Study, and more study

Hej allesammans!
Senaste dagarna har jag legat insnöad i min säng med massa plugg som ska göras. Får PANIK! Alltid såhär. Pluggar som en galning tre dagar innan ett prov. Inte bra alls!

Hursomhelst. Vi hade spinning idag på idrotten. Vilket var kul! Borde egentligen boka in något spinningpass i veckan men det blir liksom aldrig av.


In my head

Jag saknar att kunna ringa en nära vän och träffas tio min senare.
Jag saknar känslan av att känna att man är viktig för någon.
Jag saknar att kunna ge en blick till min kompis och att hon förstår precis vad jag menar.
Jag saknar att sitta och gapskratta så mycket att man inte vet vad det är man skrattar åt.
Jag saknar att stöta ihop med folk som man inte träffat på ett tag.
Jag saknar att kunna gå runt med en kompis och prata om alla våra minnen tillsammans.
 
Jag saknar ALLT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love with ma bed

Har spenderat dom senaste fyra timmarna i mina mysig säng. Det har varierat mellan plugg och youtube. Är redan skoltrött. Vet inte vad jag ska få studieenergi ifrån längre. Längtar som bara den till studenten!!

Annars då? Åkte till simhallen med Shahrzad i morse och simmade 1 km. Avbröt mitt löfte och köpte godis. Åt pizza till middag. Och nu sitter jag här. I hopp om bra betyg men ingen lust att kämpa för dom. Typiskt!




Och där sprack det...




5 fun facts about moi!

- frukost är den bästa måltiden enligt mig.

- jag har glasögon. Men började använda linser när jag var 13 så nu är det bara när jag är hemma.

- jag har och kommer nog aldrig testa rökning. Usch, blä!

- jag har nästan alltid handsprit i min väska. Hatar smutsiga händer!

- älskar spontana saker! Hade jag haft pengarna så hade jag bokat in en sista minuten på en gång!





Lazy day

Har inget roligt att berätta så ni får väl läsa om det tråkiga istället!
Startade dagen med en god frukost och några avsnitt av andra avenyn. Det roliga är att jag redan sett den serien tre gånger innan, och jag har redan flera andra serier som jag inte sett klart. Fråga mig inte varför men jag är typiskt svensk och gillar att se samma sak om och om igen. När jag var liten kunde jag se samma film jag såg på kvällen igen på morgon dagen efter.

Vi 14 mötte jag upp Shahrzad och gick en promenad runt sjön. Skönt och få lite frisk luft och snacka med någon. Sen jag kom hem har jag lagat mat och nu ska jag försöka läsa på lite samhäll. Planerna var att åka och gymma men dom stängde kl 6 så det var försent. Det är det negativa med mitt gym att dom stänger rätt tidigt, även på vardagar. 




New jacket

Glömde helt bort och visa upp min jacka som jag köpte sist i Göteborg för några veckor sedan. I alla fall så är det denna. Älskar guld detaljerna!

Från missäy

Resultat - syoss schampo och balsam

Nej, det här var inget för mitt hår. Det står på flaskan att det ska ge glans och lyster men det kan jag inte direkt påstå att det gjorde. Får nog dissa den här produkten. Men ger den en 2/5 för att den doftade gott. 

Nu kanske det är just mitt hår dom inte passade till. Men har man tjockt och glanslöst hår som mig så rekommenderar jag inte dessa. Finns massa billigare produkter som är tio gånger bättre!



Movietime

Blev en biofilm idag med Shahrzad, och tekniskt sätt Hannah och Saga som satt en rad bakom oss. 
Vi såg filmen The maze runner. Grymt bra film! Väldigt spännande handling!
Är så trött på massa typiska chickflicks så kände att action var ett bra val den här gången. 

I morgon väntar en skön sovmorgon. Godnatt!




Lunch innan träning

Hej på er! 
Har studiedag idag så jag fick äntligen sova ut!
Har precis gjort min allra första äggröra någonsin! Haha, asså jag har alltid gjort omellet eller vanliga kokta ägg förut, men nu kände jag att jag ville prova på något nytt. Den blev god men jag föredrar nog omelett ändå!
Ska bege mig till gymmet snart och bränna lite kalorier. Sen ikväll får vi se vad som händer! :)



Back to reality

Godkväll!
Sitter och ser senaste avsnittet av ph. Samir är tillbaka från förra året så nu känns det som att det kommer hända nånting! 

Gick till skolan idag. Känner att jag inte kan hänga efter något mer. Efter skolan gjorde jag klart mitt nya cv. Har fått lite tips av Hannah nu så jag hoppas det funkar! 




Gjorde mig en nyttig choklad mousse till pluggfikat, mams!

Gold details

Guldsmycken och andra detaljer har jag fallit för på senaste tiden. Tycker det är supersnyggt och matcha in en vit outfit med ett par guldsmycken. Det ser lite mera "lyxigt" ut!
Själv har jag inte så jätte mycket av det, än. Men mina favoriter som jag använder är dessa->




Proviva- min underbara skapelse! Amen!

Senaste dygnen har ju varit lite sådär. Började i lördagskväll då jag fick sån himla magknip. Trodde det var träningsvärk från fredagens träning, men nej inte det.

På söndag morgon blev det bara värre. Orkade knappt stå. Mådde illa och kände mig jätte yr. Vågade inte äta något. Skulle försöka få i mig lite fil för att kunna ta lite värktabletter men fick massa sura uppstötningar istället. Usch har aldrig varit med om det förut. Mamma tror att det kan vara ångest, men jag vet inte. Ingen i familjen har känt nått så. 

Aja stannade i alla fall hemma idag från skolan. Bättre att vara på den säkra sidan. Har levt på vatten och blåbärssoppa sen igår så jag började äta idag lite lättare mat.

Nog om det! Har fått lite plugg gjort och tänkte se på någon serie nu innan jag går och lägger mig. Får se om jag går till skolan i morgon. Beror på hur jag mår då.
Puss och hej!



Veckodagarnas favorit - fredag

Godkväll bloggen!
Har nyss kommit hem. Blev en tidig kväll för min del. Var i stan med Shahrzad och Becca några timmar. 

As skönt med fredagar då vi börjar 11.50. Men istället för att sova bort hela sovmorgonen tog jag mig en sväng förbi gymmet innan. Jätte skönt med ett morgonpass.

Nu ska jag duscha av mig och sen sova. Har bestämt mig för att sova ut i morgon och stänga av alla alarm.
Godnatt!




Fanny testar!

Känner för att inför något nytt i bloggen och då bestämde jag mig för att ha en "Fanny testar" kategori. Det blir en kategori där jag testar något nytt och sedan ger produkten kritik. Och om jag rekommenderar den eller inte helt enkelt! 
Det kan vara allt från mat till skönhetsprodukter! 
Hoppas ni uppskattar det! Kram.
Köpte ett nytt schampo och balsam idag. Det sägs var bra för sliter hår, och passar den som vill ha glansigare hår. Och det passar ju mig jättebra då jag har ganska torrt och frissigt hår.
Uppdatera er senare när jag provat det och berättar vad jag tycker!


Sista gången

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! 

Efter en lagom seg dag i skolan gick jag till pappas jobb. Sedan åkte vi till Hjo och städade upp lite i båten. Köpte pastasallad och åt på bryggan tillsammans med pappa. Jätte mysig solnedgång innan vi åkte hem. Fick även köra sista biten själv. Det gick mycket bättre än förra gången 



Gymma i jeans - ingen bra idé

Hejsan mina bloggläsare! Har precis lockat håret lite, hade tråkigt och hinner inte göra nå kul med det i morgon för jag börjar så tidigt. 

Skoldagen rullade på som vanligt. Idrotten var inställd så jag och några tjejer från klassen gick ut och åt istället. Efter skolan gick jag till gymmet för att träna en timme. Men gissa vad som hände? Jag glömde mina träningstights så jag fick träna i jeans. Men jag gav upp efter 20 min då det var väldigt obekvämt och för många blickar på mig.  Well, well! 

När jag kom hem har jag städat lite och sett gårdagens ph. Så himla glad att Saga och Kristian har hitta varandra! Hoppas dom står med varandra i nästa parceremoni.
Natti!



Låter bilderna tala för sig själva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Bilder från igår med Saga och Hannah i Vristulven
 

My sunshine!

Startade dagen med att åka till simhallen med Shahrzad. Vi körde några längder och som vanligt smet vi in på äventyrslandet och åkte lite rutschkanor och hängde i bubbelpoolen. När vi precis hade duschat ringde Saga om jag ville följa med dom och bada, tvekade först men sen ångrade jag mig och bestämde mig för att åka med.
När jag kom hem åt jag lite innan jag och pappa åkte till Johan och träffade deras nykomling! Så sööt! Kan inte förstå att jag har blivit faster! Han är så fantastisk!

spänningen stiger!

Snart är det dags. Snart får vi reda på vilka som ska styra vårat land. Själv är jag inte så insatt i det här. Så länge inte SD vinner så är jag nöjd!

"Havet är djupt"

Hade fullt upp igår så hann aldrig berätta vad som hände, så jag gör det nu!

Kl 6 ringde alarmet och jag satte igång och packade väskan och gjorde mig i ordning. Sen tog jag och pappa bussen till Karlsborg. När vi kom dit köpte vi lite bullar och dricka innan vi gick till båten. Det var så kallt så jag fick springs in på en mack och köpte varmchoklad. 

Vi seglade ända till Hjo. För det är där pappa ska ta upp båten sen.
Det tog runt 4 timmar. Det var så skönt och luta sig mot kanten och ba lyssna på vågorna. Skulle lätt kunna vara där 4 timmar till! 

När vi kom till Hjo satte vi oss och fikade på ett mysigt café innan vi åkte hem.

Slocknade med Ira i mobilen vid 22 för att jag var så trött! 







Take me to neverland

Blev en djup kväll idag igen. Klarar typ inte av och vara ensam. Jag tänker för mycket och det slutar inte bra. 
Jag vill bara resa bort någonstans lång, långt borta, där ingen vet vem jag är.
 
Tänk att ärlighet kan betyda så mycket och att trygghet kan kännas så bra. Om jag ändå hade båda.
 
 

Morgonpass med Vanessa

Trots sovmorgonen idag så bestämde jag och Vanessa att vi skulle gymma innan. Så kl 7 ringde alarmet och jag begav mig sedan till stan och mötte upp Vanessa. Vi körde det rätt lugnt. Hon visade mig lite övningar och jag visade vad jag brukar köra. Insåg att jag är rätt feg och inte vågar ta i, men nu är det ändring på det!



Välkommen till världen

Fick ett så underbart samtal av johan idag. - JAG HAR BLIVIT FASTER! Efter allt oroande om förlossningen så har deras lilla stjärna kommit till världen! Jag längtar så tills jag får träffa honom! :') 






Skolan är igång - tips!

Nu är ju skolan igång igen. Dags för sena pluggnätter, nervositeten innan en redovisning och pirriga magar före ett jobbigt prov.

För att hjälpa året lite på traven och nå sina mål med betyg och allt så gäller det att planera.
Anteckningsblock för varje ämne är väldigt bra
En kalender för att skriva ner alla provdatum osv. 


Träning på kvällskvisten är som bäst!

Hejsan hejsan! 
Sitter på bussen hem nu från Skövde. Hade ett skönt träningspass på gymmet. Jag älskar och träna på kvällarna! Bästa som finns. Det är lite folk. Vilket betyder att man inte behöver vänta på något. Sen är det mycket lugnare i omklädningsrummen, så man kan ta det lugnt där och slippa stressa. 

Passet blev dock inte som planerat. Hade tänkt och köra lite kondition men kom på att jag tog mina gymskor till orienteringen igår så dom är ju fortfarande blöta och snuskiga så måste tvätta dom. Så istället fick jag köra lite på mattan. 

Juste! Efter skolan idag sökte jag jobb på ett hotell i stan. Chefen lät rätt positiv så vi får hoppas på att dom hör av sig! *håller tummarna*




Orientering på hög nivå

Ja som rubriken lyder så bestod i princip hela dagen av orientering, woho! Eller.... Nä men så farligt var det inte. Trots det dåliga vädret så körde jag och Andrea på och fick även sällskap av andra från klassen. Så vi samarbetade lite och klarade hela två kartor. 
Vi missade precis bussen när vi var klara så vi bestämde oss för att gå ner från berget. Efter att man sprungit i en lerig skog i flera timmar så bryr man sig inte så mycket om det blir några kilometers promenad extra.

Efter maten åkte jag och pappa och handlade och sen fick jag köra lite. Och för första gången fick jag köra en bit på en "riktig" väg. Haha det var lite annorlunda. Höll på och köra på en av pappas arbetschefer som kom joggandes också så det kändes ju som en bra början...

Nu ska jag skriva klart en debattinledning och sen sova! Godnatt!




If i stay

Blev en rätt spontan sväng till Göteborg med Hannah och Saga för lite bio. Innan filmen började så skyndade Hannah och jag oss till nordstan för att kolla på en skinnjacka som jag länge varit intresserad av. Blev inte den jag hade planerat att köpa för den hade inga fickor så det blev en annan istället som också var rätt snygg! 

Efter en del kaos med vilken spårvagn vi skulle ta så kom vi tills slut till bion i sista sekunden. Filmen vi såg heter "if I stay", den var rätt bra! Men hade förväntat mig lite mer då jag såg "the fault in our stars" i morse. Rekommenderar båda!



Det finns änglar

What a day! Trodde den här helgen skulle bli sämst med tanke på hur jag mådde igår. Men så blev det icke! På dan åkte jag runt med oliver och pappa och fixade lite grejer. Lunchade på Max och åkte sen hem igen och lagade mat. Passade på att städa lite och installera mina högtalare som har varit ihop slängda sen Ira var här. Har helt enkelt varit väldigt lat!  

Hursomhelst. Vid 7 tog jag och Shahrzad bussen in till stan och gick en promenad och snackade om allt som hänt. Så skönt och avslappnat att prata med den tjejen!

Sen fick vi nå ryck och tog bussen till Ryd och ringde Vanessa och träffade henne och sin kompis. Det var skit kul och dom guidade runt oss lite. Finns inte så mycket mer och säga om det. 

Sen började det jobbiga. På vägen till bussen var det skit kallt och jag hade jätte ont i magen + att jag var jätte kissnödig. Så det var så jobbigt att det slutade med att jag fick kiva av bussen i rese och gå på toaletten. Och den snälla busschauffören väntade på mig! Så underbart snällt! 



Wanna know something? I'm done!

Asså jag vet inte vad som händer med mig och människorna omkring mig. Allt känns bara så oklart och jag vet knappt vem jag är och jag känner mig osäker på mig själv. Det finns ingen som känner mig. Dom ända som känner mig befinner sig 40 mil härifrån. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig för att alla ska vara nöjda. Jag orkar inte tänka. " jag har inte tänkt så mycket , för att jag fått så ont i huvet av allt jävla tänkande" nått sånt som Paow sa i förra årets ph. Precis så känner jag.

Aja jag brukar inte vad den som bölar
och tycker synd om mig själv men jag vet inte längre.

- han gör mig glad.

ED sheeran om 69 dagar!!

Det är sant det ni läser! Jag ska se ED "FREAKING" SHEERAN! På globen med Fanny!
 
 
 
 

 
 
 
 

Min kära klass!

Jag trivs faktiskt väldigt bra i min klass. Vissa kanske inte gillar den och tycker att vi inte är sammanhållande... Nämner inga namn (Vanessa kavak). Men jag tycker nästan om när det är lite grupperingar och så. För på så sätt så ifall du skulle tjafsa med en person så är det ju liten risk att hela klassen ställer sig bakom den personen. Aja svårt och förklara, men ni fattar säkert!

Hursomhelst hade vi en mysig start på dagen. Som vanligt missade jag min buss så kom lite senare än andra. Sen började vi se på en film som va bara allmänt tråkig så vi "demokratiskt" röstade fram filmen Ondskan istället och såg den! Och lite fika på det! Och ja ja har strukit bakelser på utmaningen nu... 

Under lunchen gick jag och vanz runt på stan och glassade. Känns som sista sommardagen idag. Förhoppningsvis inte. Sen hade vi en lång tråkig föreläsning om demokrati och sen var den dagen slut!

Nu ska jag avsluta mina uppsatser och skicka in dom och sen försöka somna i tid!

- fina klass! 
Bild: snodd av Lovisa.

Materiell lycka!




Up and down

- Bild från förra veckan med Sagis!
 
Hej igen! Har haft lite brist på sömn de senaste dagarna så jag har varit jätte övertrött idag och typ skrattat åt massa konstiga saker (?). Annars är väl allt bra. Träningen har gått före skolan har jag märkt. Vilket kanske inte är sådär jätte bra... Har hållit mitt löfte ganska bra hittills.

Nu måste jag avrunda dagen. Puss på rumpisen! -Don`t ask!
 

Matfestivalen

Hej, som jag sa så var jag på matfestivalen i Skövde i lördags med Shahrzad, Simone och Julia! Vi hade de jätte kul tillsammans. Träffade på massa kompisar, åt mat, åkte karusell, fick gratis pizza, fixade cider. Hade det allmänt kul med andra ord!

Lite panik fick vi när vi satte oss på en karusell tio min innan bussen gick och det slutade med att vi helt virriga fick springa till rese och kom i sista sekunden!
 

"Allting lönar sig"

Hejsan bloggisen! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Var lite depp i morse av olika anledningar. Hursomhelst känns det okej nu! 

Dagarna rullar på som vanligt i skolan. Vi ska ha avskedsfika för Lovisa som ska vara utbytesstudent i Madrid ett år. Så jag drog med Saga och bildade en "fikakomite". Så efter skolan satte jag igång och bakade en långpanna med kärleksmums! Supergod ( tror jag, då jag inte får smaka. Men jag litar på Oliver ) 

Blev rätt glad över en sak idag. Och det kan jag avslöja att det är att jag har sett framsteg i min träning! Jag är inte den typen som gillar och skryta över min kropp. Så ta mig inte fel! Jag är stolt över mig själv att jag kommit den biten jag kommit! 
 
Peace!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus