Bara och bita ihop!

Hej hej bloggen!
Jag tog en liten paus från dig av lite olika skäl. Dels så låg jag hemma hela dagen igår och åt ingenting. Vet inte riktigt vad det berodde på. Trodde att det var magsjuka men idag mår jag betydligt mycket bättre! 

Jag tog beslutet med min chef att jag skulle jobba heltid hela påsklovet. Kanske inte det roligaste valet jag gjort men det lönar sig i slutändan!
Så jag körde på idag från 12-21. Det gick väldigt bra! 

Juste, jag såg ju som sagt insurgent i lördags. Den var inte den bästa filmen jag sett men helt okej! Om jag ska betygsätta, ger jag 6/10




Biotime

Kol nyss hem från stan, köpte lite små saker till mig själv, inget speciellt. Ska snart bege mig till bussen igen för att gå på bio med Shahrzad. Vi ska se insurgent. Vi såg divergent förut och den var ju sjukt bra så nu är det uppföljaren.  Hoppas den är bra!

Smakade den nya persiko/passion smoothien på donken. Sjukt god!

Middag med gänget

Gårdagen var väldigt slapp och skön. Vi hade typ inga lektioner. Och istället för idrott såg vi på showen Colors av estetarna. Förvånansvärt bra!
Jobbade sen i 5 timmar. Gick väldigt bra! Tryckte i mig massa våfflor och lyssnade på musik mellan samtalen så tiden flög iväg. 

Dagen startade jag med ett skönt gympass. Sedan skyndade jag mig till lektionen som bestod av påskfika och film. Så mysigt! Sedan var det bara och bege sig till jobbet som alltid. Efter det mötte jag upp tjejerna för middag. Vi åt på ett jätte mysigt ställe i Skövde. Wästgårda bbq, god mat och trevlig personal! Vi hade ett "litet" sent firande av min födelsedag. Fick en prenumeration på glossybox! Fina vänner har man!





Våffeldagen utan våfflor

Hejsan hejsan!

Idag har varit en både jätte bra, men även en seg dag. Vi hade som sagt matte prov. Kändes inte som jag kunde allt men jag hoppas verkligen jag klarar mig.

På jobbet gick det rätt trögt. Hade glömt matlåda så jag satt och prata om allt mellan himmel och jord på rasten tillsammans med min chef. Väldigt trevligt! Det var ju även våffeldagen och det hade han glömt så han lovade våfflor imorgon haha. Fick även min första lön idag! De var bara från min två veckor i februari så det var ju inte så mycket att hänga i granen om vi säger så. Men jag klagar inte!


Nämnde jag att vi har köpt biljetter till summerburst i Göteborg!? Taggaaa!

Inte min dag

Vilken dag!

Inget sånt att jag kom försent till skolan, eller att jag kuggade på matteprovet. Började med att jag var på banken för att fixa lite grejer. Skyndar mig sedan till jobbet. Efter en halvtimme där inser jag att något fattas. Min dator! Springer tillbaka till banken. Tur i oturen, så ligger min dator där jag lämnade den. Tacka Gud! Skynda mig återigen tillbaka till jobbet. Porten är låst. Försöker att få kontakt med någon men ingen såg eller hörde mig. Blir tvungen att ringa och störa min Chef som hade sin lediga dag och fråga om koden. 

Ja det var väl typ de! Annars är väl allt bra. Vi har däremot matteprov på onsdag som inte känns lika bra. 



Det tar aldrig slut

Det här med mat och framförallt, frukost bilder. Kommer aldrig ta slut på min blogg. Jag älskar frukost och kommer alltid göra det.


Dagens <3

Årets första bbq




Årets första grillning hemma hos Johan idag
Sjukt god mat! Myste även mycket med lilla Vigo. Vi var där några timmar och sen åkte vi hem. Jag och Oliver bakade kakor medan pappa lagade mat. Bra teamwork! 

Idag är det fredag..

... Fall ni inte visste.

Nej men, hej! 
Hoppas allt är bra med er! Jag mår fint. Har nyss käkat pappas hemgjorda pizza, Mums! 

Denna vecka har varit så meningslös. Vi har haft massa håltimmar och lektioner där vi inte gjort något vettigt. Kunde lika gärna sjukanmält mig hela veckan!

Min bror Johan fyller 25 på söndag så vi ska fira honom i morgon hemma hos dom. Ska bli jätte mysigt!

<333

Jag behöver dig

Allt jag vet är att jag behöver dig i mitt liv 

Jag behöver dig vid min sida 

Jag behöver höra din röst

Jag behöver dig 

Porthäng

Så himla onödig dag. Vi hade spanska prov i morse och sen en håltimme på 3 timmar. Därefter såg vi någon konstig film på biblioteket. Bättre än lektion! Jobbet gick bra. Min coach fyllde år idag så alla blev bjudna på glasstårta. Inte helt fel det heller! Ringde även min bror och försökte sälja på honom men han var kyligare än is. Tur att isen smälter till slut! 


Missade bussen, så de blev en sväng förbi Wase!

Hemmadag

Stannade hemma idag för jag kände mig inte kry nog för att springa till bussen. Därför har jag legat i sängen hela morgonen och kollat på film. Även gjort en god brunch och pluggat lite. Nu ska jag trycka i mig lite Alvedon och te och fortsätta kolla på filmer.




Usch på detta

Nej fy allting går bara neråt här. Jag har dragit på mig en jobbig förkylning. Trodde inte det var något imorse så jag var med på idrotten men det har bara blivit värre. Så himla tråkigt. Har även prov i morgon i psykologi så jag får inte vara sjuk då. Har suttit nu i några timmar och försökt förstå mig på hur psykologin fungerar men jag är lika kunnig som jag var innan jag började. Ska gå in och hämta en macka eller nått. Hoppas ni har en trevligare kväll. Godnatt!



Weird and weird

Hejsan! 
Ska precis "göra kväller" som mormor brukar säga! 

Men innan det tänkte jag uppdatera er lite. Jag var ju som sagt och träffade min kära vän Fanny igår en snabbis. Jag visade runt henne en liten snabbis i Skövde innan hon var tvungen och åka hem till Stockholm, alltid lika tråkigt att säga hejdå. 

Idag hade vi värsta onödiga skoldagen. Vi hade 2/5 lektioner så jag slutade tidigare än förväntat. Därför gjorde jag Hanna sällskap en stund på stan innan jag begav mig till jobbet. Köpte med mig lite energi för att ta mig igenom dagen. Vilket jag gjorde! 



Om jag var denna tjejen!!

 
 

Klassfest 2.0

Hej hej!

Ligger just nu i min säng och lyssnar på lite musica. Ska snart bege mig till stan för att möta upp mina bästa vän från stockholm som är här. Ska bli så kul!

I fredags efter jobbet satte jag mig direkt på en buss mot Ryd för klassfest. Jätte kul som alltid även fast vissa drog tidigare och andra snodde med sig andras drickor. Aja sånt som händer! Vi andra hade alla fall en rolig kväll med massa dans och lekar. Jag, Saga och Hannah svängde förbi stan innan vi gick hem. Där hittade vi några pysslingar som gjorde oss sällskap. 


Vi ba glassar


Två härliga bilder från håltimmen. Jag och tjejerna tog med oss solen till torget och njöt av värmen. Nästan att man kunde tagit shortsen haha. 

Spanska provet som jag hade imorse måste varit ett skämt. Asså bokstavligen fattade jag i princip ingenting. När tom A- barnen börjar tveka är det ju något skumt. Lär ju gå åt skogen.

På jobbet gick det rätt segt. Men efter en samtal med min coach kom jag upp på spåret igen. 

Nej nu ska jag gå och ta en macka innan jag avrundar denna torsdag. Chao!

Självförtroendet är det viktigaste du har

Hej bloggen! En glad Fanny har vi här!

Kan ni gissa vad det berodde på?
Mitt jobb! Jag kom dit med tron om att jag inte skulle sälja nånting men går därifrån men två nya kunder. Chefen mutade oss med smörgåstårta i morgon om vi sålde 90 orders. Jag är inte säker men jag tror att vi kom dit! Hoppas verkligen så slipper jag tänka på matlåda...
Hursomhelst gick skolan helt okej idag. Vi har spanska prov i morgon som vi fick reda på igår så det känns ju mindre bra. Känner att jag kommer inte bli helt förkrossad fall jag failar totalt då det är hans fel och informera oss så sent. Jaja vad ska man göra.

Snart är det helg igen och jag hoppas att den helg blir riktigt bra!



I morgon kommer jag träffa min lilla kompis igen! Han är redan 6 månader?! Kan knappt fatta det själv.

Helgens

Denna helg har varit väldigt lång och rolig. Det hände mycket och det var väl därför den kändes så lång, plus att jag var ledig igår. 
 
Lördagen var väldigt stressig. Som vanligt jobbade jag på fredag kväll så jag planerade en skön sovmorgon men så blev det inte! Blev istället en kort sväng förbi göteborg för att träffa en gammal kompis, sedan var det bara och skynda sig till tåget tillbaka till skövde för middag med tjejerna. Vi hade det supermysigt och skapade sjuka minnen som vi kommer ha med oss ett bra tag,haha. 
 
Planen var att jag skulle ta sista bussen hem men av någon anledning hamnade jag kvar i hannahs säng tillsammans med henne och Saga. 
 
 

De bästa med att vakna varje morgon



Frukost, fy vad jag älskar dig!

Vad händer idag då? Jag har studiedag så det är jätte skönt. Sov i 12 timmar i natt. Varför jag gjorde det tänkte jag göra ett inlägg om senare.

Tänkte tvätta och städa lite idag. Får se om jag gör något av det haha. En sak som är klar är att jag ska vara på jobbet kl 5. 


Man måste backa lite för att sedan ta sig längre

Ja, vad ska man säga här.

FN- rollspelet som jag nämnde senast slutade inte som planerat. Inget land vann så det var ju lite onödigt efter alla diskussioner vi gick igenom. Hursomhelst var det två roliga dagar som vi alla lärt oss mycket av.

Igår vet jag inte vad som hände. Mitt humör var helt kaos och jag kände mig helt borta i huvudet. Visste inte ens vad jag prata om till kunderna på jobbet. Så jag kände att det inte var någon idé och sitta där och försöka så jag packade ihop och åkte hem. Tur att jag har världens bästa kollegor som förstår mig. 

Idag kändes det lite bättre i alla fall. Jag tog mig iväg till skolan och sedan vidare till jobbet. Kan ju säga att jag helt klar inte ångrar mig! Jag sålde mycket bättre än förväntat och fick mycket beröm. Känns så härligt att känna att man gjort något vettigt och även fått nöjda kunder på de.

Nu sitter jag i köket och njuter av min omelett och inleder helgen. Kram!



Senaste och nu

Hej bloggisen!! ( euw )

Nej men, Hej! 
Är för tillfället på gymmet. Har varit här dom senaste dagarna och helgen för att komma igång igen trots att jag jobbar. Tisdagar är min enda lediga vardag så man får passa på!

Idag har vi har vi startat ett Sk "fn-rollspel" vad det innebär får ni googla upp för jag orkar inte förklara.
Hursomhelst var min grupp landet Samoa. Nu tänker säkert vissa av er "och vart fan ligger Samoa"  det får ni också googla.

Vi gick omkring i kavaj och skjorta hela dagen. Rätt skoj. Vuxenpoängen trillar in som dom ska. Nej men det gick bra för mitt land i alla fall. Vi ska fortsätta i morgon och se hur detta slutar.

Fortsättning följer.



JA


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus