och Saga till spice and rice och åt thai mat. Kan ju säga att min och kompisen Fannys kyckling wok smakade mer än deras. Så lite minus på det. Men det slog ju skolmaten i alla fall!

Efter skolan gymmade jag med Saga på sportlife där hon gymmar. Det är lite mindre än mitt men det var mycket "lyxigare". Plattång och bastu ser man inte på mitt gym. Vi var där lite mer än timme och körde lite blandat då vi båda var rätt sega. Sen när jag kom hem åt jag en grapefrukt för första gången. Den smakade lite beskt men helt okej. Har hört om någon diet då man bara äter en halv sådan och vatten till middag. F*n va boring!

Har nyss anmält mig och pappa till handledarkurs på körskolan nästa måndag. Längtar!! Haha ska bli så kul och få köra runt i stan. Video på det i framtiden.






Kort dag

Hade bara två lektioner , spanska och matte. Så vi slutade innan lunch. Urskönt! Gick en promenad med Hannah i det fina solvädret till en annan busshållplats för att bussen var sen. Sen jag kom hem har jag ätit nudlar och kollat på gossip girl. Ska skriva klart en uppgift senare. Men nu försöker jag hitta senaste avsnittet av pll. Får väl vänta tills det kommer ut på swefilmer. Funderar på om jag ska göra en smoothie, det har typ blivit men nya dille. Det är ju såå goott!
- Bild från en media uppgift

Fixar lite med bloggen

Hejhej! Håller på och fixar lite med bloggen. Har bytt typsnitt och header. Vet inte om jag är helt nöjd. Men, jag tänkte satsa på svartvitt i alla fall. Så jag ska ändra den rosa textfärgen, men jag är för trött för det nu så jag fixar resten i morgon. 

Historian var inställd idag så vi slutade en timme tidigare, så jag hann gymma lite längre än jag tänkte. Sen mötte jag upp pappa och hade utvecklingssamtal, vilket gick bra. 

Nu ska jag se ett avsnitt av gossip girl sen sooova!
- haha, skön bil på vägen till gymmet.

Godmorgon!

Sitter och väntar på lektionen. Vi har längsta dagen idag 8-4. Och efter skolan har jag utvecklingssamtal så jag ska gymma efter skolan och sen gå tillbaka till skolan. Juste jag gjorde typ ett service test igår kväll till min ansökan till skara sommarland som jag prata om förut. Det var jätte jobbiga frågar typ -vad skulle du göra om..... Eller hur skulle du agera om..... Och flera svars alternativ. Jag hoppas verkligen att jag får jobb där, de vore så kul!
Vårjackan på.  

Smoothie - nyttigt, enkelt och supergott



Gjorde nyss en jätte god smoothie till mig själv. Jag är oftast väldigt sugen på nått efter skolan och istället för att äta massa godis, kakor etc. Så varför då inte göra en god smoothie på en minut. 

Det är bara och mixa lite frysta blandade bär eller frukt med yoghurt/ kvarg/fil/mjölk. Ja det finns väldigt mycket och välja på beroende på vilken konsistens man vill ha. Men idag gjorde jag en med kvarg, blåbär och hallon. Tog en skvätt mjölk i också för den blir så tjock annars. Sen lite pressad citron för att få lite extra syra. sen är det bara och mixa ihop allt och hälla upp i ett glas. Svårare än så är det inte!

Ps! Om ni vill ha ännu nyttigare och proteinrikare så kan man ha i lite fryst spenat eller havregryn.


Haha så skön!


Söndagar och dess seghet

Dagen har gått väldigt långsamt idag. Känns så ofta på söndagar. Vet inte riktigt varför. Men jag antar att det är för att man är trött och seg efter att ha lagt all sin energi på fredag och lördagen. Det jag har gjort är att vi lämnade Wilda hos Hannah idag :'( känns lite tråkigt. Men förhoppningsvis är vi hundvakt flera gånger! Sen åt vi hamburgare och sen åkte vi tillbaka hem. Förutom att ha pluggat lite matte med pappa så har vi spenderat 3 timmar framför os avslutningen på tv. Jesus vad fint det var! Jag är helt imponerad över att dom kunde få till den så bra. Jag är inget os fan direkt för övrigt men allt som händer utanför grenarna är ju intressant :D
 
Nu ska jag läsa lite ur min urtråkiga bok hade jag tänkt. Vi får väll se hur långt det går dock. 
 

- världens mysigaste hund.
 

Puss O hej!
 

Hundvakt

Nämen hej! Kan ju berätta att jag åkte till Sharzhad igår kväll. Vi hade våran traditionella fredags-filmkväll med massa gott. Vi såg på filmen "Magic Mike" hade högre förhoppningar på den filmen efter vi sett trailern men den var en succé film direkt! Men helt okej. Skådespelarna gör filmen bättre.

Idag har jag som jag berättat vart hundvakt, eller rättare sagt jag är, åt Hannahs hund Wilda. Hon är världens snällaste och lugnaste hund jag träffat! Så söt! Gick en lång promenad med henne i morse med Sharzhad. Vi gick ända till sjön och tillbaka. Så både jag och Wilda var helt slut efter så vi nästan somnade. 

Sen kom Johan och Johanna hit och ville träffa hunden. 
Jag och pappa gjorde en jätte god middag idag. Vi åt räkmacka och fruktsallad till efterrätt. Och sen som vanligt såg vi på melodifestivalen. Var helt säker på att Anton skulle gå till final, och de gjorde han! Wiho! 
Var det bara jag som tyckte att introt på han Josefs låt var jätte likt rihannas låt "stay" ? 

Men hursomhelst ska snart och gå och sova för jag gick upp ganska tidigt i morse men innan det blir det en promis med wilda. Så godnatt från mig och ha en bra lördagskväl!





It's friday

Hello! Skönt med fredag nu då! Sportlov för stockholmarna dock. Hannah och saga är i Stockholm nu och ska se på James Arthur. Typiskt att man inte kunde följa med!  Dagen har gått snabbt. Efter skolan skyndade jag mig till gymmet och körde ett tag sen åkte jag till resecentrum och missade bussen när jag skulle köpa en aloe Vera dryck. Så det var inte så kul och vänta i regnet en kvart. Men det var det värt för drickan var jätte god verkligen! Väldigt uppfriskande. Nu har jag ätit mat och ser på tv. Tror jag ska träffa Sharzhad senare. Vi får se :) 


 

roadtrip

Hello! Dagen har vart riktigt bra faktiskt! Jag höll på missa bussen men jag hann i sista sekunden! Det var pannkakor till lunch. V körde pannkakstävling och jag förlorar.. BUHU! Efter skolan åkte jag med Saga och Hanna till Elins esplanad och kollade runt lite. Sen åkte vi till max och käkade. Köpte en skit stor milkshake. Asså den var enorm orkade knappt halva, men det var riktigt god!
 
Sen åkte vi tillbaka till stan och mötte Sagas mamma och skulle köpa parkeringsbiljett. Sen fick vi någon konstig idé om att vi skulle gömma oss i deras bil. Så vi stängde in oss i bakluckan och kastade bort nyckeln. Och då så går bilalarmet igång precis när Sagas mamma kommer, PINSAMT! Haha lite kul dock. Sen åkte Saga hem och jag följde med Hannah hem en snabbis. Ska nämligen vara hundvakt åt hennes hund i helgen. Haha får se hur det går ;) Nu ska jag se på gossip girl. Chaio!
 
 
 
 
 

Måste klippa mig

Har sett länge nu att jag verkligen måste klippa mig! Herre vad det är slitet... ett under att ingen har sagt nått. Så fort jag får studiebidraget måste jag boka tid och klippa bort allt. Eller inte allt men det som är slitet.Hatar att gå till frisören. Gör det max 2 gånger per år. Tycker om min längd på håret nu och jag vill inte ha så mycket kortare och orkar inte ha längre. Jag och min kompis Fanny pratade förut om att vi skulle bara gå till en bra frisörsalong och låta dom göra vilken frisyr som helst som passar en. Skulle vara rätt kul ändå men jag skulle säkert ångra mig jättemycket efter. Men vi får se med det!
-Mitt hår som naturligt när jag inte fixat det.
 

Det går framåt

Hej bloggisen! Känns inte som en vanlig skoldag idag då vi bara hade två lektioner för att den sista var inställd. Fast dem lektionerna var inte jobbiga alls. På spanskan fick vi se på hockey os, och på matten gick vi igenom provet vi gjorde förut. 

Efter skolan tog jag mig till gymmet och testade lite nya övningar bl.a. Knäböj med skivstång och vikter. Kämpade mer än vanligt och stretchade även efter, vilket är något jag nästan aldrig gör då jag inte har tid eller orkar. Sen åkte jag hem och åt mat stog även emot semlorna som dom hade gjort och tog en frukt i stället! Nu håller jag på och ser på gossip girl. Har bestämt att jag ska se igenom hela serien eftersom jag aldrig såg klart den förut. Ska sova snart. Börjar 8.30 i morgon. Vanligtvis börjar jag 9.45 men dom har flyttat en lektion så vi slutar tidigare i stället. Nu ska jag fortsätta kolla och sen sova. Godnatt!
-Bild från nyår. 

Sommar/vår outfit

 
Perfekt sommar outfit att ha nu i sommar. Ett par färgglada shorts till en vit blus tycker jag är as snyggt! Sen tycker jag att bruna skinnväskor passar mycket bättre på sommaren än svarta. Ett par guldiga smycken och en klocka piffar alltid upp en tråkig outfit. När det kommer till skor så funkar converse i alla lägen. För min del så tycker jag bara att vita är snygga och passar också till allt. Sen såklart ett par snygga solglasögon på de!
 
Blusen // shorts // väskan // klockan // solglasögonen

Vad händer med att våren skulle komma?

Hej och förlåt för den sämstaste uppdateringen! Nej men det händer inge kul i mitt liv det är bara det vanliga -Skola,gymmet,hem,plugga,sova. Inget roligt med det.
Idag är det tisdag, vilket är veckans tuffaste dag då vi går till 4 och bara har massa teoretiska lektioner. Men, konstigt nog så gick den mycket snabbare än vanligt. Vi hade redovisning i no och det gick sämst för min del. Vår grupp hade inte övat nånting innan och jag kunde knappt min text så jag fattade inte ens själv vad jag läste. Men aja!
Igår var det så fint vår väder. Körde på vårjackan och Converse och jag frös inte alls men nu har det börjat snöa? Inte bra! Jag vill ha sol och värme!
 
-Bilder från hur det ser ut utanför mitt fönster just nu.

Biotime again

Hej hej! Som jag sa igår så blev det en tripp till gymmet. Där körde jag lite blandat men jag försökte fokusera på rygg och mage. Sen gick jag mot pappas jobb för att slippa ta bussen så åkte med honom hem istället. Sen efter maten åkte vi på bio med min bror. Vi såg the monuments men. Det var en krigsfilm. Inte riktigt min favorit film kategori men den var ganska bra ändå. Det var lite komedi i den så den var rolig på samma gång. Nu ska jag försöka plugga lite sen sova för i morgon börjar skolan igen, Oh no.



De vet du

Idag har jag inte gjort nå speciellt heller. Vi har haft lite gäster så jag har vart hemma. Skolan börjar snart. Det här lovet har vart ganska bra ändå. Har gjort ganska mycket. Och jag tycker inte det har gått för snabbt. I morgon blir det nog gymmet som vanligt. Sen får vi se vad som händer.

Den här låten har vart i mitt huvud hela dagen. Fråga mig inte varför.

Glad alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag och jag har ingen att fira den med i år igen. Fan va lonely! Nej men familjen finns ju. Vi åt choklad pudding så de var så vi firade. Var en sväng förbi gymmet idag. Åt en baguette på vägen dit. Vilket jag ångrar då jag mådde skit illa så jag sket i uppvärmningen och gick direkt på styrka istället. Har även vart duktigt och gjort lite matte som jag ligger efter i. Pratade nyss med iris. Vi pratade om allt möjligt. Längtar tills sommarn då vi har så mycket planet för den :)



Simmat

I morse blev det ingen sovmorgon heller. Jag och Sharzhad åkte till arenan och simmade 1 km. Kändes väldigt bra efteråt. Vi smet även in till äventyrsbadet och åkte lite vattenrutchkanor. Haha vi var som 7 igen. Sen bastade vi ett tag och sen åkte vi hem. Har nyss bakat muffins. Värsta wifey ja vet! 



tågluff

Som ni ser i rubriken så har jag typ tågluffat hela dagen. Gick upp 8 idag för att sen möta Hannah på stationen halv 9. Därifrån tog vi tåget till Mulljsö där vi mötte Saga och hennes kusiner som vi var barnvakt åt under dagen. Sen när vi skulle hem bestämde vi oss för att i stället åka till Jönköping som bara låg 20 min ifrån. Så vi skyndade oss till tåget och åkte dit. Vi gick runt lite i affärer och fick även med mig hem ett par jeans som jag kan visa i ett annat inlägg. Nu ska jag se senaste pll avsnittet och sen sova. Har vart en ganska lång dag. Puss och hej leverpastej!
 
 
 
 
 

Jag får panik!

Asså den här dagen började inte bra. Efter jag hade käkat frukost och gjort mig i ordning för att åka till gymmet och träna så hittar jag inte mitt gymkort. Så jag vände upp och ner på hela rummet för att hitta det. Sen fick jag se att även mitt leg är borta (det går bra nu, ja vet!). Fick springa till bussen och som tur så han jag med den. Fick köpa ett nytt gymkort och tränade en timme. Sen har jag inte gjort så mycket mer. I morgon ska jag i alla fall till Mullsjö med Hannah och saga och vara barnvakt. Haha, vi får se hur det går. Hörs i morn!



Sportlov

 
 
Hej! Gud vad skönt att slippa söndagsångesten igår!! Har ju sportlov nu så det är jätte skönt. Igår på dan var jag, pappa och Oliver på bio. Vi såg Sune på bilsemester. Den var inte lika bra som den förra men humorn får ju vem som helst och skratta ändå. Sen på kvällen var Shahrzad och Hanna här. Vi käkade pizza, tog bilder, såg massa filmer, snackade och lite till. Sen vid 12 åkte Shahrzad hem och jag och Hanna såg på pitch perfect och sen somnade vi. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Hanna var rätt sega. Vi såg på tv, körde lite kinect och sen rann tiden iväg och hon åkte hem. När hon hade åkt tog jag en lång varm dusch, så skööönt!
 

Blackandwhite

-Bilder från igår.
Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och myser med min säng och lyssnar på Oscar Linnros. Har legat här en timme nu, orkar inte gå upp. Igår gjorde jag inget speciellt. Var hemma, städade, lagade mat och gick en powerwalk. Ikväll så kommer däremot Hanna och Sharhzad hit och ska sova här. Så de kommer bli kul och förmodligen mycket fett. Nu ska jag snart gå upp och göra en god frukost/brunch. 

Victoria Secret

 
 
Älskar dofterna från Victoria Secret. Den finns så många olika goda. Det negatvia är att doften försvinner ganska snabbt på body misterna. Mina favortier är Love spell och Such a flirt. Från början hade jag bara en men sen fick jag två av Hannah och sen köpte jag tre själv i London. Så nu har det ju blivit några stycken med åren. Coconut passion body lotion har jag blivit också en favroit. Tar den alltid på händerna innan jag går ut. 
 

 
 
 

Klocka



Köpte en klocka förra veckan från ur och penn. Ville köpa en Marc Jakobs i London men sen tänkte jag att i stället för att köpa en jätte dyr så kan jag ju istället köpa en som är billigare och samtidigt ha råd med något mer. Guld är så jäkla snyggt också tycker jag! En klocka och lite smycken kan verkligen piffa upp en tråkig outfit. 

Fredag

Hello fredag! Har största matkoman efter att ha ätit tacos. Har bara ätit massa idag känns det som. Jag och Hanna köpte kladdkaka i dag i matsalen till efterrätt och herre vad mätt man blev efteråt!! Efter skolan åkte jag och pappa till rusta och handlade lite grejer till mitt rum. Det börjar bli riktigt mysigt nu faktiskt! Köpte ett par mya hörlurar också eftersom jag har tappat bort mina gamla. Just nu ser vi på OS och jag är inte så intresserad av det alls så jag tror jag ska se en film eller nått.
Ha en bra fredags kväll!
Asså åh hatar det här spelet!


I just want to be cool

 
 
 
Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga! 

Sometimes we all need a break.

Har vart hemma och degat hela dagen. Till slut kunde jag inte hålla mig längre inne så jag tog bussen till stan och köpte ett par nya jeans på cubus. Sen tog jag bussen hem och åt mat. Ska försöka att plugga lite men jag är så trött. Ska gå till skolan i morgon för jag känner mig lite bättre. Vad tycker ni över vinnarna av PH igår då? Själv så tyckte jag de var bra. Alla fall för Aina. Trots att jeppe svek henne. Jag måste berömma jeppes listighet genom hela programmet för hade han aldrig varit så falsk som han varit så hade han ju aldrig kommit så långt som han gjorde!

 
 




Sickness

Halli hallå! Sitter och kollar på finalen av paradise hotel nu. Vet redan vem vinnaren är men det är kul och se hur dom röstar ändå. Kände mig förkyld i morse men jag gick ändå till skolan för vi hade prov, Som gick åt skogen. Kände att min hjärna var lite off. Och jag blev mer sjuk. Ska nog stanna hemma i morgon och vila. Känns som man missar jätte mycket en dag men jag måste bli frisk. Vi hade bara två lektioner idag så jag kom hem typ halv 2. La mig direkt i sängen och kollade på film och sov några timmar. Hoppas ni mår bra och är friska!



It`s my birthday fellas!

Idag är det ju som sagt min 17:e födelsedag! Ett år närmare 18 så det är ju typ det ända positiva :D Nej men jag, Vanessa och Hannah tog en "födelsedagsfika" på rådhuset efter skolan, vilket var rätt mysigt!
 
 
 Igår så gick jag och sharzhad en morgonpromenad. Lite random men vi både var rätt syssellösa så det var bra att vi hörde av oss. Sen fick vi nå ryck och ville åka pulka. Haha slutade med att vi gick förbi mig och "snodde" brorsans pulkor och gick vidare till backen. Har inte gjort det på ett par år, så de var rätt kul! Sharzhad har lite filmer på när vi åkte på sin mobil så det kanske kommer uppp senare. Sen på kvällen kom Johan och Johanna på middag till oss. Fick en jättegod Ralph Laureen parfym av dom. Nu har jag pluggat lite inför sista provet samhälllskunskap innan sportlovet. Nu är PH som gäller! Gaah! finalveckan!!
 
 
 
 
 

Yesterday

Ååh vilka gulliga vänner man har som överraskar mig med tre rätters middag för att jag fyller år! Var helt inne på att ville skulle bowla igår så jag gick till arenan dit vi skulle mötas men ingen av dom var där. Sen så ringde Vanessa mig och sa åt mig att gå till parkeringen och dör satt hon i en bil och sa åt mig och ta på mig mössa och hörlurar. Så jag kunde varken se eller höra något. Hon sa att bowlingen var fullbokat och att vi skulle åka någon annanstans. Vi åkte rätt länge och efter en krokig väg så var vi framme hemma hos saga där dom hade ordnat en jätte fin tre rätters middag och en super god tårta. Efter maten spelade vi kinect och körde lite pandoras ask som i PH, lite roligt och lära känna varandra lite bättre :D vi hade i allafall en jätte rolig kväll!







 Lite spexat sådär 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus