Frajdäj!

Då inviger vi denna helg då! Det är bara skit på tv så jag tror jag ska se några avsnitt av pll. Dagen har vart ganska bra. Tog ett ben pass på gymmet efter skolan men jag glömde mina hörlurar och jag tränar alltid så segt när jag inte har musik i öronen. 

Imorgon ska jag och tjejerna bowla och äta nånstans. Jag fyller ju år nästa vecka och alla var lediga denna helg så vi bestämde att vi skulle hitta på nått tillsammans. Helt sjukt att det snart är ett år tills jag fyller 18!! 

Juste! Såg att jeppe och Jesper befinner sig i Skövde nu. Lite kul! Såg på deras instagram att dom ska vara i skara i kväll och den 10 ska dom ha gymnasiefest i Skövde. Får se om jag går på den. Skulle vara kul med tanke på att jag missade förra Halloween festen. Nu ska jag ta nått och käka sen se på pll.
Saknar!


Nyttig choklad mouse-recept


Snabbt, enkelt och jätte gott!

Du behöver
- en äggvita
- 2 tsk kakao
- 1/2 dl kvarg
- 1 msk jordnötssmör 
- 2-3 msk honung
Gör såhär:
Vispa äggvitan tills den blivit vit och fluffig  och blanda sedan i resten av ingredienserna.

Toppa med frysta bär.

KLART!

Lill lördag

Hej på er! Gick på matte hjälpen efter skolan för att ta igen lite av allt vi missat förra veckan. Vid 4 tog jag bussen hem. När jag kom hjälpte jag pappa med maten. Jag har pratat om pasta carbonara länge så nu gjorde vi de. Och det blev super gott! Eter det gjorde jag en nyttig choklad mouse som efterrätt. Fick receptet av en kompis. Och det blev faktiskt riktigt gott fast det inte innehöll något socker. Kommer lägga upp receptet i ett annat inlägg.


 

UK-London


Semlor



Som ni kanske ser så har jag nyss tryckt i mig en fet semla. Hade hallonsylt istället för mandelmassa så den blev mycket godare. Ska se gårdagens avsnitt av PH nu. Går rykten om att jeppe kommer vinna!? Hoppas dom är falska! För jag tycker verkligen inte han är värd det. 

Vi fick tillbaka våra historia prov idag. Det provet som jag skev 13 A4 på. Jag fick ett C på det. Precis som jag hade hoppats på så det kändes jätte bra! 
Har gått upp lite sen England för att vi åt så mycket godsaker och mycket fett. Så jag tror jag ska ställa klockan lite tidigare och gymma någon timme innan skolan börjar. Får väll se om jag håller det dock :D
Tröja från London!

Tips mot finnar


Jag tänkte tipsa er om en bra hudvårdsserie från aco. Den är jätte bra och förebygger mot finnar. Använder själv den och tycker den är passar bra mot min hy. Hade ganska mycket finnar och knott förut men sen jag började använda dom här produkterna har det minskat rätt mycket. Har provat massa olika varianter av rengörings krämer men tycker att dessa är hittills dom bästa! Använder den blå flaskan varje morgon och kväll och den gröna tuben är en dagkräm man tar efter rengöringen varje morgon. Finns och köpa på Apoteket för C 70kr/styck så det är definitivt prisvärt!  

back in Sweden

Hello! Har tänkt bloggat tidigare men har inte orkat och la bloggen åt sidan under tiden vi var i England. Kom hem i fredagskväll och har varit jätte seg sen dess. Har inte gjort något alls. Vi kom till Göteborg 22.30 så vi var hemma vid 2. Resan har varit helt underbar! Går inte och beskriva allt med ord. Men någon dag när jag får tid ska jag lägga upp bilder från resan och berätta vad vi gjorde.
 

Över Atlanten nånstans

Hej! Sitter på planet över Atlanten någonstans. Dom har wifi på planet så det är perfekt! Haha en rolig grej bara, när vi satt på planet från Landvetter till Arlanda så satt Rikard Olsson bakom oss. Ni vet programledaren från Bingolotto och vem vet mest. Lite kul och se lite kända ansikten! Vi landar i London om en timme typ. Och jag är både hungrig och kissnödig. Så det ska bli skönt att landa. Men hittills har resan gått bra!

Mannen som sitter två rader snett bakom oss är han!

Kan inte sova!


Har packat klart allt nu tror jag? Hoppas att jag har med allt nu. Får panik över att jag ska upp om typ 5 timmar. Kommer säkert inte somna på ett tag heller. Äsch får sova i bilen i morgon. Godnatt!

Lördag + tips

Hola! God morgon/ förmiddag. Eller vad det nu är! Håller på och små packar inför i morgon. Har gjort en lista över vad jag ska ha med mig. Brukar alltid glömma nått annars. Och de har ju vart typiskt om jag glömmer pass eller biljetten. Men det får inte hända!

Ska snart åka till gymet. Väntar bara på att pappa ska bli klar. Sen ska jag hitta en present till familjen. Ikväll tror jag att jag och Sharzhad skulle hitta på nått. Vi får se vad som händer. Ha en bra dag!:)
Tänkte tipsa er om en super bra handkräm. Den är från yves rocher och det bästa är att den luktar choklad! Perfekt nu i vinter när man blir så torr om händerna. Finns att beställa på deras hemsida. http://www.yves-rocher.se/

Sorry

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men jag har ingen ork och sen finns det inget intressant att berätta.
Dagen började i alla fall inte alls bra, då jag försovde mig och kom försent en halvtimme. Så det var inte bra. Och jag sa aldrig att jag försov mig till pappa. Men sen har skolan nått dåligt system så han fick det på mejl... Så där blev man avslöjad. Fast jag har ju inte gjort nå dumt när alarmet krånglar!
En bra grej som hänt är att jag har fått tillbaka min skoldator, så nu behöver jag inte dela med andra längre. Efter skolan stannade jag och sharzhad kvar i stan för jag skulle hitta en present till värld familjen. Hittade dock ingen men köpte lite typiskt svenskt godis och sen ska jag kolla vidare i morgon. Sen åt vi på donken och sen åkte vi hem. Det blev lite kaos här när jag och pappa höll på och laga hemgjord pizza. För helt plötsligt så går säkringen så all ström försvann i köket och en pizzzan var i ugnen och jag hade satt på en tvättmaskin så pappa fick åka till ica och köpa proppar mitt i allt. Sån tur att man inte bor landet då hade det var jobbigt!

Juste! Btw,Sökte sommarjobb häromdagen. Har sökt på skara sommarland så jag hoppas verkligen att jag får nått där. För det hade ju vart toppen!

So naive

Nämen hej du där! Kan ju säga att det inte händer nå roligt alls i mitt liv just nu. Allt kretsar runt skolan! Är man inte i skolan så pluggar man, känns det som.

Fick hem mitt pass igår och kan ju säga att det inte blev nån modellbild direkt. Inte för att de ska de. Men lite fin vill man ju va när man ska ha det i fem år. Men nej nej icke sa nicke! Det är typ omöjligt att se bra ut på pass/körkort/leg osv. Hursomhelst känns det ju bra att det kom i tid. Bara sjukförsäkringskortet som ej kommit men ja har inte planerat att klättra i berg och bryta benen så vi håller tummarna! Efter skolan gick jag till stadsbiblioteket och lånade en engelsk bok av en svensk författare som vi ska ha med på resan. Det var inte det lättaste och hitta så de blev Pippi Långstrump! Haha en gammal klassiker som jag kan utan till på svenska i alla fall!:D 

Fick tillbaka våra spanska prov idag och jag fick typ C-A så jag tror det är ett B, så jag är super nöjd med tanke på att jag pluggade som mest dagen innan. I morgon blir det gymet som gäller. Var där igår och tog en vilodag idag. Nu ska jag repetera inför matte provet som tydligen var i morgon?





Nails

Hejhej, sitter och ser på någon sport gala på tv nu. Har precis målat naglarna också. Herre vad kladdigt det är. Sen när man gör fler lager så tar det sån tid innan det torkar. Men jag blev rätt nöjd. Är väll lite mera "festnaglar" men det är kul och testa lite olika varianter. 

Dagen har gått bra. Vi fick sluta 1,5 timmar tidigare. Innan jag tog bussen hem köpte jag en kjol till England resan. Som jag säkert bara kommer använda där så det är ju ganska onödigt men aja. Har pluggat lite matte och ska nu se på paradise hotell. 
-Resultatet. Inte bästa bilderna men men...

Solsidan

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen. Har inte hänt nå roligt alls i helgen och jag ser ingen mening med att lägga upp massa onödiga inlägg om ingenting. Det ända vi gjorde igår var att vi åkte med oliver på tennismatch i Hjo. Skitungen vann ju, så de firade vi med tacos! Idag har jag inte heller gjort nå roligt direkt. Städat, tvättat, gått en promenad med pappa. Just nu ser jag på gamla avsnitt av solsidan och äter glass. 
Tagga skola i morgon då! 




Hola fellas!

Kollade nyss senaste avsnittet av pll. Det har kommit ut på swefilmer nu så. Men det var inte alls som förväntat. Här har vi väntat i flera månader, så får vi inte ens några svar. 

Skoldagen har gått ganska snabbt. Försov mig så hade bara 20 min på mig, men som tur så hann jag ändå i tid till bussen. Även fast min mobil var på 12% när jag la mig så dog den? typiskt iphone...
I morgon vet jag inte vad som händer får se. Ska i alla fall sova ut. Det är nått jag längtat till hela veckan. Nu ska jag fortsätta kolla någon serie
Gossip girl kanske? :) 

Tordag den 9

Nu blir jag förvirrad. I morse var det plusgrader och nu snöar det. Det har inte snöat sen en månad sen och efter det har vi trott att det inte blir någon vinter. Brukar t.o.m höra fågelkvitter på morgonen. 

Hursomhelst. Efter skolan gick jag till gymmet. Kändes segt när jag inte tränat på 3 veckor. Men nu ska de bli ändring på det. Ska beställa protein pulver någon dag som jag kan ta innan träningen. Sen tog jag bussen till resecentrum och min buss gick inte förrän en kvart senare, så jag gick in på stationen och väntade. Sen när jag skulle gå tillbaka till hållplatsen så kommer bussen precis. Så jag springer dit och går på men då går den åt andra hållet så jag måste vart snurrig när jag inte såg att det var 2 när jag skulle ta 12. Så jag fick hoppa av andra hållplatsen och åka tillbaka och vänta på nästa buss. Och så typiskt så börjar det spöregna. När jag kom hem var jag ute alls sugen på någon riktig mat så jag  gjorde havregrynsgröt och kokade ägg i stället. 


New in

Från när jag var i Stockholm:

Tröja från stadium
Topp-Monki

Topp-Gina
Smycken-ur&penn

Från idag:
Klänning-HM
Blus-Gina
Tights-Gina

Dagens

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår riktigt bra, förutom ångesten över en tråkig bok som jag ska ha läst 9 kap av tills i morgon, men är bara på 3. Bra Fanny!! 
Håller på och provar lite kläder hemma som jag köpt de senaste dagarna. Som jag tänkte visa i ett annat inlägg. 

Idag efter skolan gick jag, Andrea, Hanna och Matilda runt på stan och kollade lite på kläder till England resan. Känns jätte kul att vi fyra ska åka tillsammans dit! Målet att hitta någon kjol eftersom tjejer inte får ha jeans eller liknande på skolan vi ska va i. Hittade dock ingen men hittade en enkel klänning, en blus och ett par gråa tights. Sen hade vi alla som ska på resan + föräldrar ett möte om hur vi ska ta oss ditt osv. Känner mig väldigt taggad nu när det börjar närma sig :)
Ps! Om det är någon som vet någon hemsida där man kan se senaste avsnittet av pll online som kom ut igår kan ju skriva en kommentar! Tack!!
-Stockholm i mitt hjärta!

Nyårslöften?

Nu har det gått en vecka sen vi invigde 2014. Många har ju massa nyårslöften som dem ska hålla under året. Har aldrig haft något som jag inte brutit. Typ inte är godis osv.

Precis innan 12- slaget hakade jag på Fanny och Carros nyårslöfte om att inte är nått sött alls. Bara vid speciella tillfällen. Så vi skulle alltså hålla oss borta från godis, kakor, bullar, glass, läsk osv. 
Men det höll inte länge. Då jag vart hos mormor och ätit massa gott och med mina vänner.

Så några nyårslöften är inget för mig!
Har istället några "mål" 

• Komma igång med träningen på riktigt! Få det att bli som en "vardags rutin"

• Försöka att undvika sötsaker och snabba kolhydrater på vardagarna.

• Satsa mera på skolan. Göra läxor i tid och förbereda mig bättre inför prov.

• Vara mig själv, och göra sånt som får mig och må bra!
Haha, random bild.


Lab


Dags igen

Hej! Tillbaka till skolan ( gymnasiet )idag. Verkar som dom flesta börjar i morgon. Det var i alla fall kul att träffa klasskompisarna igen. Att vara tillbaka till lektionerna var däremot inte lika kul. Började 8 och slutade 4 så det var en jätte seg dag. Efter skolan mötte jag upp pappa och fixade nytt pass. Att vi är ute i sista minuten är ingen nyhet direkt. Med tanke på att vi åker om mindre än två veckor till England så börjar det bli lite stressigt nu. 
Nu ska jag göra lite i matteboken och senare blir det paradise hotell.



It's time to say goodbye!

Sitter just nu på 7- eleven i centralen och väntar på bussen. Låste in min väska på centralen och har kollat runt lite i stan några timmar. Vilken skillnad det är från förra veckan jag var här. dp var det helt kaos! Lugnet efter mellandagsrean kan man säga. Tycker nästan det är skönare att shoppa när det inte är så mycket folk och stress. Finns ändå inte min storlek kvar på rean ändå så de gör inget. Köpte i alla fall lite grejer. En tröja, ett par tights och en present till oliver och pappa. Ska blir skönt att sätta sig på bussen nu och slappna av i 4 timmar. Får nog ta O läsa min svenska bok på bussen. Vi ska va på kap 6 och jag är på 2 :O


2 veckor kvar till England!




Pretty little liars

Känns som jag cyklat runt i hela Ösmo hela dagen. Åkte först till affären och handlade lite grejer. Sen åkte jag till min farbror och fikade, efter det cyklade jag vidare och hälsade på min farfar och sen tillbaka hem till mormor. Och senare på kvällen kom min kusin på middag. Nu som rubriken lyder så kollar jag på pll. Ååh snart kommer sista avsnittet ut! Längtar! Att man äntligen ska få reda på vem fan A är!? 
I morgon ska jag åka hem till Skövde igen. Känns sådär med tanken på att skolan börjar dagen efter. Aja ska bli kul och träffa vännerna igen. 

Gjorde en supergod sallad till middagen



Reunion

Hola! Kom hem för 20 min sen kanske. Har haft filmkväll med Felicia, Sofie och Susanna tidigare hos Felicia. Det var jätte kul och träffa dom tjejerna igen och ha lite catch up. Har inte träffat dom på ett halvår nästan för att jag har flyttat och så. Så de var jätte mysigt. Vi såg på  någon rolig romantisk komedi som jag inte minns vad den hette men den var rolig men väldigt knasig! Sen såg vi I talet lyser stjärnorna och the shining. Som jag konstigt nog inte sett tidigare. Hann dock inte se klart den då jag var tvungen att ta sista tåget hem till mormor. Brukar alltid bli lite små rädd och nojjig efter en skräckfilm men den var från 80 talet så jag lätt säga att scary movie filmerna är läskiga i jämfört med the shining.

Nu ska jag sova så hörs vi troligtvis i morgon/dag!:)



Redbull ger dig vingar! Jag kan flyga, jag är inte rädd.

(Natthumor)

17?

Är hos mormor just nu och ska va här tills på måndag. Bokade bussbiljett idag tillbaka till Skövde. Kände att det var rätt mysigt sist så jag har inga problem med att de tar en timme extra. Jag såg förut att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Fyller 17 så då är det bara 1 år och en månad kvar tills jag fyller 18! Det längtar jag mer till. Att få bestämma över sig själv och göra saker man inte fått göra tidigare.





senaste dagarna

Hej där! Senaste inlägget innehöll ju bara bilder. Hann inte skriva nått så de blev en massa bilder på hur min dag såg ut typ.
Eftersom jag inte bloggat på två dagar nu så tänkte jag berätta lite sammafattat om vad som hänt.
 
NYÅRSAFTON På dagen följde jag med mamma till centrum. Tog en fika och handlade lite inför kvällen. Sen gick jag hem och packade mina saker och begav mig hem till Fanny och lämnade mina saker. Sen tog jag, Carro och Fanny tåget till Ica och träffade My, Julia, och Felicia. Vi handlade inför middagen och åkte sen hem till My där vi började fixa oss inför kvällen. Lockade håret, målade naglarna, sminkade oss osv. Alla var så fina! Sedan käkade vi och sen kom det ännu mer folk. Kvällen var inte riktigt som vi hade planerat. Men vi hade kul ändå! Sen 23.50 fick vi springa tilll centrum för att hinna se alla fyverkerier från kyrkan. Det var enormt mycket ungdomar i centrum. Har aldrig gått till på nyår. Träffade massa från min gamla skola. Vi kom precis i tid till 12-slaget. Vi skålade med champagne och firade det nya året och sa hejdå till det gamla. Vi stannade inte så länge, vi hälsade på våra vänner och sen vid halv 2 kanske. Så hämtade Fannys mamma upp oss och skjutsade hem oss. 
Rätt skönt ändå. När vi kom hem till Fanny åt vi glass och såg på en film och sen vid 3 slocknade vi alla i Fannys säng.
NYÅRSDAGEN  Vid 1 gick jag hem till mig och satte på duschen och badade en timme. Så skönt! Var så trött och seg hela dagen. Sen på kvällen kom Fanny hit och skulle sova hos mig för mamma var borta. Vi åkte och handlade mat och gjorde en super god kyckling wok. Och en fruktsalllad till efterätt. Vi såg på film och sen prata vi en hel del. De var en jätte mysig kväll som inte kunde bli nå bätttre.
Mat är kärlek! <3
 
 
 

Nyårsafton-2014











Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus